- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.221
Anam sen hala doktora gitmedin miAfilim92 canım kiyasal mı olmuştun bende kimyasal oldum. Kanamam geldi bugün 3. Günüm doktora gitmedim bi ay korunayım toparlanayım dedim sonraki ayın da gidicem tahlil yaptırıcam. Doktora gittiğinde ne demişlerdi sana söylermisin
Evet sen deyince baktım internetten en uygun kargo dahil 55 TL ye buldum ama müthiş bir vitamin desteği yok yok hatta bende mi alsam diye düşündüm .. İçindekilere göre bence fiyatı iyi ..Biliyorum canım sonuçlarım Yen'i çıktı doktor beni arayacak. İlaç verir herhalde folik asitim 14 çıktı o biraz iyi. Coraspirine başladım ve Efa mom diye bir vitamine biraz tuzlu parası ama ne yapalım :)
Yaa ne güzel daha yaşın küçük :) ben 32 yaşımdayım canım ama görselde kimse inanmaz o yaşta olduğuma :) ne güzel bir evladın var, 2. Si de çok bekletmeden gelsin kucağınaBebegim 26 yasindaym aslinda ama neyse ne kafami bununla yoramam canim ne gelirse Allahtan diyip kabul edicez artik zamani var demekki ogluma kardes icin erken yani tabi denemekten vazgecmicez
Bebegim 26 yasindaym aslinda ama neyse ne kafami bununla yoramam canim ne gelirse Allahtan diyip kabul edicez artik zamani var demekki ogluma kardes icin erken yani tabi denemekten vazgecmicez
Canm sağ kasığımda ağrı değilde garip bşeyler var ve sağ bacağımın iç kısmı üst tarafı sanki ikisi birden çekiliyomuş gbi özellikle geceleri ayaklarım yanıto dün yanmasından uyuyamadım ama normaldede olur bu ay soğan kürü içmiştim iki aydır yumurtladığımı hissetmiyodum bu ay resmen iki üç gün öncesinden blim ağrıdı kasıklarımda özellikle sağ tarfı ağrıdığı gün ovu da çift çizgiyi grdüm ondan önceki gün ilişki olmuştu iki gün üst üste bnde o akşanı pas geçtim ve bir gün sonra sabah onda falan ilişki yaşadım sabah hateketliliği daha iyi dye duymuştumAğrı sızı var mı? Başka ne belirtilerin var?
Aynen doktor ben bırak diyene kadar devam dedi, hatta hamile kalmadan 1 ay önce kullanmaya başladım. Depoları doldurmak lazım :) Demir kapasitemde yükselmiş bu sayede folik asit değerim 9 dan 14 de çıktı 1 ayda.Evet sen deyince baktım internetten en uygun kargo dahil 55 TL ye buldum ama müthiş bir vitamin desteği yok yok hatta bende mi alsam diye düşündüm .. İçindekilere göre bence fiyatı iyi ..
Süper bu ay iyi çalışmışsın canım :) 6 gün ne zor geçer şimdi ben adete2 gün kala öğrendim olmadı erken gebelik testi patlatırız 1 tane :) belirtiler var canım inşallah bu ay sende hamile listemize katılırsın. Sen gün gün yaz neler yaşıyorsun belirti falan :)Canm sağ kasığımda ağrı değilde garip bşeyler var ve sağ bacağımın iç kısmı üst tarafı sanki ikisi birden çekiliyomuş gbi özellikle geceleri ayaklarım yanıto dün yanmasından uyuyamadım ama normaldede olur bu ay soğan kürü içmiştim iki aydır yumurtladığımı hissetmiyodum bu ay resmen iki üç gün öncesinden blim ağrıdı kasıklarımda özellikle sağ tarfı ağrıdığı gün ovu da çift çizgiyi grdüm ondan önceki gün ilişki olmuştu iki gün üst üste bnde o akşanı pas geçtim ve bir gün sonra sabah onda falan ilişki yaşadım sabah hateketliliği daha iyi dye duymuştum
Ah canımm çalışmazmıyım eşime bile keçiboynuzu kürü yaptım hala daha içiyo adamda alışkanlık oldu her akşam soruya nerde bnm suyum dye bu ay 3. Denememz umutluyum bu aydan szi sürekli takipteyim zten listenizdede varım hatta inşallah bnm adımın yanında daSüper bu ay iyi çalışmışsın canım :) 6 gün ne zor geçer şimdi ben adete2 gün kala öğrendim olmadı erken gebelik testi patlatırız 1 tane :) belirtiler var canım inşallah bu ay sende hamile listemize katılırsın. Sen gün gün yaz neler yaşıyorsun belirti falan :)
Olur canım ama inşallah bu ay olurda çok bekletmez annesiniAh canımm çalışmazmıyım eşime bile keçiboynuzu kürü yaptım hala daha içiyo adamda alışkanlık oldu her akşam soruya nerde bnm suyum dye bu ay 3. Denememz umutluyum bu aydan szi sürekli takipteyim zten listenizdede varım hatta inşallah bnm adımın yanında dabu işaret olur
Amin canımOlur canım ama inşallah bu ay olurda çok bekletmez annesini
Bende o yzden gitmek istemedim arkadaş sadece bakar dedi başka bişi yapmaz kanamam geldiği için dedi kanaman gelmeseydi giderdin ama gelmiş dedi. kimyasal sorun olmuyo dedi. Bu ay geçirdim canım adetim geldi 3. Günümdeyim şuan.Doktor sadece test yapti ultrasonla bakti tekrar gebe kalmana engel bir durum yok dedi esimin durumunu soyledim o beni aşar dedi senin anlayacagin memnun kalmadim beni asar ne ya zaten biz urolojiye de gidiyoruz ordaki olay kadin dogumu da ilgilendiriyor.Kadin hic bir sorumu cevaplamadi.Ne zaman kimyasal gecirdin canim
Rahimliğin temizlenmiş bu ay hamile kalırsın en uygun ay diyende var. İnşallah olmadı adet sonra bi ıltrosonla görüneyim devam edeyim. Aynı durumu haşarım diye korkuyorum sadeceSen Kürtaj olmadin ki ne dinlenmesi ? Hcg artışı yaşadın vücudun hazırlanmış hamileliğe sakın korunma .. Yüzde yüz nar suyu var tadı acı ama onu iç o rahimi kuvvetlendirir ve duphaston al tamam işte .. beklemenin hiç mantığı yok çok mantıksız ..
