- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.201
Az kaldı bakalım cnm inş katılırım bnde hamileler kervanınaHamilesindir İnşallah inanmıyorum psikolojik olduğuna bende ki ağrı daha çok ortalı adet ağrısı gibiydi böyle kasıkta değildi .. Daha yeni yeni kasigima yayılmaya başladı .. Geçen soldayken bugün sabah uyandım sağ tarafım kitlenmis gibi yamuk yürüyorum..
amin canim insAllah du bakalm unutmadam denicemValla kuzum ben ilk idrarla yapmadım ona rağmen tortuluydu ama bu kesin bişey mi bilmiyoruz tabi egem söyleyince hemen yaptım ama sende desene bi Allahım kucaklarımızı doldursun inşllah
Evet canım illa ki oluyor keşke elimizden birşey gelse.. Çabalayıp Allaha tevekkül etmekten başka bişey yapamıyoruz işte tez zamanda yavruna kavuş inşallah bekleyişin son bulsun canım..Guguuu aynen o döngü baktigin zaman kisa ama bir yandan da su zaman da hamile kalsam su kadarlik olurdu demekten de alamıyorum kendimi ben
Doktora git ne korunması şuan tam zamanı tekrardan gebe kalmak için doktorun da sana duphaston versin kızlara verilen den hadi durmaa yola devamAfilim92 canım kiyasal mı olmuştun bende kimyasal oldum. Kanamam geldi bugün 3. Günüm doktora gitmedim bi ay korunayım toparlanayım dedim sonraki ayın da gidicem tahlil yaptırıcam. Doktora gittiğinde ne demişlerdi sana söylermisin
amin canim insAllah du bakalm unutmadam denicemya bide bise dicem doktor bana duphaston verdi 20sinde basla kullanmaya bebek varsa tutunabilsin diye. bu ilaci ben daha evvel kullandm 3.gun adet oldum smdi 20 sinde baslayinca 29 agustosta bitiyo.benim bat 28 agustos.eger adet olursam ilac yuzunden 2 eylulde olmam gerekiyo.yani adetim gecikirse de anlamicam acaba bat gunu adet olmassam kanda cikarmi yada ilac 10 gunluk ya 8 gun icip biraksammi daha erken ogrenmek icin.kafamda deli sorularr CherryBlossom90 Egem2709
Canım arkadaş 1 ay korun dedi rahimlik kendine gelsin dedi. O yzden bu ayı es geçeyim dedim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bidahaki ay tahlil yaptırırım ve devam ederim diye düşündümDoktora git ne korunması şuan tam zamanı tekrardan gebe kalmak için doktorun da sana duphaston versin kızlara verilen den hadi durmaa yola devam
Doktor sadece test yapti ultrasonla bakti tekrar gebe kalmana engel bir durum yok dedi esimin durumunu soyledim o beni aşar dedi senin anlayacagin memnun kalmadim beni asar ne ya zaten biz urolojiye de gidiyoruz ordaki olay kadin dogumu da ilgilendiriyor.Kadin hic bir sorumu cevaplamadi.Ne zaman kimyasal gecirdin canimAfilim92 canım kiyasal mı olmuştun bende kimyasal oldum. Kanamam geldi bugün 3. Günüm doktora gitmedim bi ay korunayım toparlanayım dedim sonraki ayın da gidicem tahlil yaptırıcam. Doktora gittiğinde ne demişlerdi sana söylermisin
Sen Kürtaj olmadin ki ne dinlenmesi ? Hcg artışı yaşadın vücudun hazırlanmış hamileliğe sakın korunma .. Yüzde yüz nar suyu var tadı acı ama onu iç o rahimi kuvvetlendirir ve duphaston al tamam işte .. beklemenin hiç mantığı yok çok mantıksız ..Canım arkadaş 1 ay korun dedi rahimlik kendine gelsin dedi. O yzden bu ayı es geçeyim dedim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bidahaki ay tahlil yaptırırım ve devam ederim diye düşündüm
Korunma zaten hemen olmaz kimyasal dusuk gibi degil toparlanmak daha kolay hatta doktorlar düşük bile saymiyor henuz kese bir sey olusmadigi icinCanım arkadaş 1 ay korun dedi rahimlik kendine gelsin dedi. O yzden bu ayı es geçeyim dedim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bidahaki ay tahlil yaptırırım ve devam ederim diye düşündüm
