- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.181
Yumurta catladiktan dört gün sonra krem gibi bir akıntı geldi bende yedinci günde ağrılar başlamıştı hafiften..Hayir benim yumurta ctesi catladi olsam bile 3 4 gunde heralde hic bir sey hissettirmez.Ama insallah sen hislerine dayanarak oyle sorguluyorsundur vücudunu bekliyoruz guzel haberler
Kaçıncı gunundesin ?Klomen bittikten sonra kasık ağrınız oldu mu biraz. Bir yandanda korktum ya erken mi çatlıyor diye. Değerlendirmiyoruzda şu günleri. Doktora bugün gitmem gerekiyordu ama boşluk yokmuş yarına kaldı. Umarım acele etmiyordur yumoşlar
12. Gun catlayabilir .. Yarın değerlendirebilecek misin ?Dün bitti ilaç bu gün 10. günüm. Normalde 13 falan olması lazım
Kimyasalda benim de 15 gun sonra sol kasigimda bir kac saniyelik batmalar oluyordu. Ama bu kez bir yerim agrirsa hamilelige yormayacagim sonra üzülüyorum cunkuYumurta catladiktan dört gün sonra krem gibi bir akıntı geldi bende yedinci günde ağrılar başlamıştı hafiften..
Değerlendirebilirim evet. Yarın sabah gidecegim doktora. İnsallah tutturabiliriz zamanlamayı. Aslında bir iki gün perhiz yapalım diye ben düşünmüştüm. Doktor hiçbir şey söylemedi bu konuda.12. Gun catlayabilir .. Yarın değerlendirebilecek misin ?
İnşallah canım da ovu falan hiç bişey yapmadım zaten çok çok erken herhangi bir belirti için ne zaman çatladığı hakında da bir fikrim yok ama ben böyle yapmazsam daha çok strese giriyorum napayım böyle geçiriyorum günlerimi gülerek kıpır kıpır olarak sanırım daha kolay oluyo arada depresif ruh halim de oluyor amaHayir benim yumurta ctesi catladi olsam bile 3 4 gunde heralde hic bir sey hissettirmez.Ama insallah sen hislerine dayanarak oyle sorguluyorsundur vücudunu bekliyoruz guzel haberler
Kızlar selam bat a son altı gün size birşey sormak istiyorum bn geçen aydan beri nerdeyse her gün göğüslerime bakarım acaba rengi koyulaştı mı damar çıktı mı falan dye ve bgün de baktım yeşil damarlr fazlasıyla belli daha önce böyle olsa kesin fark ederdim hatta omuzuma doğru daha da belli oluyo bu arada normalde de elimde kolumda damarlar hep bellidir siZce umutlanmalımıyım
E 2 falan yok cnm devlette baktirdim bu kadar test baska birssy yok zaten kagit olarak vermiyorlar ben e nabizdan kendim bakiyorum baska tahlil yok e 2 neki cnm prolaktin den cokDeğerlerinde pek bir sıkıntı görünmüyor genelde lh FSH dan büyük olursa PCO dan soz edilir .. Prolaktin sınırda bir şey olmaz gönlü isterse dostinex verir yoksa hiçbir şey vermez.. Bana göre yani yurtdisi kaynaklarına göre TSH 1-2 arası olması lazım daha kolay hamile kalabilmek için ama 4 Le de kalanlar var ama düşük sebeplerinden biri öyle aman aman yüksek değil zaten .. Kısacası fena görünmüyor değerler .. Soğan suyunu da rahatlıkla içersin Prolaktine hiçbir şey yapmıyor sen onu içmeye başla geciktirme ondan sana zarar gelmez .. İncir yeme yeter ki.. Dereotu TSH düşürücü ama Prolaktin yükseltebilir onuda abartmadan ye yersen o kadar ..
Testesteron sanki biraz düşük ama o hastane birimiyle ilgili bilemiyecegim birde e2 nerede o çok önemli ..
Zaten yarın 11. Gün 12. Gün catlasa.. Doktor yumurtanın boyutunu söylesin ona göre hareket edersiniz.Değerlendirebilirim evet. Yarın sabah gidecegim doktora. İnsallah tutturabiliriz zamanlamayı. Aslında bir iki gün perhiz yapalım diye ben düşünmüştüm. Doktor hiçbir şey söylemedi bu konuda.
