Temmuz Ay'ı anneleri

Bende korunmayalı 10 ay oldu tam umudu kesmişken oldu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Amin cnm. Cumartesi günü keseyi görmeyi umuyoruz. Ya görünmezse, ya terslik varsa diye endişe var şimdi de.Sanırım ondan sonrada kalbi atacak mı endişesi olacak.

Amin cnm. Cumartesi günü keseyi görmeyi umuyoruz. Ya görünmezse, ya terslik varsa diye endişe var şimdi de.Sanırım ondan sonrada kalbi atacak mı endişesi olacak.
Hiç kafana takma Allah'ın dediği olur inşallah sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kızlarr bende aranıza katıldım inşallah pazartesi günü konturolum var keseyi görürüz hatta belki kalp atışını bile duyarız herkese sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler diliyorum

Kızlarr bende aranıza katıldım inşallah pazartesi günü konturolum var keseyi görürüz hatta belki kalp atışını bile duyarız herkese sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler diliyorum
Hoşgeldin cnm inşallah görürsün keseyi seni sat kaçtı?

Hoşgeldin cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.

Testini yapmışsındır

Bende varııımm iki gün önce testte silik çizgiyi gördüm dunde sağlık ocağında kan baktırdım hcg 3367 geldiii :) yarın doktora gidiyorum hcg yüksek keseyi görür müyüm kiii :)

Bende varııımm iki gün önce testte silik çizgiyi gördüm dunde sağlık ocağında kan baktırdım hcg 3367 geldiii :) yarın doktora gidiyorum hcg yüksek keseyi görür müyüm kiii :)
Hayırlı olsun cnm hcg çok iyi çıkmış bnm en son 993 çıkmıştı.inşallah kesede Görünür sat kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…