İnşallah canım sat 17 haziran
Anladım çok iyi ya hepimiz aynı ayın bebişlerini doğururuz inşİnşallah canım sat 17 haziran
2 gün gecikmem vardı canım kanı verdiğimde inşallah yarında iyi sonuçlar alırımmHayırlı olsun. Değerin bayağı yüksekmiş. Benim sat 15 haziran. 4 gün gecikmeden sonra hcg750 çıkmıştı.
İnşallah canım :)Anladım çok iyi ya hepimiz aynı ayın bebişlerini doğururuz inş
Va
2 gün gecikmem vardı canım kanı verdiğimde inşallah yarında iyi sonuçlar alırımm
Amin canım :)İnşallah :) Bu değerle keseni görürsün diye düşünüyorum. benim doktorum 1200 - 1500 olunca görürüz keseyi demişti. Cumartesi gideceğim bende. İnşallah görürüz Amin.
Kızlar ya ben hiç bakmamıştım hcg yüksek mi az mı diye şimdi siz söyleyince aklıma takıldı çoğul gebelik olabilir mi ki:)
İnşallah canım yarın kese görebilirsem haber vericem sizlere :)Kısmet çift yumurta varsa o zaman olur belli olmaz bende şüphelendim Hayırlısı olsun cnm
İnşallah canım yarın kese görebilirsem haber vericem sizlere :)[/QUO
İnşallah canım yarın kese görebilirsem haber vericem sizlere :)
Kızlar bugün keseyi gördüm tekti bu muhteşem bir duyguu ❤
Şu anda beş haftalık canım iki haft sonra dedi garanti duyarız dedi inşallah sende hayırlı haberler alırsın :)canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Bende yarın sabah doktora gideceğim. İnşallah bende görürüm keseyi :)
Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Şu anda beş haftalık canım iki haft sonra dedi garanti duyarız dedi inşallah sende hayırlı haberler alırsın :)
Çok sebindKızlar bugün keseyi gördüm tekti bu muhteşem bir duyguu ❤
Ay iyiki bnm oyle bir imkanim yok yoksa sabah aksam degismis mi diye bakar dururdumHayırlı olsun cnm çok sevindim darısıda bana ve görmeyenlere olsun . Bende haftaya Perşembe gitcem hastanede çalışıyorum hemde usg elimin Altın'da ama yinede kadın dogumcuya kadar beklicem Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?