Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CherryBlossom90 canım sen çalışıyormusun baya bilgilisin saglık sektöründemisin.bide yurt dışı bağlantını merak ettim bu hamişlik beni meraklı yaptı tabi özel degilse birbirimizi tanımış oluruz hem

Yok canım işsizin tekiyim Kociş parası yiyorum afiyetle tez araştırması için gideceğim canım ..

Neden vajinalden bakmıyorlar ben perinatolağa sormuştum vajinal ultrason zararlı mı diye hayır demişti. Yani ilişkide yaşıyoruz sonuçta bu süreçte ama benim doktorum 8. Haftaya kadar yapmayın dedi. Herşeyi sağlama alalım dedi.

Senin doktorun doğru olanı söylüyor . Yurtdışında 26. Haftaya kadar alttan muayene ediyorlar bebeği daha net ve detaylı görebilmek için üstten bakma olayı yok bile sadece sonuna doğru .. Ama burada herkese bir düşük yaparsın korkusu asilanmis .. Allah bilir alttan muayene etmeyi bile düzgün bilmiyorlardır .. O yüzden pekte güvenmemek lazım ..

ohh iyi yapıyosun canım ben çalışıyorumda noluyo yorgunluktan başka bişey degil hele ki hamilelikte
Öyle tabi ama umarım fazla zaman geçmeden bende başlarım calismaya .. En iyi etin kilosu 60 TL yken bana yatmak biraz zor görünüyor .. Birde kendi tabiatıma ters .. Emeğimin karşılığını aldığım zaman gelecek elbette ..

haklısın canım senelerçe dirsek çürttük o açıdan çalışmak güzel ama hamileyken degil yinede

Bebeklerimiz biraz büyüsün teyzesi bizde başlarız işe. Bende çalışacağım bu zamana kadar hep çalıştım güzel pozisyonlarda. Evlenince şehir değişikliği 1 düşük vs derken geçti zaman :)

eve gidince tek bir ovulasyon testim kalmıştı onu yapmaya karar verdim arkadaşlar sonuca görede yarın belki ultrasona girip folikül ölçtürebilirim akıntım ovulasyonu hissettiriyor bana inş bu ay sağlıklı yumurtlar ve tutturabiliriz..dualarda unutmayın

Egem2709 evet çok zor süreçler .. bizde bir yıl önce iş sebebiyle başka bir yere taşındık hala alışamadım benimseyemedim.. Toprak benim ama insanları sanki benim değil Bir türlü isinamadin beni çok zorluyordu o nedenle .. Birde aslında esimin cook cook İyi bir maaşı olsa çok üzerine dusmem elhamdulillah kiyaslayinca iyi ama neye ve kime göre .. Öncelikle bebeğimi ahlaklı bir birey olarak yetiştirmeyi tabi ki ilk vazife olarak biliyorum ama ekonomimiz pekte iyi sayılmaz .. Gıda ve bebeklerle ilgili ihtiyaçlar çok şişirilmiş pahalı .. İnsanin elini yakıyor .. Rabbim olmayanlara daha çok versin gerçekten kolay değil ..

inşallah canım su alımına dikkat et ovulasyonda elindeki son test madem ki

Ayyy inşallah kuzummm inşallahh çok duygulandım Rabbimden bu ay çok istedim İnşallah güzel haberler veririm size Kurban olduğum Allahımm inşallahh

Yaa yeğenimiz büyüyo maşallahh sımsıkı tutunsun annesinee teyzeleri sevsin onları

Ben oturduğum evi ve siteyi seviyorum onun dışında bende yıllarca İstanbul'da yaşamış biri olarak zor geldi bana da herşeye alışıyor insan ne garip. Bari Bebişler hemen gelse de zaman geçse

Ayyy inşallah kuzummm inşallahh çok duygulandım Rabbimden bu ay çok istedim İnşallah güzel haberler veririm size Kurban olduğum Allahımm inşallahh
inşallah yaa ahh canım benim ya çok sevinirim.zaten içinde hissediyodun biliyomusun yumurtlama gününü degerlendirdik ya ilk defa o gün dedimki bu sefer oldu bebegim benimle bu ay dedim insan içinde bi yerlerde oldugunu hissediyo

Eveett bende oyleydim baya daha neredeyse 9 gün varken yazdım buraya zaten .. Çok garip bir duygu olmadan içime düştü bile ..
kronikuykucu @Erse35 Guguuu Benimkigeliyor Afilim92 nedense ilk içime bu isimler düşüyor ne zamandır hayırlısı olsun inşallah .. Sırasıyla böyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…