Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kaldı bakalım cnm inş katılırım bnde hamileler kervanına

Afilim92 canım kiyasal mı olmuştun bende kimyasal oldum. Kanamam geldi bugün 3. Günüm doktora gitmedim bi ay korunayım toparlanayım dedim sonraki ayın da gidicem tahlil yaptırıcam. Doktora gittiğinde ne demişlerdi sana söylermisin

Belirti kısmına hiç takılmayacağım bu ay. Geçen sefer beni iyi kandırdı beynim Bayrama kadar oyalanacak bir şeyler bulmak lazım Ay bayrama denk gelecek zaten adette gelecekse

Valla kuzum ben ilk idrarla yapmadım ona rağmen tortuluydu ama bu kesin bişey mi bilmiyoruz tabi egem söyleyince hemen yaptım ama sende desene bi Allahım kucaklarımızı doldursun inşllah
amin canim insAllah du bakalm unutmadam denicem ya bide bise dicem doktor bana duphaston verdi 20sinde basla kullanmaya bebek varsa tutunabilsin diye. bu ilaci ben daha evvel kullandm 3.gun adet oldum smdi 20 sinde baslayinca 29 agustosta bitiyo.benim bat 28 agustos.eger adet olursam ilac yuzunden 2 eylulde olmam gerekiyo.yani adetim gecikirse de anlamicam acaba bat gunu adet olmassam kanda cikarmi yada ilac 10 gunluk ya 8 gun icip biraksammi daha erken ogrenmek icin.kafamda deli sorularr CherryBlossom90 Egem2709

Guguuu aynen o döngü baktigin zaman kisa ama bir yandan da su zaman da hamile kalsam su kadarlik olurdu demekten de alamıyorum kendimi ben
Evet canım illa ki oluyor keşke elimizden birşey gelse.. Çabalayıp Allaha tevekkül etmekten başka bişey yapamıyoruz işte tez zamanda yavruna kavuş inşallah bekleyişin son bulsun canım..

Doktora git ne korunması şuan tam zamanı tekrardan gebe kalmak için doktorun da sana duphaston versin kızlara verilen den hadi durmaa yola devam

İlacını iccc sen soylenendeki gibi ve batını bekle hamile olduğunu hissedersen benim gibi koşa koşa hastaneye gidersin yada predictor sipariş et onu yap bayram günü ..

Doktora git ne korunması şuan tam zamanı tekrardan gebe kalmak için doktorun da sana duphaston versin kızlara verilen den hadi durmaa yola devam
Canım arkadaş 1 ay korun dedi rahimlik kendine gelsin dedi. O yzden bu ayı es geçeyim dedim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bidahaki ay tahlil yaptırırım ve devam ederim diye düşündüm

Doktor sadece test yapti ultrasonla bakti tekrar gebe kalmana engel bir durum yok dedi esimin durumunu soyledim o beni aşar dedi senin anlayacagin memnun kalmadim beni asar ne ya zaten biz urolojiye de gidiyoruz ordaki olay kadin dogumu da ilgilendiriyor.Kadin hic bir sorumu cevaplamadi.Ne zaman kimyasal gecirdin canim

Canım arkadaş 1 ay korun dedi rahimlik kendine gelsin dedi. O yzden bu ayı es geçeyim dedim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bidahaki ay tahlil yaptırırım ve devam ederim diye düşündüm
Sen Kürtaj olmadin ki ne dinlenmesi ? Hcg artışı yaşadın vücudun hazırlanmış hamileliğe sakın korunma .. Yüzde yüz nar suyu var tadı acı ama onu iç o rahimi kuvvetlendirir ve duphaston al tamam işte .. beklemenin hiç mantığı yok çok mantıksız ..

Korunma zaten hemen olmaz kimyasal dusuk gibi degil toparlanmak daha kolay hatta doktorlar düşük bile saymiyor henuz kese bir sey olusmadigi icin

Canım en kesin bilgi doktorunda, arayıp sorma ihtimalin varsa ara doktorunu canım :)

Çökmeliydi ben okuduğumda bu tortu ve çökmesi muhabbetini çok umursamamıştım ama sonra ilk gebelikte test yaptığım an aklıma geldi, tortu çoktu ve çökmüştü testi yapana kadar. Sonra bu hamileliğimde özellikle denedim yine aynısı oldu. Bu tortu hamilelik belirtisi olduğu gibi enfeksiyon yada iltihapta olabilir diye okumuştum ama benim ki minik yaprak yaprak olmuştu :)

Benim tsh hep yüksek canım, 4.76 mı ne en son :) hiç düşük olduğunu hatırlamıyorum valla

Canımmm anormal olan benimm ben Tüm bunlar 2-3 gündür oluyo. Geçtiğimiz aylarda kasığım batıyo ağrıyo derdim şimdi hiç uğraşacak belirtim olmayınca çişe sardım
Benim sadece tek bir gün idrar yaparken aşırı yanma oldu aha dedim enfeksiyon :) çok şükür değilmiş. Sürekli yanma olursa enfeksiyon olabilir ama

Ağrı sızı var mı? Başka ne belirtilerin var?

Benim tsh hep yüksek canım, 4.76 mı ne en son :) hiç düşük olduğunu hatırlamıyorum valla

Senin değer ama kontrol altında tutulması gereken bir değer bayağı bayağı yüksek ..

0,1-2,5 mU/l im 1. Trimester
0,2-3,0 mU/l im 2. Trimester
0,3-3,0 mU/l im 3. Trimester

Benden söylemesi benim arkadaş ilaç kullandı bu yüzden daha gebe kalmadan önce ona da ben söylemiştim hatta onun üzerine doktoruna söyledi ilaç verdi gebelikte de kontrol altında tutuluyor ilaç veriliyor .. Ha kişiden kişiye değişir ama bu yüksek olduğunu değiştirmez .

Benimde soldan sağa geçti :) ay ı şey bana da oldu dün birden korktum ama sonra geçti

Zaten yarın 11. Gün 12. Gün catlasa.. Doktor yumurtanın boyutunu söylesin ona göre hareket edersiniz.

Sehri321 senin yaşına göre normal sanırım o değer ama tabi doktorun ne diyecek bilemiyorum
Bebegim 26 yasindaym aslinda ama neyse ne kafami bununla yoramam canim ne gelirse Allahtan diyip kabul edicez artik zamani var demekki ogluma kardes icin erken yani tabi denemekten vazgecmicez

Biliyorum canım sonuçlarım Yen'i çıktı doktor beni arayacak. İlaç verir herhalde folik asitim 14 çıktı o biraz iyi. Coraspirine başladım ve Efa mom diye bir vitamine biraz tuzlu parası ama ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…