- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.261
İnşallah canım inşallahhhh şu adetim bitsin tez zamanda doktora gidicem sonrası Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun.. Rabbim sanada bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahBen kürtaj oldum hemde ikiz gebelikti, ilk adetim gününde oldu 2. Adet 2 gün sonra olmuştu. Dediğin gibi bünye meselesi, kimisi kürtajdan sonra 40-50 gün bekliyor ben 2 ay olmayanı bile okudum sebebi rahim yapışıklığı imiş kürtaj sonrası yapışmış. Sende olmaz böyle şeyler inşallah gününde gelir hatta gelmez ve hamiş olursun
yok canim ya benimki birazda girgirina oldu daha 12 gun var reglimebelki yumurta bile catlamadiAkıntı gibi değil böyle çok belirgin oluyor tortu olduğu kuzum senin zamanı olabilir daha adete kaç gün var? Benim 10 gün varken çok azdı adete yakın baya arttı tortular :)
gecmis oksn canim benim engel olma aksin sicaktan acaba tansiyonunmu ciktikiBurnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
gecmis oksn canim benim engel olma aksin sicaktan acaba tansiyonunmu ciktikiBurnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
Burnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..[/QUOTE gecmis olsun canim viddi birsey degildir umarim sakin ol uzan dinlen biraz..
Bakalım gülüm hayırlısı :)Walla seni bilmiyorum kuzum ama duyguuu Bata dört gün kala kendini acilde kan verirken bulabilir
Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah..Burnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
Canım bilgiler için çok teşekkür ederim prolaktine bakılmadı tsh yüksek benim şuan hamileyim 5. Hafta tam bugün, daha önce 1 düşük yaşadım doktor ilk gebelik normal dedi birde ikizdi. Bende tsh düşürmek için ilaç isteyeceğim diğer tahlillerimde çıksın doktor ile konuşacağım. Ben kardeşlerim de de tsh hep yüksekti. Bana daha önce düşük yaşadım diye coraspirin verdi ve vitamin. Ama tsh ın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum belki ilkinde de bu yüzden bebeklerimin kalbi durdu 8. Hafta içerisindeKizlar selam aksam muayenede 20 mm folikul varbcatladi catlayacak 2 gun ust uste deneyin dedi bu gece tamam ama sol kasigimda hala agri batma giriyor demek ki hala catlamadi!gunde 1.5-2 mm buyurmus demek ki bu aksam 22 mm olacak ee daha da catlamazsa naparim diye korkular basladi durduk yerecuma sabah prolaktin kontrolu vardi o zaman tekrar ultrasonla baktiricam..bende durum bu kisaca...bu arada yorumlarda okudum yukarida egem2709 sanirim senindi prolaktin 29 tsh 4.70 filan canim ikiside normal zamanda seni idare eder ama gebelik icin ikiside yuksek!yumurtlamani bozar hamile kalsan bile buyuk olasilikla ilerlemez hala gec degil hemen dr a git ozellikle hamileysen tsh dusurulmeli!ben ilk bebegimi bundan kaybettim tsh 4.5 du ilk 12 hafta bebegin troid bezi olmadigi icin annenin troid hormonundan cekiyor ama o bu seviye ile ancak idare eden bir deger..dolayisiyla bir carpintilar bi nefes darliklari tansiyon nabiz dusuklukkeri yasadim ki sorma en son kardiyilog holter takti eko yapti bisey bulamadi yavrumun kalbi durdu benim sikayetler bicak gibi kesildi kimse basta ciddiye almadi drlarin!sonra pihtilasma testlerinide yaptirdim simdi 6 aydir troid ilaci coraspin b12 folbiol ve prolaktin normal aralikta kalsin diye parlodel kullaniyorum..kisaca tsh dikkate al hamile kalamadiysanda prolaktinin dusurlmesi gerek..her ikiside hizla ilaca cevap veriyor merak etme..hamile isen de aman diyim o tsh duzeltilsin ilacini yazsin kadin dogumcu zeka geriliginden tutta dusuge kadar bircok seye neden oluyor ilk 2 ay idare etsede bebek sonra yetmiyor senin sana yetmeyen troid hormonu bebek buyudukce dozuda yukseltiyorlar!bu konuda cherrybloosomun yazdiklarina ℅100 katiliyorum dogru bilgi vermis oda biraz eksikti bende eski bir ebe oldugum icin detaylari ile verdim canim..tekrar ediyorum bu degerlerle gecikmedin ama onemse atlama nasilsa hamileyim diye filan...yani prolaktinarada bir deger oldugu icin kalmista olabilirsin zaten tekrar bakmadan bu yuksek demezler anlik stresle degisen bisey prolaktin..olmuyorsa hamilelik prolaktine suc atilabilir son olarak damarlarim yuzeyde filan diyenler arada coraspin icin zarari olmaz ama bende ailemizde ntek bir dusuk yada benzeri olmadigi halde kalitsal pihtilasma bozuklugu cikti kesin yuksdek doz folbiol ve coraspin hamile kalincada igne olacaksin dediler..cok uzattim ama anlatmistim bu testi bile zorlaya zorlaya yaptirmisdtim..aman diyim siz kendi drnuz olun drlar bazen okur bunlar normal diyip atliyorlar konuyu..ilkinde dusuk olabilir nedeni bilinmez tekrarlarsa bakalim vs dusunuyorlar ama benim yas faktorumle israrima dayanamadilar ve belirti ve nedenlerin sonucu anlasildi iste..dusunmek istemiyorum artik ama olan bebgime oldu
Evet evet kesinlikleWalla seni bilmiyorum kuzum ama duyguuu Bata dört gün kala kendini acilde kan verirken bulabilir
Burnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
Neden ya ! İlk defa mı oluyor bu? Doktora git canım. Yeni gördüm merak ettim şimdi nasılsın? Merakta bırakma beni yaBurnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
Hayır olsun inşallah. Geçmiş olsun canım sıcaklar mı etkiledi kiBurnumdan feci bir kan boşaldı onuncu dk biraz azalır gibi oldu Allah Allah ..
