Temmuz Ay'ı anneleri

Evde yaptigim testlere göre hamileyim. Bugun acilde kan verecegim. Insallah o da pozitif çıkar

Ben de varım, ben dee

5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.
Yurtdışında işler Türkiye'deki gibi olmuyor ne yazık ki

Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum

Hayırlı olsun canım

H

15 haziran cnm. Bugün doktora gittim ama tam gorunmedi kese. Hcg 1200olunca gorunur dedi cuma gunu gorecegim insallah
Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi

Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi
28 temmuza kadar kalp atisini bile duyarsin insallah keseyi deger 4000-5000 lerdeyken goruyorlar genelde

Benim doktorum cok zayıf olduğum için 1200-1500 lerde görünür dedi. Cuma gideceğim, inşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…