Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben akıntıdan çok anlamıyorum, benim süt kesiği gibi akıntım olduğunda döllenme oldu galiba diye düşündüm ki o ay hamile kaldım.
Aa canım böyle parçacıklı parçacıklı mı oldu akıntın hafif sarımtırak ve koyuca mıydı canım birde sonra o akıntıdan sonra kuru günler mi başladı kuzum

canim ayni seyi cok sordum ama kisra bakmayin akinti bittigi zamanmi bu catlama dollenme vs bitiyo CherryBlossom90 Egem2709
Yok canım ya o kıstas olmuyor genelde akıntı daha önceden de gelebiliyor hiç ağrı hissetmedin mi ? Yani sende en geç iki güne catlarsin belkide catladi bile ..
Ama bittiğinde akıntı ya süt kesiği gibi oluyor yada kuru oluyorsun yani şeffaf ve su gibi olmuyor ..

Daha sana var canım şeffaf akıntı geldiğinde veya su gibi geldiğinde bir olsun sonra pozitif ovulasyonu bekle bence bundan sonra yapma ..

hadi hayirlisi canim benim iyi haberlerini bejliyoruz

süt kesigi nasi oluyo cahilligime verin suanda bnden koyu akinti geliyo sarimtrak. sonra kurulusacakmi merak ettim dun ve pazar oldu bugun bos gctik hadi hayirlisi.daha cok kafanizi sisircem daha 15gun var bata benle kim ugrascak yksa

Gunaydiin canlarr adetin 3. Gunu dundu hormon testini yaptirdim nasil sizce
Tsh 2.64
Fsh 6.37
Lh 6.39
Prolaktin 29.73
Total testesteron 0.24
Dehidroepiandrosteron sulfat (DHEA-SO4) 135.30

Prolaktinin rengj koyu yazilmis o yuksek mi anlamam hic ilk defa hormon testi yaptirdim CherryBlossom90 kronikuykucu

canim ben de degerlerden anlamiyorum ama elime kendi kagidimi aldm benimkinde 4 degere bakilmis Lh ve fsh in olmasi gereken aralikta.prolaktinin en yuksek 23.3 olmasi gerekiyomus seninki 29.cok fazla fark yok onuda dusururler kolaylikla diye dusunuyorum. benim testte diger sana bakilan dgerler yok. mesela e2 degeri onemli dedi bana dr bunlardan hangisi acaba o deger? insAllah hayirli seyler soyler problem varsa da ilac kullanirsin hic canini skma canim

Aa canım böyle parçacıklı parçacıklı mı oldu akıntın hafif sarımtırak ve koyuca mıydı canım birde sonra o akıntıdan sonra kuru günler mi başladı kuzum
Aynen parça parça süt kesilir ya böyle öyleydi, koyu. Sonra ara ara kesildi, ara ara akıntı oldu sarımsı gibi. Ben adete 10 gün kala ne yaptım biliyor musun :) plastik bir bardağa idrar yaptım baktım içinde tortu var mı diye vardı :) sonra o tortular gittikçe arttı ve dibe çökmeli

Ayin 26 sinda gidicem canim dr smear testim de 25 inde cikiyor cunku kafam seye karisti adet bitince sogan kurune baslayacaktim 26 sina kadar yapicaktim kist icin yapsam prolaktini kotu etkilermiki acaba CherryBlossom90 canim sen ne dersin

Canim benimde senin gibi henuz doktora gostermedim ama fsh:4.60 lh:4.80. Normalde bunlarin esit olmamasi gerekiyormus. Fsh lh'in 2 kati olmasi gerekirmis. Bu konida banada bilgi verirmisiniz

kizlar gunaydin benimde prolaktinim 26 cikti doktor normal dedi ilac vermemisti birde sogan kuru yaptim bu ay ilacsiz 10 prolaktini incir kuru yukseltiyor sogan degil bildigim.kadariyla birde ebru destanin kurunden ictim icinde tabi testere disli aslan penceside var buda prolaktini düşürüyor bugun kontrolum var yumurta buyumusmu bakacak adet olursam yine kan vericem sirf ictiklerimin faydasi olmusmu diye hormonlarda:))))

Ayin 26 sinda gidicem canim dr smear testim de 25 inde cikiyor cunku kafam seye karisti adet bitince sogan kurune baslayacaktim 26 sina kadar yapicaktim kist icin yapsam prolaktini kotu etkilermiki acaba CherryBlossom90 canim sen ne dersin
bnce doktora gozukmeden bise yapma canim diger hormon degerlerini etkileyebilir ben sahsen bitkisel seylerden cok korkuyorum tek sorun varsa yapilabilir ama baska degerleri etkileyebilecek seyler oldgnda sıkıntılı

Ay su DHEA-SO4 135.30 cikmis ya bir tur erkeklik hormonuymus bu kadinlarda menepoz oncesi en az 600 olmasi gerekiyormus lafam allak bullak oldu dusuk libido falan yaziyor

bnce doktora gozukmeden bise yapma canim diger hormon degerlerini etkileyebilir ben sahsen bitkisel seylerden cok korkuyorum tek sorun varsa yapilabilir ama baska degerleri etkileyebilecek seyler oldgnda sıkıntılı
Bende korktum sogan kurune baslayacaktim ama beklicem artik bir sonraki adette

kizlarr ben pazartesi muayene oldm ya 20mmlik yumurta vardi.o gun sizlama falan vardi dunde cok cok az di sabah.sonra dun bugun hic bi agri sizi yok noldu smdi anlamadm catladimi dollendmi ayy ölecemmm bu ayin C canan_cc si benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…