Canım en kesin bilgi doktorunda, arayıp sorma ihtimalin varsa ara doktorunu canım :)amin canim insAllah du bakalm unutmadam denicemya bide bise dicem doktor bana duphaston verdi 20sinde basla kullanmaya bebek varsa tutunabilsin diye. bu ilaci ben daha evvel kullandm 3.gun adet oldum smdi 20 sinde baslayinca 29 agustosta bitiyo.benim bat 28 agustos.eger adet olursam ilac yuzunden 2 eylulde olmam gerekiyo.yani adetim gecikirse de anlamicam acaba bat gunu adet olmassam kanda cikarmi yada ilac 10 gunluk ya 8 gun icip biraksammi daha erken ogrenmek icin.kafamda deli sorularr CherryBlossom90 Egem2709
ÇökmeliydiAyy egemm beni heyecanlandırdınnn iki gün kadar parçacıklı kesik gibi akıntım oldu geçti sarımsı akıntım başladı o da azaldı şu an çoğunlukla kuruyum bilemiyorum kişiye göre değişir elbette ki.. Ve biraz önce afedersiniz bardağa çişimi yapıp baktımRengi epey bulanık ve çokça tortu var Allahımmmm lütfen lütfennnn. Hiçbir ağrım yok ama çook heyecanlıyım hayra çıksın inşallahhh Ya birde biraz bekleyince dibe çöktü çökmemeli miydi
Benim tsh hep yüksek canım, 4.76 mı ne en son :) hiç düşük olduğunu hatırlamıyorum vallaDeğerlerinde pek bir sıkıntı görünmüyor genelde lh FSH dan büyük olursa PCO dan soz edilir .. Prolaktin sınırda bir şey olmaz gönlü isterse dostinex verir yoksa hiçbir şey vermez.. Bana göre yani yurtdisi kaynaklarına göre TSH 1-2 arası olması lazım daha kolay hamile kalabilmek için ama 4 Le de kalanlar var ama düşük sebeplerinden biri öyle aman aman yüksek değil zaten .. Kısacası fena görünmüyor değerler .. Soğan suyunu da rahatlıkla içersin Prolaktine hiçbir şey yapmıyor sen onu içmeye başla geciktirme ondan sana zarar gelmez .. İncir yeme yeter ki.. Dereotu TSH düşürücü ama Prolaktin yükseltebilir onuda abartmadan ye yersen o kadar ..
Testesteron sanki biraz düşük ama o hastane birimiyle ilgili bilemiyecegim birde e2 nerede o çok önemli ..
Benim sadece tek bir gün idrar yaparken aşırı yanma oldu aha dedim enfeksiyon :) çok şükür değilmiş. Sürekli yanma olursa enfeksiyon olabilir amaCanımmm anormal olan benimm benTüm bunlar 2-3 gündür oluyo. Geçtiğimiz aylarda kasığım batıyo ağrıyo derdim şimdi hiç uğraşacak belirtim olmayınca çişe sardım
Ağrı sızı var mı? Başka ne belirtilerin var?Kızlar selam bat a son altı gün size birşey sormak istiyorum bn geçen aydan beri nerdeyse her gün göğüslerime bakarım acaba rengi koyulaştı mı damar çıktı mı falan dye ve bgün de baktım yeşil damarlr fazlasıyla belli daha önce böyle olsa kesin fark ederdim hatta omuzuma doğru daha da belli oluyo bu arada normalde de elimde kolumda damarlar hep bellidir siZce umutlanmalımıyım
Benim tsh hep yüksek canım, 4.76 mı ne en son :) hiç düşük olduğunu hatırlamıyorum valla
Benimde soldan sağa geçti :) ay ı şey bana da oldu dün birden korktum ama sonra geçtiHamilesindir İnşallah inanmıyorum psikolojik olduğuna bende ki ağrı daha çok ortalı adet ağrısı gibiydi böyle kasıkta değildi .. Daha yeni yeni kasigima yayılmaya başladı .. Geçen soldayken bugün sabah uyandım sağ tarafım kitlenmis gibi yamuk yürüyorum..
Bebegim 26 yasindaym aslinda ama neyse ne kafami bununla yoramam canim ne gelirse Allahtan diyip kabul edicez artik zamani var demekki ogluma kardes icin erken yani tabi denemekten vazgecmicezZaten yarın 11. Gün 12. Gün catlasa.. Doktor yumurtanın boyutunu söylesin ona göre hareket edersiniz.
Sehri321 senin yaşına göre normal sanırım o değer ama tabi doktorun ne diyecek bilemiyorum
Biliyorum canım sonuçlarım Yen'i çıktı doktor beni arayacak. İlaç verir herhalde folik asitim 14 çıktı o biraz iyi. Coraspirine başladım ve Efa mom diye bir vitamine biraz tuzlu parası ama ne yapalım :)Senin değer ama kontrol altında tutulması gereken bir değer bayağı bayağı yüksek ..
0,1-2,5 mU/l im 1. Trimester
0,2-3,0 mU/l im 2. Trimester
0,3-3,0 mU/l im 3. Trimester
Benden söylemesi benim arkadaş ilaç kullandı bu yüzden daha gebe kalmadan önce ona da ben söylemiştim hatta onun üzerine doktoruna söyledi ilaç verdi gebelikte de kontrol altında tutuluyor ilaç veriliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?