Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahımm boşa çıkmasın bu hislerimiz daha bu ay ki ilk ilişki olmadan bile içimde çok garip hisler vardı olmadan olacakmış gibi hissettim bilemiyorum inşallah Rabbim bu ay içime bırakmıştır müjdemi.. Olmasa da üzülmeyeceğim zaten umutlar yeniden yeniden yeşerip duruyor.. Ama güzel hislerim var inşallah inşallah kuzum..

İyi ki umutlar var yoksa ne yapardı insanoğlu...

Insallah Rabbim cok bekletmesin bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin insallah kuzucuklarimiz gelsin saglikla ve yine burdaki derdimiz onlar olsun disi cikti ,aşı olduk ,ilk kelimesini soyledi diye

ah canim benim insAllah agzin bal yesin ben de de hic bi his yok ya sag tarafimi tutuyorum elimle diyorum kizim benimlemisin sen napiyosun ordamisin belki yumurta bile ctlamadi daha
hadi insAllah ya Allahim cumlemizi umdugundan geri koymasin

Ayy arkadaşlar çok heyecanlıyım az evvel Dr a gittim solda 20 mm folikül ölçtü mutlaka bu akşamı ve yarını değerlendirin dedi çatlamak üzere dedi rahim kalınlığı da çok iyi 9 mm dedi inş bu ay umutluyum senden dedi..dualarda unutmayın nolur

Mus mutlu ol doyasıya değerlendir yavrun seninle inşallah

hadi insAllah canim benim dunde ben gttim doktora benim de sag tarafta 20mm lik yumurta bana da bugunden itibaren gun asiri degerlendirin dedi.ya pazar ve pazartesi oldu acaba bugun de mi olsa bak smdi kararsz kaldm doktor gun asiri dedi ama CherryBlossom90 yetis bacim bu seferde kalitesizlesir dimi sperm

Yok yavrum ne kalitesizlesmesi eşin sağlıklıysa sorun yok siz daha yeni başladınız, bizde perhiz yaptik dönemim geldiğimde üç gün üst üste oldu ..

Hanımlar kimyasal gebelik geçirdim yarın adetimin 3. Günü sizce yarın mı gideyim doktora değerlerime hormonlara vs bakar mı? Yoksa adetim bitince mi gideyim?

Hanımlar kimyasal gebelik geçirdim yarın adetimin 3. Günü sizce yarın mı gideyim doktora değerlerime hormonlara vs bakar mı? Yoksa adetim bitince mi gideyim?

Canim gevmiş olsun öncelikle. Hormon testi icin 3. gün gitmiştim ben.

Bir de benim doktorum özel çalışıyor. 3. günü sağlık ocağında testleri yaptırdım, sonucu aldım, 12. Gün de yumurta takibi icin gitmiştim kürtajdan sonra ki bekleme surem dolunca.

Bir de benim doktorum özel çalışıyor. 3. günü sağlık ocağında testleri yaptırdım, sonucu aldım, 12. Gün de yumurta takibi icin gitmiştim kürtajdan sonra ki bekleme surem dolunca.
Canım benimki kendiliğinden söktü kürtaj olmadım. Değerim düştü 2 gün sonrasında kanamam geldi. Kese dahi oluşmamıştı. Yarın gidersem muayane eder mi beni adetliyim bide tüm tahlililleri yarın yaptırabilirmiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…