Yani blmiyorum bu ay baya umutluyum ovu testiyle takip ettim ve sağ trafta oldu hep ağrım o günden snra da hep böyle sanki bi çekilme var gece ytarken bile rahatsız ediyo inşallah psikolojik değildirBenim damarlarım daha yeni belirginleşti kişiden kişiye değişiyor sanırım .. Bir dolgunluk ağırlık duygusu var mı normalde olmayan? Sen kendini nasıl hissediyorsun hamile mi ?
Hamilesindir İnşallah inanmıyorum psikolojik olduğuna bende ki ağrı daha çok ortalı adet ağrısı gibiydi böyle kasıkta değildi .. Daha yeni yeni kasigima yayılmaya başladı .. Geçen soldayken bugün sabah uyandım sağ tarafım kitlenmis gibi yamuk yürüyorum..Yani blmiyorum bu ay baya umutluyum ovu testiyle takip ettim ve sağ trafta oldu hep ağrım o günden snra da hep böyle sanki bi çekilme var gece ytarken bile rahatsız ediyo inşallah psikolojik değildir
eger 3.gun haftasonuna geliyosa ya onceki gun yada pazrtesi gidebilirsn demisti birine dr canim. ama hepsi tatile denk geliyosa adetinin pesine de gdebilirsn cunku gecen bekar arkadas yaptirdi adetli falan degildi adetliyken en net degerler ama adetsizkende yapiliyomus uc asagi bes yukari degerlerini gosterir bence ben olsam gderdim sahsen hatta bak bana da adet olmassan 3.gun gel ddi benimki de bayrama denk geliyo simdi hesaplaynca bayramdan snra gderim hamis olmassam ama smdi onu dusunmeyelm bayrama mujde varKizlar bir sey sorcam ben kadin doguma en son nisanda yani kimyasal gebelik yasadigimda gittim.Hormonlar icin adetin 3.gunu gitcektim temmuzda haftasonuna denk geldi.Simdi hamis olamazsam bayrama denk gelcek.Sonrasinda okullar aciliyor zaten.Sizce once gitsem yarari olur mu bosuna mi gitmis olurum .Adetim duzenli bildigim bir sorunum yok B12 eksikligi dışında onun da ilacini alıyorum zaten. Esimin tedavisi de tamamlanmadi.Degerlerinin normale dönmesini bekliyoruz.Sizce napayim
ya canim bu tortulu idrara bakmak icin ilk idrar mi olmasi gerekiyo sabah ben de de iki gundur idrarim baya koyu sari.ilactanmidir nedir anlamadm gerci ilac biteli ck oldu ayy bnde heyecanlandm senin adina smdi hadi insAllah canimmAyy egemm beni heyecanlandırdınnn iki gün kadar parçacıklı kesik gibi akıntım oldu geçti sarımsı akıntım başladı o da azaldı şu an çoğunlukla kuruyum bilemiyorum kişiye göre değişir elbette ki.. Ve biraz önce afedersiniz bardağa çişimi yapıp baktımRengi epey bulanık ve çokça tortu var Allahımmmm lütfen lütfennnn. Hiçbir ağrım yok ama çook heyecanlıyım hayra çıksın inşallahhh Ya birde biraz bekleyince dibe çöktü çökmemeli miydi
Ya senin yumurtan ne zaman catladi batimiz aynı bu kadar seyi nasil yaşıyorsun ben mi anormalim bunu dusunmeye basladim kuzum valla
Yok canım duyguu benim kategoriden daha hamile kalmadan hamile olduğunu hissetmek .. Sizde canan gibisiniz belirtisiz ama hamileee .. Hehe
Valla kuzum ben ilk idrarla yapmadım ona rağmen tortuluydu ama bu kesin bişey mi bilmiyoruz tabi egem söyleyince hemen yaptım ama sende desene bi Allahım kucaklarımızı doldursun inşllahya canim bu tortulu idrara bakmak icin ilk idrar mi olmasi gerekiyo sabah ben de de iki gundur idrarim baya koyu sari.ilactanmidir nedir anlamadm gerci ilac biteli ck oldu ayy bnde heyecanlandm senin adina smdi hadi insAllah canimm
Canım bende bilmiyorummm bendee benimki çatladımi mı ne oldu hiçbir fikrim yok.. Yalnız perşembe ve cuma günü yoğun bel kasık ağrım oldu misafir ağırladım çok yoruldum ondandır dedim ama pek anlamıyorum bu işlerden dinleyemedim bu ay vücudumuGuguuu canim senle batimiz ayni yumurtanin catlayip catlamadigini nasil anladin ben hic bise hissetmiyorum yani agri belirti hc bise yk nerden anlicam bilmiyorum pazartesi 20 mm di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?