- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.101
Allahımm boşa çıkmasın bu hislerimiz daha bu ay ki ilk ilişki olmadan bile içimde çok garip hisler vardı olmadan olacakmış gibi hissettim bilemiyorum inşallah Rabbim bu ay içime bırakmıştır müjdemi.. Olmasa da üzülmeyeceğim zaten umutlar yeniden yeniden yeşerip duruyor.. Ama güzel hislerim var inşallah inşallah kuzum..Eveett bende oyleydim baya daha neredeyse 9 gün varken yazdım buraya zaten .. Çok garip bir duygu olmadan içime düştü bile ..
kronikuykucu B Birmucize Guguuu @Benimkigeliyor Afilim92 nedense ilk içime bu isimler düşüyor ne zamandır hayırlısı olsun inşallah .. Sırasıyla böyle ..
İnşallahhh inşallahhhhadi inşallah ya hepinizden güzel haberler alalım allahım nolur
İyi ki umutlar var yoksa ne yapardı insanoğlu...Allahımm boşa çıkmasın bu hislerimiz daha bu ay ki ilk ilişki olmadan bile içimde çok garip hisler vardı olmadan olacakmış gibi hissettim bilemiyorum inşallah Rabbim bu ay içime bırakmıştır müjdemi.. Olmasa da üzülmeyeceğim zaten umutlar yeniden yeniden yeşerip duruyor.. Ama güzel hislerim var inşallah inşallah kuzum..
Insallah Rabbim cok bekletmesin bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin insallah kuzucuklarimiz gelsin saglikla ve yine burdaki derdimiz onlar olsun disi cikti ,aşı olduk ,ilk kelimesini soyledi diyeEveett bende oyleydim baya daha neredeyse 9 gün varken yazdım buraya zaten .. Çok garip bir duygu olmadan içime düştü bile ..
kronikuykucu B Birmucize Guguuu @Benimkigeliyor Afilim92 nedense ilk içime bu isimler düşüyor ne zamandır hayırlısı olsun inşallah .. Sırasıyla böyle ..
ah canim benim insAllah agzin bal yesin ben de de hic bi his yok ya sag tarafimi tutuyorum elimle diyorum kizim benimlemisin sen napiyosun ordamisinEveett bende oyleydim baya daha neredeyse 9 gün varken yazdım buraya zaten .. Çok garip bir duygu olmadan içime düştü bile ..
Mus mutlu ol doyasıya değerlendir yavrun seninle inşallahAyy arkadaşlar çok heyecanlıyım az evvel Dr a gittim solda 20 mm folikül ölçtü mutlaka bu akşamı ve yarını değerlendirin dedi çatlamak üzere dedi rahim kalınlığı da çok iyi 9 mm dedi inş bu ay umutluyum senden dedi..dualarda unutmayın nolur
Hadiii İnşallah Güzelce yiyip içip beslenin .. Forumu bu ay patlatacağızGunaydinn kizlarrr:).Benim adetim bitti çalişmalara başladik
Bende aynen senn gibiym canım yaln değilsn merk etme :)Bir de ben çok sık tuvalete giderim, sıvı almazsam belki onu da tutabilirim. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, yarın öyle devam edeyim. Bir görsen heyecandan asetat kalem aldım falan
Bende ilk günlerde ki kadar sık değil canım. Biraz geçti :)Egem2709 T tuba-kumsal sık idrara çıkma durumu var mı daha ? Bende başta vardı ama şuan geçti yok daha ..
hadi insAllah canim benim dunde ben gttim doktora benim de sag tarafta 20mm lik yumurta bana da bugunden itibaren gun asiri degerlendirin dedi.ya pazar ve pazartesi oldu acaba bugun de mi olsa bak smdi kararsz kaldm doktor gun asiri dedi amaAyy arkadaşlar çok heyecanlıyım az evvel Dr a gittim solda 20 mm folikül ölçtü mutlaka bu akşamı ve yarını değerlendirin dedi çatlamak üzere dedi rahim kalınlığı da çok iyi 9 mm dedi inş bu ay umutluyum senden dedi..dualarda unutmayın nolur
Yok yavrum ne kalitesizlesmesi eşin sağlıklıysa sorun yok siz daha yeni başladınız, bizde perhiz yaptik dönemim geldiğimde üç gün üst üste oldu ..hadi insAllah canim benim dunde ben gttim doktora benim de sag tarafta 20mm lik yumurta bana da bugunden itibaren gun asiri degerlendirin dedi.ya pazar ve pazartesi oldu acaba bugun de mi olsa bak smdi kararsz kaldm doktor gun asiri dedi amaCherryBlossom90 yetis bacim bu seferde kalitesizlesir dimi sperm
Bende ilk günlerde ki kadar sık değil canım. Biraz geçti :)
Bende aynen senn gibiym canım yaln değilsn merk etme :)
Hanımlar kimyasal gebelik geçirdim yarın adetimin 3. Günü sizce yarın mı gideyim doktora değerlerime hormonlara vs bakar mı? Yoksa adetim bitince mi gideyim?
Canim gevmiş olsun öncelikle. Hormon testi icin 3. gün gitmiştim ben.
Bir de benim doktorum özel çalışıyor. 3. günü sağlık ocağında testleri yaptırdım, sonucu aldım, 12. Gün de yumurta takibi icin gitmiştim kürtajdan sonra ki bekleme surem dolunca.Hanımlar kimyasal gebelik geçirdim yarın adetimin 3. Günü sizce yarın mı gideyim doktora değerlerime hormonlara vs bakar mı? Yoksa adetim bitince mi gideyim?
Canim gevmiş olsun öncelikle. Hormon testi icin 3. gün gitmiştim ben.
Canım benimki kendiliğinden söktü kürtaj olmadım. Değerim düştü 2 gün sonrasında kanamam geldi. Kese dahi oluşmamıştı. Yarın gidersem muayane eder mi beni adetliyim bide tüm tahlililleri yarın yaptırabilirmiymBir de benim doktorum özel çalışıyor. 3. günü sağlık ocağında testleri yaptırdım, sonucu aldım, 12. Gün de yumurta takibi icin gitmiştim kürtajdan sonra ki bekleme surem dolunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?