Bu ay yaşadım canım ama adetim gelince gitmee gerek duymadım kimyasal geçiren arkadaşla konuştum adetin sökmüş dr bişi yapmaz dedi. O yzden bidahaki ay adetimin 3. Günü gideyim demiştimAnam sen hala doktora gitmedin micanım sen bu ay yaşamadın mı kimyasal gözünü seveyim ihmal etme yahu.
Öyle ama içerde birşey kalmış mı? Rahim tam temizlenmiş mi? Bunlar önemli canım. En azından bu u doktorundan duy ki için rahat etsin.Bu ay yaşadım canım ama adetim gelince gitmee gerek duymadım kimyasal geçiren arkadaşla konuştum adetin sökmüş dr bişi yapmaz dedi. O yzden bidahaki ay adetimin 3. Günü gideyim demiştim
Yumurtlama zamanini degerlendir olacak olan her türlü olur yine aynisini yasarim diye korkmaBende o yzden gitmek istemedim arkadaş sadece bakar dedi başka bişi yapmaz kanamam geldiği için dedi kanaman gelmeseydi giderdin ama gelmiş dedi. kimyasal sorun olmuyo dedi. Bu ay geçirdim canım adetim geldi 3. Günümdeyim şuan.
Bak ben sana kendimi anlatayım geçen ay 5 gün erken adet oldum pelte pelte ilk defa u kadar erken Adet olunca korktum kimyasal mı yada bebek varda düşüyor mu diye. Adetten doktor baktı vajinal ultrason ile, sonra dedi ki adetin bitince de gel rahme bakalım emin olalım dedi. Gittim çok şükür temiz rahmin dedi. Sonra rahim filmi çekti böyle üç boyutlu. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Önemsemediğin ufacık birşey sonradan seni üzebilir.Bende o yzden gitmek istemedim arkadaş sadece bakar dedi başka bişi yapmaz kanamam geldiği için dedi kanaman gelmeseydi giderdin ama gelmiş dedi. kimyasal sorun olmuyo dedi. Bu ay geçirdim canım adetim geldi 3. Günümdeyim şuan.
Yok canım gidicem zaten şu adetim bitsin bişi kalmış mı temzilenmiş diye ultrosona giricem aklımda büyük ihtimalle haftaya giderim randevu alırım. Sadece bu ayı değerlendirmeyeyim dedim sonraki adet kanamamın 3. Günü gideyim dedimBak ben sana kendimi anlatayım geçen ay 5 gün erken adet oldum pelte pelte ilk defa u kadar erken Adet olunca korktum kimyasal mı yada bebek varda düşüyor mu diye. Adetten doktor baktı vajinal ultrason ile, sonra dedi ki adetin bitince de gel rahme bakalım emin olalım dedi. Gittim çok şükür temiz rahmin dedi. Sonra rahim filmi çekti böyle üç boyutlu. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Önemsemediğin ufacık birşey sonradan seni üzebilir.
Ayy benimdeee yaprak gibi seffafla beyaz arası bişey hadi inşallah kuzummmÇökmeliydiben okuduğumda bu tortu ve çökmesi muhabbetini çok umursamamıştım ama sonra ilk gebelikte test yaptığım an aklıma geldi, tortu çoktu ve çökmüştü testi yapana kadar. Sonra bu hamileliğimde özellikle denedim yine aynısı oldu. Bu tortu hamilelik belirtisi olduğu gibi enfeksiyon yada iltihapta olabilir diye okumuştum ama benim ki minik yaprak yaprak olmuştu :)
Canım 2. Adet kanaman geç geldi mi? Düzensizlik olur ilk ay 40 gün sonra gelir diyolar doğru muYumurtlama zamanini degerlendir olacak olan her türlü olur yine aynisini yasarim diye korkma
Değerlendir benim doktor kimyasalı düşükten saymıyor :) rahim temiz ise doktorun da onay verir ise ara verme bacım başla çalışmaya sen bu ay :) ben kürtaj olduğum halde 2 ay zor bekledimYok canım gidicem zaten şu adetim bitsin bişi kalmış mı temzilenmiş diye ultrosona giricem aklımda büyük ihtimalle haftaya giderim randevu alırım. Sadece bu ayı değerlendirmeyeyim dedim sonraki adet kanamamın 3. Günü gideyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?