Temmuz Ay'ı anneleri

Va
Hayırlı olsun. Değerin bayağı yüksekmiş. Benim sat 15 haziran. 4 gün gecikmeden sonra hcg750 çıkmıştı.
2 gün gecikmem vardı canım kanı verdiğimde inşallah yarında iyi sonuçlar alırımm

Kızlar ya ben hiç bakmamıştım hcg yüksek mi az mı diye şimdi siz söyleyince aklıma takıldı çoğul gebelik olabilir mi ki:)

Va
2 gün gecikmem vardı canım kanı verdiğimde inşallah yarında iyi sonuçlar alırımm

İnşallah :) Bu değerle keseni görürsün diye düşünüyorum. benim doktorum 1200 - 1500 olunca görürüz keseyi demişti. Cumartesi gideceğim bende. İnşallah görürüz Amin.

Kısmet çift yumurta varsa o zaman olur belli olmaz bende şüphelendim Hayırlısı olsun cnm

Kızlar bugün keseyi gördüm tekti bu muhteşem bir duyguu ❤

canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Bende yarın sabah doktora gideceğim. İnşallah bende görürüm keseyi :)
Kalp atışı için ne zaman çağırdı?

canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Bende yarın sabah doktora gideceğim. İnşallah bende görürüm keseyi :)
Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Şu anda beş haftalık canım iki haft sonra dedi garanti duyarız dedi inşallah sende hayırlı haberler alırsın :)

Hayırlı olsun cnm çok sevindim darısıda bana ve görmeyenlere olsun . Bende haftaya Perşembe gitcem hastanede çalışıyorum hemde usg elimin Altın'da ama yinede kadın dogumcuya kadar beklicem Hayırlısı

Hayırlı olsun cnm çok sevindim darısıda bana ve görmeyenlere olsun . Bende haftaya Perşembe gitcem hastanede çalışıyorum hemde usg elimin Altın'da ama yinede kadın dogumcuya kadar beklicem Hayırlısı
Ay iyiki bnm oyle bir imkanim yok yoksa sabah aksam degismis mi diye bakar dururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…