Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tahlillerini yaptırırsın canim, o sorun olmaz. Senin bekleme süren olmayacak zaten. Ben kasik agrisi şikayetiyle adetlikten gittim, kist vs olabilir mi diye, ultrasonla baktı sadece. Ama doktorun gerek görürse adetliyken de bakabiliyor. Doktoruna kalmış yani

Zaten hormon testini adetin 3. yada 4. günü yapıyorlar canim

İstanbul'da ki doktorum ilk gebelikte ki düşükler kromozomal anamoli bozuklukları yüzünden sonlanır çoğu dedi, doğal yolla ayıklama olur Progestan da düşecek bebeğe yaramaz yine düşer dedi. Ablamın 3 düşüğü oldu, iğne kullanıyordu bebek düşmesin diye neler neler ama yine de düştü. O yüzden çok net birşey diyemiyorum. İlk 8 hafta en riskli dönemmiş. Bugün de doktor bana çok yatma normal hayatına devam et, biz o bebekleri kürtajda bile yerinden zor çıkarıyoruz dedi. Sağlıklı ise ve tutunmuş ise kolay kolay birşey olmaz dedi.

Geldim bir baktım yine moral moral moral depolanmış. Kızlar ya bende çok heyecanlıyım ama şöyle aslında sanırım beynim yapma böyle yine olmayacak diyor ama kalbim duygularım bu ay güzel olacak diyor. Eşim de kendini kaptırma canım diyor. Dün klomenim bitti ama bugün beyaz akıntı vardı ama parça şeklinden uzayan değil test te de silik çıktı yine de değerlendirdik olur mu olur diye. CherryBlossom90 canım o zaman kronikuykucu B Birmucize Guguuu lütfen hemen hamiş olum sıra bana gelsin

Hepinizi bu ay için demiştim gerçi hahaha beklediğiniz bat gelmeyecek, bence şeffaf akıntı gelmediği müddet perhiz yapın yani bekleyin ama tabi siz bilirsiniz .. Yani sen bu ay benim gibi yap akıntı gelince olsun bir sonra pozitif ovu günü olsun sonra ertesi gün catlamadan önce olsun, dilersen ertesi günü de artik keyfine göre bizde oldu ama öylesine .. Bir saat boyunca da kalkma ve ben bu sefer altıma bir sey koydum ne yalan soyleyim bir saat de bekledim .. Sonra hep oldu oldu oldu de olmadi deme içinden Allah kulunun zannı üzeredir .. Kaptır kendini ne olacak ? Sanki aylardır güya kaptirmiyorduk ne oluyordu ? Ve bu ay dua ettim ama hep Allah'ım biliyorum ol dedin mucizem şuan içimde gerçekten hissediyorum diye teşekkür ettim sürekli ..

merhaba ben de bu ay 2 gun ustuste iliski oldu. 2.ci gun koyuyu gormustum ovulasyon testinde. 3 gun siliklesti o gun de birlikte olmakti niyetim ama cok yorgunduk olmadi. 4. gun iliski oldu. hala silikti ovulasyon testinde. dedim bir umut. ama keske yapsaydim diyorum o ucuncu gun. onemli gunlerse bu aralar bence kacirma bol ceviz findik fistik keciboynuzu pekmezi bunlar kuvvetlendirir bence.

Tatlım işte bugün benim 8. Günüm klomenide 5 gün kullandım dün akşam bitti bugün beyaz akıntı vardı yaptım ama dediğim gibi test silikti. Dediğin doğru koyulaşsana kadar olmadı yapmayım sonra koyu olduğu müddetçe boş bırakmayayım napayım şaşırdım valla artık. İnşallah dediğin gibi olur canım ve hepimiz herkes tüm isteyenler kavuşur. Cumartesi de doktor kontrolüm var o da artık durumu değerlendirir belki o zamana daha çatlamamış olur.

Zaten hormon testini adetin 3. yada 4. günü yapıyorlar canim
mutlaka yarin gt canim cunku en iyi hormon degerleri 3.gun oluyo
Tamam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için

Adetliyken bakıyor zaten. Sadece kan vermen yeterli hepsine bakarlar. Sonuçları değerlendirirsiniz doktorunla

Hep moralimiz yüksek olucak ve bebişlerimiz gelecek gerekirse de kaptıracağız kendimizi bir gün Allah nasip edecek inşallah bundan sonra üzülmek yok kuzum güzel anne cherry den bana çook güzel olumlu duygular geçti bu ay bence hamiş patlaması yaşanabilir sen ben hepimiz

Shopareekiz canim nasilsin yorumlardan yakalayamadm sanirim naptin gttinmi doktora nedir son durum
Kız ben daha gidemedim korkuyorum valla cumaya kdr bekleyeyim mi idrar test yaptım negatif çıktı doktoruma sordum kan testi yaptır geç döllenme ise cumaya kdr belli olur dedi :)ahahaha benim yumurtalarım gününde çatlamıyormuş geç çatlayabikiyormuş pkos ta hastalarda bu olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…