Canım birşey soracağım benden bir sürü test istedi doktor prolaktin dediğin acaba P-LCR diye mi geçiyor? P-LCR değerim 16.1 , PCT 0.20 çıkmış. Bunların ne olduğunu biliyor Muş'un? Netten baktım ingilizce çıktıKizlar selam aksam muayenede 20 mm folikul varbcatladi catlayacak 2 gun ust uste deneyin dedi bu gece tamam ama sol kasigimda hala agri batma giriyor demek ki hala catlamadi!gunde 1.5-2 mm buyurmus demek ki bu aksam 22 mm olacak ee daha da catlamazsa naparim diye korkular basladi durduk yerecuma sabah prolaktin kontrolu vardi o zaman tekrar ultrasonla baktiricam..bende durum bu kisaca...bu arada yorumlarda okudum yukarida egem2709 sanirim senindi prolaktin 29 tsh 4.70 filan canim ikiside normal zamanda seni idare eder ama gebelik icin ikiside yuksek!yumurtlamani bozar hamile kalsan bile buyuk olasilikla ilerlemez hala gec degil hemen dr a git ozellikle hamileysen tsh dusurulmeli!ben ilk bebegimi bundan kaybettim tsh 4.5 du ilk 12 hafta bebegin troid bezi olmadigi icin annenin troid hormonundan cekiyor ama o bu seviye ile ancak idare eden bir deger..dolayisiyla bir carpintilar bi nefes darliklari tansiyon nabiz dusuklukkeri yasadim ki sorma en son kardiyilog holter takti eko yapti bisey bulamadi yavrumun kalbi durdu benim sikayetler bicak gibi kesildi kimse basta ciddiye almadi drlarin!sonra pihtilasma testlerinide yaptirdim simdi 6 aydir troid ilaci coraspin b12 folbiol ve prolaktin normal aralikta kalsin diye parlodel kullaniyorum..kisaca tsh dikkate al hamile kalamadiysanda prolaktinin dusurlmesi gerek..her ikiside hizla ilaca cevap veriyor merak etme..hamile isen de aman diyim o tsh duzeltilsin ilacini yazsin kadin dogumcu zeka geriliginden tutta dusuge kadar bircok seye neden oluyor ilk 2 ay idare etsede bebek sonra yetmiyor senin sana yetmeyen troid hormonu bebek buyudukce dozuda yukseltiyorlar!bu konuda cherrybloosomun yazdiklarina ℅100 katiliyorum dogru bilgi vermis oda biraz eksikti bende eski bir ebe oldugum icin detaylari ile verdim canim..tekrar ediyorum bu degerlerle gecikmedin ama onemse atlama nasilsa hamileyim diye filan...yani prolaktinarada bir deger oldugu icin kalmista olabilirsin zaten tekrar bakmadan bu yuksek demezler anlik stresle degisen bisey prolaktin..olmuyorsa hamilelik prolaktine suc atilabilir son olarak damarlarim yuzeyde filan diyenler arada coraspin icin zarari olmaz ama bende ailemizde ntek bir dusuk yada benzeri olmadigi halde kalitsal pihtilasma bozuklugu cikti kesin yuksdek doz folbiol ve coraspin hamile kalincada igne olacaksin dediler..cok uzattim ama anlatmistim bu testi bile zorlaya zorlaya yaptirmisdtim..aman diyim siz kendi drnuz olun drlar bazen okur bunlar normal diyip atliyorlar konuyu..ilkinde dusuk olabilir nedeni bilinmez tekrarlarsa bakalim vs dusunuyorlar ama benim yas faktorumle israrima dayanamadilar ve belirti ve nedenlerin sonucu anlasildi iste..dusunmek istemiyorum artik ama olan bebgime oldu
Hoşgeldin canan vakası yaşıyosun
aynen canim gecen ay hic umudum yktu ilk ay ve leke geldi diye.bu ay canan benimHoşgeldin canan vakası yaşıyosunama inşallah güzel sonuçlanır kuzum güzel haberlerini alırız inşallah
Prolaktin prl olarak kisaltilabilir bu yazdiklarinla ilgili birsey ndegil..plcr hemogram icinde trombositlerle ilgili bir deger onemli degil pct ise enfeksiyon var mi diye istenmis sanirim oda onemli degil iyi cikmis zaten canimCanım birşey soracağım benden bir sürü test istedi doktor prolaktin dediğin acaba P-LCR diye mi geçiyor? P-LCR değerim 16.1 , PCT 0.20 çıkmış. Bunların ne olduğunu biliyor Muş'un? Netten baktım ingilizce çıktı
Teşekkür ederim canımProlaktin prl olarak kisaltilabilir bu yazdiklarinla ilgili birsey ndegil..plcr hemogram icinde trombositlerle ilgili bir deger onemli degil pct ise enfeksiyon var mi diye istenmis sanirim oda onemli degil iyi cikmis zaten canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?