Bende korunmayalı 10 ay oldu tam umudu kesmişken oldu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Hiç kafana takma Allah'ın dediği olur inşallah sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziAmin cnm. Cumartesi günü keseyi görmeyi umuyoruz. Ya görünmezse, ya terslik varsa diye endişe var şimdi de.Sanırım ondan sonrada kalbi atacak mı endişesi olacak.
Hiç kafana takma Allah'ın dediği olur inşallah sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Hoşgeldin cnm inşallah görürsün keseyi seni sat kaçtı?Kızlarr bende aranıza katıldım inşallah pazartesi günü konturolum var keseyi görürüz hatta belki kalp atışını bile duyarız herkese sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler diliyorum
Canım son 14 hazirandıHoşgeldin cnm inşallah görürsün keseyi seni sat kaçtı?
İki gün var aramızda. Ben haftaya Perşembe gitcem doktora.Canım son 14 hazirandı
İki gün var aramızda. Ben haftaya Perşembe gitcem doktora.
Inşallah cnm hepimizin için Hayırlısı olsunİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
Inşallah cnm hepimizin için Hayırlısı olsun
Ben Bhcg sonucumu gönderdim doktoruma yanına gitmedim sonuç iyi 28Amin canım inşallah sende durumlar ne
Kızlarr bende aranıza katıldım inşallah pazartesi günü konturolum var keseyi görürüz hatta belki kalp atışını bile duyarız herkese sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler diliyorum
Ben de varım, ben dee
5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.
Yurtdışında işler Türkiye'deki gibi olmuyor ne yazık ki
Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum[/QUOTE
Hoşgeldin cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.
Anladım canım haberdar et28 temmuzda gideceğim doktora
OkAnladım canım haberdar et
Hayırlı olsun cnm hcg çok iyi çıkmış bnm en son 993 çıkmıştı.inşallah kesede Görünür sat kaçtıBende varııımm iki gün önce testte silik çizgiyi gördüm dunde sağlık ocağında kan baktırdım hcg 3367 geldiii :) yarın doktora gidiyorum hcg yüksek keseyi görür müyüm kiii :)
İnşallah canım sat 17 haziranHayırlı olsun cnm hcg çok iyi çıkmış bnm en son 993 çıkmıştı.inşallah kesede Görünür sat kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?