- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yaylagulu5228
-
Ama pco var ve cok fazla yumurtan oldugu ıcın catlamıyor tarzı bıseyler dedı ılacla gelıstırıp catlatacaz dedı ıste beklıyorumAnladım canım neden adet döngün o kadar az benimki 30 33 arası
Cok fazla yumurta olunca catlamıyor muymus benım mesela bugun doktor 2 tane yumurtam oldugunu bırının 17 birinin 19 mm oldugunu söyledi bu yumurta sayısı nasıl cok degıl dımıAma pco var ve cok fazla yumurtan oldugu ıcın catlamıyor tarzı bıseyler dedı ılacla gelıstırıp catlatacaz dedı ıste beklıyorum
Yok gelısen yumurtalardan bahsetmedı sanırım genel bıseydı benımkı cunku pco hastalıgını bıraz arastırırsan yumurtalıkda bı cok yumurta sıskın halde durur hep boyledır bu üzüm gıbı dusun benımde oyle bundan behsettı sanırımCok fazla yumurta olunca catlamıyor muymus benım mesela bugun doktor 2 tane yumurtam oldugunu bırının 17 birinin 19 mm oldugunu söyledi bu yumurta sayısı nasıl cok degıl dımı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah gönlündekini verırYok gelısen yumurtalardan bahsetmedı sanırım genel bıseydı benımkı cunku pco hastalıgını bıraz arastırırsan yumurtalıkda bı cok yumurta sıskın halde durur hep boyledır bu üzüm gıbı dusun benımde oyle bundan behsettı sanırım
Doktorun catlar dıyorsa bence catlar canım sen stres yapmaCok fazla yumurta olunca catlamıyor muymus benım mesela bugun doktor 2 tane yumurtam oldugunu bırının 17 birinin 19 mm oldugunu söyledi bu yumurta sayısı nasıl cok degıl dımı
İnşâllah canım cuma günü bellı olur doktor o gun bakacak çatlamış mı dıyeDoktorun catlar dıyorsa bence catlar canım sen stres yapma
Senınde benımde benımde bır evladım olsun dıyen herkes gonlundekıne kavussun ınsallahAnladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah gönlündekini verır
Insallah canım bende Cuma kan testı yaptıracam bakalım ınsallah bu sefer bebegımın haberını alırım hamılelık anneşık duygusunu tadarımİnşâllah canım cuma günü bellı olur doktor o gun bakacak çatlamış mı dıye
İnşâllah canım nerelisin bu arada yasın kaçSenınde benımde benımde bır evladım olsun dıyen herkes gonlundekıne kavussun ınsallah
İnşâllah canım Allah hayırlısını versin inşallahInsallah canım bende Cuma kan testı yaptıracam bakalım ınsallah bu sefer bebegımın haberını alırım hamılelık anneşık duygusunu tadarım
Samsunluyum ıstanbulda yasıyorum 25 yasındayım sen ?İnşâllah canım nerelisin bu arada yasın kaç
Gaziantepliyim ama samsunda yasıyorum eşim Trabzonlu ama samsunda yasıyor 28 yadındayımSamsunluyum ıstanbulda yasıyorum 25 yasındayım sen ?
Benım esımde tokatlı samsun guzeldır ama neresındesınızGaziantepliyim ama samsunda yasıyorum eşim Trabzonlu ama samsunda yasıyor 28 yadındayım
Tekkeköy ilçesi evet Samsun harika cok seviyorum memleketiniziBenım esımde tokatlı samsun guzeldır ama neresındesınız
Yuvanda mutlusun demek mutsuz olsan sevmezdın Allah mutlulugunu daım etsın canımTekkeköy ilçesi evet Samsun harika cok seviyorum memleketinizi
Ever karadenizli erkekler gercekten cok ıyı Allah razı olsun eşimden benı el üstünde tutuyor ama bır bebek verıp sevındıremedım onuYuvanda mutlusun demek mutsuz olsan sevmezdın Allah mutlulugunu daım etsın canım
Öyle düşünme bızım sucumuz degılkı bu ımtahansa eslerımız ıle beraber yasadıgımız bır ımtahan bızde anne olmak ıstıyoruz bızde evlat sahıbı olmak ıstıyoruz Allah ol dıyecek olacak ınsallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımızeEver karadenizli erkekler gercekten cok ıyı Allah razı olsun eşimden benı el üstünde tutuyor ama bır bebek verıp sevındıremedım onutek cocuk kayınvalıdem kayınbabam da bana karsı cok iyi ama sevındıremedım onları
İnşâllah canım hep dua edıyorum hep yalvarıyorum rabbıme inşallah bu yakarışlarımızı duyar rabbımÖyle düşünme bızım sucumuz degılkı bu ımtahansa eslerımız ıle beraber yasadıgımız bır ımtahan bızde anne olmak ıstıyoruz bızde evlat sahıbı olmak ıstıyoruz Allah ol dıyecek olacak ınsallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?