Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birebir önünde örnek varsa denemeye deger bence.
Ben daha yeni aldim hayiti baya da pahali bir şeydi.Elimde o olmasa alırdım büyük ihtimal

Canım ben dün adet oldum ama adet gelmiyo kahverengi akıntı geliyo peceteye sildikçe.çıldırcam neyin nesi bu böyle anlamadım
Adetin tam sökülememistir canım.Bazi aylarda böyle olmasi normal.Stres yaptiysan olabilir.Birkac ay bana da öyle olmuştu.
Ya da test filan yaptin mi yerlesme kanamasi da kahverengi şekilde olurmuş,gebelik olabilir.

Adetin tam sökülememistir canım.Bazi aylarda böyle olmasi normal.Stres yaptiysan olabilir.Birkac ay bana da öyle olmuştu.
Ya da test filan yaptin mi yerlesme kanamasi da kahverengi şekilde olurmuş,gebelik olabilir.
Ewe gelince bugün normal gebelik testi yaptım kocaman bi negatif

Gebe olmadiginizdan emin olup otları kullanin kizlar çünkü o otlarin söktürücü etkisi var Allah korusun bebek varsa düşebilir.Evdeki testler güvenilir olmayabilir ayrica biraz daha bekle mevsimsel ya da stres dolayısıyla da olabilir.

Merhaba kızlar bu başlığı görünce üye oldum artık iki aydır bekliyorum 17 temmuz batım adet öncesi belirtileri yaşıyorum inşallah herkes beklediğine kavuşur

Kızlar insallah hepimizin duasi kabul olur .Allah yuvamizi cocuk sesiyle doldurur biz de cekirdek aile oluruz.Komsumu 3 aydır görmüyorum tesadüfen whatsappta paylaştığı durumu gördüm 3.çocuğuna hamileymiş.Kiskanclik degil ama icim o kadar burkuldu ki paramparça oldum yan duvardan bebek sesi gelince,cok kötü oluyorum hatta uykumda ses,kulagima,doluyor cocugum var gibi uyanıyorum

hic korkma canim banada 1.5 ay evvel gdince ddi ultrason cekindim iyi huylu homojen kist.zaten cogu oyle cikiyo dr nolur nolmaz garanti olsun diye oyle soyluyo icini ferah tut.kan tahlili yapilinca bi degere bakiyolar adini unuttum kotu huyluysa o farkli cikiyomus anliyo ordan zaten

ayni seyleri bnde sordum tatlim dedimi tabiki kisti olmayan birini gore ihtimali azaltir ama kesinlikle olmaz diye bise yok hatta kalman daha iyi kistler kendiliginden erir dedi.dusun bana dediki kan depolarin bombos kansizligini duzeltmen lazm sen kisti birak bunu dusun falan ddi kistleri dusunme yoluna bak ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…