- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.241
Akıntım 2-3 gün oldu canım ama yanma dün sabah başladı geçti Ayyy umutlarım boşa çıkmasa bariBenim sadece tek bir gün idrar yaparken aşırı yanma oldu aha dedim enfeksiyon :) çok şükür değilmiş. Sürekli yanma olursa enfeksiyon olabilir ama
Hahahahahha duygu ya geliyor galiba bu bebişAyy benimdeee yaprak gibi seffafla beyaz arası bişey hadi inşallah kuzummm
Kız ben ne yaşadıysam aynısıııı sende uzun boylu zayıf mısın ? Ne bileyim acaba bünyemiz mi birbirine benziiiiiiyiiiAkıntım 2-3 gün oldu canım ama yanma dün sabah başladı geçti Ayyy umutlarım boşa çıkmasa bari
Yavrum senin ki kürtaj değil ki. O kadar beklemezsin sen hatta gününde bile olabilirsin.Canım 2. Adet kanaman geç geldi mi? Düzensizlik olur ilk ay 40 gün sonra gelir diyolar doğru mu
Evet duzensiz geldi.Hala da cozemedim 2 dir 30 gunde geliyor kimyasaldan once döngüm 28 diCanım 2. Adet kanaman geç geldi mi? Düzensizlik olur ilk ay 40 gün sonra gelir diyolar doğru mu
Aslında çok farketmemiş canım adet günün. Hiçbir sıkıntı yaşamayan kişilerde bile YÖK mevsim Yok sitres bir kaç gün değişiyorEvet duzensiz geldi.Hala da cozemedim 2 dir 30 gunde geliyor kimyasaldan once döngüm 28 di
Ayyy kızz boyum 159 kilom 50Kız ben ne yaşadıysam aynısıııı sende uzun boylu zayıf mısın ? Ne bileyim acaba bünyemiz mi birbirine benziiiiiiyiii
Benim regl gormeye basladigim gunden beri hic degismedi kuzum ilk kez kimyasalda degisti.Yasadigim stres üzüntü hep basima vurur maalesef surekli basim agrirAslında çok farketmemiş canım adet günün. Hiçbir sıkıntı yaşamayan kişilerde bile YÖK mevsim Yok sitres bir kaç gün değişiyor
Allahımmm duy sesimiziiii gelsin minik ördeğim gelsinHahahahahha duygu ya geliyor galiba bu bebiş
Biri bu kızı durdursun enerji patlamasi yasiyor yorumlarini okuya okuya 3 5 gun sonra kendimi hastanede bulcam test yaptircam diye korkuyorumAllahımmm duy sesimiziiii gelsin minik ördeğim gelsin
Walla seni bilmiyorum kuzum ama duyguuu Bata dört gün kala kendini acilde kan verirken bulabilirBiri bu kızı durdursun enerji patlamasi yasiyor yorumlarini okuya okuya 3 5 gun sonra kendimi hastanede bulcam test yaptircam diye korkuyorum
Sorduğm doktor da düşükten saymıyoruz korkulcak birşey yok dedi ama heveslenip sonra böylesi çok yıprattı. Rabbim beterinden korusun vardır hayır diyorum canım. Evet karadenizliyimDeğerlendir benim doktor kimyasalı düşükten saymıyor :) rahim temiz ise doktorun da onay verir ise ara verme bacım başla çalışmaya sen bu ay :) ben kürtaj olduğum halde 2 ay zor bekledimbu arada sen Karadenizli misin ?
Yine kısa ben dahada uzun olur diyordum. Bakalım benimki ne zaman gelicek hayırlısı.Evet duzensiz geldi.Hala da cozemedim 2 dir 30 gunde geliyor kimyasaldan once döngüm 28 di
Hemşerim sayılırsın :) nicinden anladım kuzum. Aynen Allah daha beterinden korusun biziSorduğm doktor da düşükten saymıyoruz korkulcak birşey yok dedi ama heveslenip sonra böylesi çok yıprattı. Rabbim beterinden korusun vardır hayır diyorum canım. Evet karadenizliyim
Nette öyle yazıyordu canım 2. Kanama geç geliyo diye gerçi herkeste aynı olmaz bakalım yaşayıp görücem. Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahYavrum senin ki kürtaj değil ki. O kadar beklemezsin sen hatta gününde bile olabilirsin.
Akıntı gibi değil böyle çok belirgin oluyor tortu olduğu kuzum senin zamanı olabilir daha adete kaç gün var? Benim 10 gün varken çok azdı adete yakın baya arttı tortular :)Guguuu duygunun gaziyla idrar tortusuna bakma islemi yaptim sonuc boyle akinti parcasi gbi beyaz seyler var ama sanki o da akintidan kopmuslar gbi.bu arada benim akinti halen devam ediyor ve gobegimin alti sizliyo bugunden beri anlamadm bide izne ciktim 15 gun is olsa ona kafa yorarim artk evde ha gayret kendimi dinliyorum Egem2709
Aminn inşallah toprağımHemşerim sayılırsın :) nicinden anladım kuzum. Aynen Allah daha beterinden korusun bizi
Ben kürtaj oldum hemde ikiz gebelikti, ilk adetim gününde oldu 2. Adet 2 gün sonra olmuştu. Dediğin gibi bünye meselesi, kimisi kürtajdan sonra 40-50 gün bekliyor ben 2 ay olmayanı bile okudum sebebi rahim yapışıklığı imiş kürtaj sonrası yapışmış. Sende olmaz böyle şeyler inşallah gününde gelir hatta gelmez ve hamiş olursunNette öyle yazıyordu canım 2. Kanama geç geliyo diye gerçi herkeste aynı olmaz bakalım yaşayıp görücem. Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
Hahahhaha aynenWalla seni bilmiyorum kuzum ama duyguuu Bata dört gün kala kendini acilde kan verirken bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?