- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.141
Aa canım böyle parçacıklı parçacıklı mı oldu akıntın hafif sarımtırak ve koyuca mıydı canım birde sonra o akıntıdan sonra kuru günler mi başladı kuzumCanım ben akıntıdan çok anlamıyorum, benim süt kesiği gibi akıntım olduğunda döllenme oldu galiba diye düşündüm ki o ay hamile kaldım.
İyi geceler canım benimIyi geceler hatunlar
Yok canım ya o kıstas olmuyor genelde akıntı daha önceden de gelebiliyor hiç ağrı hissetmedin mi ? Yani sende en geç iki güne catlarsin belkide catladi bile ..canim ayni seyi cok sordum ama kisra bakmayin akinti bittigi zamanmi bu catlama dollenme vs bitiyoCherryBlossom90 Egem2709
Tatlım işte bugün benim 8. Günüm klomenide 5 gün kullandım dün akşam bitti bugün beyaz akıntı vardı yaptım ama dediğim gibi test silikti. Dediğin doğru koyulaşsana kadar olmadı yapmayım sonra koyu olduğu müddetçe boş bırakmayayım napayım şaşırdım valla artık. İnşallah dediğin gibi olur canım ve hepimiz herkes tüm isteyenler kavuşur. Cumartesi de doktor kontrolüm var o da artık durumu değerlendirir belki o zamana daha çatlamamış olur.
hadi hayirlisi canim benim iyi haberlerini bejliyoruzKız ben daha gidemedim korkuyorum valla cumaya kdr bekleyeyim mi idrar test yaptım negatif çıktı doktoruma sordum kan testi yaptır geç döllenme ise cumaya kdr belli olur dedi :)ahahaha benim yumurtalarım gününde çatlamıyormuş geç çatlayabikiyormuş pkos ta hastalarda bu olabiliyormuş
Yok canım ya o kıstas olmuyor genelde akıntı daha önceden de gelebiliyor hiç ağrı hissetmedin mi ? Yani sende en geç iki güne catlarsin belkide catladi bile ..
Ama bittiğinde akıntı ya süt kesiği gibi oluyor yada kuru oluyorsun yani şeffaf ve su gibi olmuyor ..
canim ben de degerlerden anlamiyorum ama elime kendi kagidimi aldm benimkinde 4 degere bakilmis Lh ve fsh in olmasi gereken aralikta.prolaktinin en yuksek 23.3 olmasi gerekiyomus seninki 29.cok fazla fark yok onuda dusururler kolaylikla diye dusunuyorum. benim testte diger sana bakilan dgerler yok. mesela e2 degeri onemli dedi bana dr bunlardan hangisi acaba o deger? insAllah hayirli seyler soyler problem varsa da ilac kullanirsin hic canini skma canimGunaydiin canlarr adetin 3. Gunu dundu hormon testini yaptirdim nasil sizce
Tsh 2.64
Fsh 6.37
Lh 6.39
Prolaktin 29.73
Total testesteron 0.24
Dehidroepiandrosteron sulfat (DHEA-SO4) 135.30
Prolaktinin rengj koyu yazilmis o yuksek mi anlamam hic ilk defa hormon testi yaptirdimCherryBlossom90 kronikuykucu
Aynen parça parça süt kesilir ya böyle öyleydi, koyu. Sonra ara ara kesildi, ara ara akıntı oldu sarımsı gibi. Ben adete 10 gün kala ne yaptım biliyor musun :) plastik bir bardağa idrar yaptım baktım içinde tortu var mı diye vardı :) sonra o tortular gittikçe arttı ve dibe çökmeliAa canım böyle parçacıklı parçacıklı mı oldu akıntın hafif sarımtırak ve koyuca mıydı canım birde sonra o akıntıdan sonra kuru günler mi başladı kuzum
Günaydın bacımGunaydinlar efendim
Ayin 26 sinda gidicem canim dr smear testim de 25 inde cikiyor cunku kafam seye karisti adet bitince sogan kurune baslayacaktim 26 sina kadar yapicaktim kist icin yapsam prolaktini kotu etkilermiki acabacanim ben de degerlerden anlamiyorum ama elime kendi kagidimi aldm benimkinde 4 degere bakilmis Lh ve fsh in olmasi gereken aralikta.prolaktinin en yuksek 23.3 olmasi gerekiyomus seninki 29.cok fazla fark yok onuda dusururler kolaylikla diye dusunuyorum. benim testte diger sana bakilan dgerler yok. mesela e2 degeri onemli dedi bana dr bunlardan hangisi acaba o deger? insAllah hayirli seyler soyler problem varsa da ilac kullanirsin hic canini skma canim
Canim benimde senin gibi henuz doktora gostermedim ama fsh:4.60 lh:4.80. Normalde bunlarin esit olmamasi gerekiyormus. Fsh lh'in 2 kati olmasi gerekirmis. Bu konida banada bilgi verirmisinizGunaydiin canlarr adetin 3. Gunu dundu hormon testini yaptirdim nasil sizce
Tsh 2.64
Fsh 6.37
Lh 6.39
Prolaktin 29.73
Total testesteron 0.24
Dehidroepiandrosteron sulfat (DHEA-SO4) 135.30
Prolaktinin rengj koyu yazilmis o yuksek mi anlamam hic ilk defa hormon testi yaptirdimCherryBlossom90 kronikuykucu
Mutlaka yazicam cnmCanim benimde senin gibi henuz doktora gostermedim ama fsh:4.60 lh:4.80. Normalde bunlarin esit olmamasi gerekiyormus. Fsh lh'in 2 kati olmasi gerekirmis. Bu konida banada bilgi verirmisiniz
bnce doktora gozukmeden bise yapma canim diger hormon degerlerini etkileyebilir ben sahsen bitkisel seylerden cok korkuyorum tek sorun varsa yapilabilir ama baska degerleri etkileyebilecek seyler oldgnda sıkıntılıAyin 26 sinda gidicem canim dr smear testim de 25 inde cikiyor cunku kafam seye karisti adet bitince sogan kurune baslayacaktim 26 sina kadar yapicaktim kist icin yapsam prolaktini kotu etkilermiki acabaCherryBlossom90 canim sen ne dersin
Bende korktum sogan kurune baslayacaktim ama beklicem artik bir sonraki adettebnce doktora gozukmeden bise yapma canim diger hormon degerlerini etkileyebilir ben sahsen bitkisel seylerden cok korkuyorum tek sorun varsa yapilabilir ama baska degerleri etkileyebilecek seyler oldgnda sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?