- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.461
Arkadaşınızda etkili olmus mu peki?Banada arkadaş verdi bi kavanoz bakalım nedir ne degildir
O da bi arkadaşından duymuş onun degerleri hormon sonucları cok olumlu yönde degişmiş doktor bile şaşırmış.bende pek sıcak bakmıyorum macın falan işlerine ama yorumlarda oldukca olumlu görünüyo kafam karışıkArkadaşınızda etkili olmus mu peki?
Kızlar yancok heycanlıyım inşaallah yarın çıkmıştır tahlil sonucu neden2 3 gün sonra dedi bilmiyorum herkes ertesi gün alıyor diye gittim yoksa hastanede yaptırırdım
Birebir önünde örnek varsa denemeye deger bence.O da bi arkadaşından duymuş onun degerleri hormon sonucları cok olumlu yönde degişmiş doktor bile şaşırmış.bende pek sıcak bakmıyorum macın falan işlerine ama yorumlarda oldukca olumlu görünüyo kafam karışık
Yaptımda cıknadı adete 5 gün var çünküCanım sen idrar testi yapmadın mı ben kaçırdım orayı
Hayıtın faydası neymiş canımBirebir önünde örnek varsa denemeye deger bence.
Ben daha yeni aldim hayiti baya da pahali bir şeydi.Elimde o olmasa alırdım büyük ihtimal
Adet öncesi rahatsızlıkları önlüyor,kısırlığa,iltihapa iyi geliyormuş.Bir yerde hormonlari dengeledigini de okumuştumHayıtın faydası neymiş canım
Canım ben dün adet oldum ama adet gelmiyo kahverengi akıntı geliyo peceteye sildikçe.çıldırcam neyin nesi bu böyle anlamadımBir de kisti olanlarda küçülme ya da tamamen kaybolma oluyormus
Adetin tam sökülememistir canım.Bazi aylarda böyle olmasi normal.Stres yaptiysan olabilir.Birkac ay bana da öyle olmuştu.Canım ben dün adet oldum ama adet gelmiyo kahverengi akıntı geliyo peceteye sildikçe.çıldırcam neyin nesi bu böyle anlamadım
Ya Tuba wallaaa aynı durumu yaşıyorum şuan şaşırdım kaldım işte yarın o otları alınca belki patlama yaşarım sinir oldumCanım ben dün adet oldum ama adet gelmiyo kahverengi akıntı geliyo peceteye sildikçe.çıldırcam neyin nesi bu böyle anlamadım
Ewe gelince bugün normal gebelik testi yaptım kocaman bi negatifAdetin tam sökülememistir canım.Bazi aylarda böyle olmasi normal.Stres yaptiysan olabilir.Birkac ay bana da öyle olmuştu.
Ya da test filan yaptin mi yerlesme kanamasi da kahverengi şekilde olurmuş,gebelik olabilir.
Ya canım öyle gıcık bi durumki gelecekse gelsin sıkıldım valla ped bile kullanmıyorum suan.sen test yaptınmı canım bebek varsa o otların zararı olabilirYa Tuba wallaaa aynı durumu yaşıyorum şuan şaşırdım kaldım işte yarın o otları alınca belki patlama yaşarım sinir oldum
hic korkma canim banada 1.5 ay evvel gdince ddi ultrason cekindim iyi huylu homojen kist.zaten cogu oyle cikiyo dr nolur nolmaz garanti olsun diye oyle soyluyo icini ferah tut.kan tahlili yapilinca bi degere bakiyolar adini unuttum kotu huyluysa o farkli cikiyomus anliyo ordan zatenKizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
ayni seyleri bnde sordum tatlim dedimi tabiki kisti olmayan birini gore ihtimali azaltir ama kesinlikle olmaz diye bise yok hatta kalman daha iyi kistler kendiliginden erir dedi.dusun bana dediki kan depolarin bombos kansizligini duzeltmen lazm sen kisti birak bunu dusun falan ddi kistleri dusunme yoluna bak ddiCok tesekkur ederim icime su serptiniz.. Yarin bir suru test istedi onlari yaptiricam insallah bi olumsuzlukla karsilasmam.. Bu kistler gebelige engel midir peki ve yok olur mu ? Ayrica bana testlerin sonucuna gore dogum kontrol hapina baslama ihtimalimiz var bebek isteyen kadinlara bu korkutucu gibi gelebilir fakat tup bebek tedavisinde de onceden bu yontem uygulanir dedi.. Ben endiselendim iyice...bu konuda konusabilecegim kimse yok lutfen tecrubelerinizi paylasin benimle..
3 gundur varNe zamandır kahve lekelenmeniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?