- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.081
aaa nerden bildin cidden 52 kilo 159 boyÇıtı pıtı bir şeysin sen o zamanBebukle içinde görür o değerlerde ..
Birde yazı yazarken ( de )yazıyorum ( değil ) çıkıyor sinir oldum
CherryBlossom90 canım sen çalışıyormusun baya bilgilisin saglık sektöründemisin.bide yurt dışı bağlantını merak ettim bu hamişlik beni meraklı yaptı tabi özel degilse birbirimizi tanımış oluruz hem
ohh iyi yapıyosun canım ben çalışıyorumda noluyo yorgunluktan başka bişey degil hele ki hamilelikteYok canım işsizin tekiyimKociş parası yiyorum afiyetle tez araştırması için gideceğim canım ..
Neden vajinalden bakmıyorlar ben perinatolağa sormuştum vajinal ultrason zararlı mı diye hayır demişti. Yani ilişkide yaşıyoruz sonuçta bu süreçte ama benim doktorum 8. Haftaya kadar yapmayın dedi. Herşeyi sağlama alalım dedi.Bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şuan gitsem vajinalden görünür ama bakmıyorlar zaten o yüzden temelli geciktireyim olabildiğince gittiğimde güzel bir sürprizle karsilasayim inşallah5+5 - 5+6 gibi gitmeyi düşünüyorum yani benim yumurtlamadan hesabıma göre ..
Süper ben bir türlü yükseğe başlayamadılar puanı aldım duruyor öyle :)Yok canım işsizin tekiyimKociş parası yiyorum afiyetle tez araştırması için gideceğim canım ..
Neden vajinalden bakmıyorlar ben perinatolağa sormuştum vajinal ultrason zararlı mı diye hayır demişti. Yani ilişkide yaşıyoruz sonuçta bu süreçte ama benim doktorum 8. Haftaya kadar yapmayın dedi. Herşeyi sağlama alalım dedi.
Öyle tabi ama umarım fazla zaman geçmeden bende başlarım calismaya .. En iyi etin kilosu 60 TL yken bana yatmak biraz zor görünüyor .. Birde kendi tabiatıma ters .. Emeğimin karşılığını aldığım zaman gelecek elbette ..ohh iyi yapıyosun canım ben çalışıyorumda noluyo yorgunluktan başka bişey degil hele ki hamilelikte
haklısın canım senelerçe dirsek çürttük o açıdan çalışmak güzel ama hamileyken degil yinedeÖyle tabi ama umarım fazla zaman geçmeden bende başlarım calismaya .. En iyi etin kilosu 60 TL yken bana yatmak biraz zor görünüyor .. Birde kendi tabiatıma ters .. Emeğimin karşılığını aldığım zaman gelecek elbette ..
Bebeklerimiz biraz büyüsün teyzesi bizde başlarız işe. Bende çalışacağım bu zamana kadar hep çalıştım güzel pozisyonlarda. Evlenince şehir değişikliği 1 düşük vs derken geçti zaman :)Öyle tabi ama umarım fazla zaman geçmeden bende başlarım calismaya .. En iyi etin kilosu 60 TL yken bana yatmak biraz zor görünüyor .. Birde kendi tabiatıma ters .. Emeğimin karşılığını aldığım zaman gelecek elbette ..
inşallah canım su alımına dikkat et ovulasyonda elindeki son test madem kieve gidince tek bir ovulasyon testim kalmıştı onu yapmaya karar verdim arkadaşlar sonuca görede yarın belki ultrasona girip folikül ölçtürebilirim akıntım ovulasyonu hissettiriyor bana inş bu ay sağlıklı yumurtlar ve tutturabiliriz..dualarda unutmayın
evet bu saatten sonra içmicem bşey 3-4 saat yeterli olur diye düşünüyorum...inşallah canım su alımına dikkat et ovulasyonda elindeki son test madem ki
Ayyy inşallah kuzummm inşallahh çok duygulandım Rabbimden bu ay çok istedim İnşallah güzel haberler veririm size Kurban olduğum Allahımm inşallahhayy canım aynı benim hamile kaldıgım ay gibi belirti yok demi :) bizde korunmayı bıraktığımızdan beri kasık batması ve sancısı cekiyodum adete kadar ama bu ay ne agrı ne sızı vardı ama bebek varmış.inşallah senden de güzel haberler alırız
Yaa yeğenimiz büyüyo maşallahh sımsıkı tutunsun annesinee teyzeleri sevsin onlarıKızlar bugün doktordan rendavu almıştım ama bugün gelmemiş o yüzden sonraki günlere sarktı bende gitmişken kan testi yaptırdım değerlerim nasıl diye 720 çıktıbenim bebişim şimdi büyüyo mu içimde ben keseyi ne zaman görürüm sizce ne zaman gideyim doktora ona göre gitmişken göreyim dedim haftaya mı gitmeliyim
Ben oturduğum evi ve siteyi seviyorum onun dışında bende yıllarca İstanbul'da yaşamış biri olarak zor geldi bana daEgem2709 evet çok zor süreçler .. bizde bir yıl önce iş sebebiyle başka bir yere taşındık hala alışamadım benimseyemedim.. Toprak benim ama insanları sanki benim değil Bir türlü isinamadin beni çok zorluyordu o nedenle .. Birde aslında esimin cook cook İyi bir maaşı olsa çok üzerine dusmem elhamdulillah kiyaslayinca iyi ama neye ve kime göre .. Öncelikle bebeğimi ahlaklı bir birey olarak yetiştirmeyi tabi ki ilk vazife olarak biliyorum ama ekonomimiz pekte iyi sayılmaz .. Gıda ve bebeklerle ilgili ihtiyaçlar çok şişirilmiş pahalı .. İnsanin elini yakıyor .. Rabbim olmayanlara daha çok versin gerçekten kolay değil ..
inşallah yaa ahh canım benim ya çok sevinirim.zaten içinde hissediyodun biliyomusun yumurtlama gününü degerlendirdik ya ilk defa o gün dedimki bu sefer oldu bebegim benimle bu ay dedim insan içinde bi yerlerde oldugunu hissediyoAyyy inşallah kuzummm inşallahh çok duygulandım Rabbimden bu ay çok istedim İnşallah güzel haberler veririm size Kurban olduğum Allahımm inşallahh
inşallah yaa ahh canım benim ya çok sevinirim.zaten içinde hissediyodun biliyomusun yumurtlama gününü degerlendirdik ya ilk defa o gün dedimki bu sefer oldu bebegim benimle bu ay dedim insan içinde bi yerlerde oldugunu hissediyo
hadi inşallah ya hepinizden güzel haberler alalım allahım nolurEveett bende oyleydim baya daha neredeyse 9 gün varken yazdım buraya zaten .. Çok garip bir duygu olmadan içime düştü bile ..
kronikuykucu @Erse35 Guguuu Benimkigeliyor Afilim92 nedense ilk içime bu isimler düşüyor ne zamandır hayırlısı olsun inşallah .. Sırasıyla böyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?