- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.401
Ayy canim yaa bosver bu tarz konusmalari densiz patavatsiz insanlarin laflarini dikkate alirsan hayatta daima yipranirsin!ayrica cok guzel cevap vermissin Allah herseyin hayirlisini verir diledigi zamn verir kimseleri evladiyla da imtihan etmesin isyan edip asi olup takintiyla istemek bence cok yanlis!elbette yurekten gonulden istiyoruzda ne biliyoruz arsiz ugursuz birsey olup keske hic olmasaydi dedirtmeyecegini..daim hayirlisini dilemek gerek..insanlara bakarsan hayatta klişeler ve rutin var sanki..benim yasim eylulde 40 canim, uzun yillar saglik sektorunde calistim bu gozler neler gordu ne hayatlar ne dramlar ne acilar var!28 yasinda yeni nisanlanan arkadasim yumurtalik kanseri oldu cok sukur yasiyor ama ne rahim ne yumurtalik kaldi hepsi alindi ustelik esi de kadin dogum dru..evlendiler asla cocuk sahibi olamayacaklar kiz kac yil yasar belli degil her gunu atmaganmis gibi goruyor kendine..onun yaninda bebegimi kaybettim demeye utandim hamileyim demeye utandim dusun!basimiza neler gelebilir ..uzattim yine ama o oyle klasik dogar buyur evlenir cocugu olur hikayesi olmaz her zaman hayatta..Allah hepimize hayirli yazilar yazsin..sen takma bu tarz insanlari hee oyle de gul gec icinden :-*Kızlar bugün sinir oldum size anlatmazsam duramayacağım yerimde. Kv ile gezmedeydik bugün. Onun arkadaşları gelinleri vs de gelecekti neyse gittik 2 yıldır bebek için tedavi gören bi arkadaş vardı onunla muhabbet ediyorduk bana sordu kız sende var mı bebiş düşünüyor musunuz diye yok gülüm daha düşünmüyoruz inşallah bi gün nasip olur dedim. Ki yüksek sesle değil duyulmayacak şekilde kendi aramızda konuşuyorduk. Selma teyze de atladı hemen ya hadi sizde iş yok bakın bu kız daha 1 aylık evli hemde 18 yaşında daha evlendiği gece kalmış 1 aylık hamileymiş dedi o kızı gösterdi siz beceremiyosunuz dedi. Arkadaşım nasıl üzüldü ben de bozuldum.. Selma teyze pazardan 1 kilo domates mi sipariş veriyosun öyle kolay olmuyor bazen o işler Allah ne zaman isterse o zaman verir vardır bir zamanı dedim. Bi güldü etti toparlamaya çalıştı ama denecek şey mi kalabalıkta.. Çok moralimiz bozuldu bir daha aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum..
Çok teşekkür ederim ablacım çok güzel anlatmışsın Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah.. İnsanların ne dediğini çok umursayan biri değilim aslında gerek kıyafet olsun gerek aldığım kararlar olsun ben öyle istiyorum ve yapıyorum diyorum etkilenmem kolay kolay.. Ama bu konular çok hassas.. Bir söz söylemeden düşünüp ağzından öyle çıkarmalısın her kelimeni.. Gel gör ki beş parmağın beşi bir değil.. Konuşuyorlar ve kırıyorlar.. Sanki çok umurlarındaymış gibi sorsan hepsi doğum doktoru kadar bilgili. Her konuda verecekleri nasihat ve salata yapacak kadar lafları var 3 aydır istiyoruz daha kendimi geçtim tedavi gören bir kızcağıza asla söylenmemesi gerekirdi gözleri doldu.. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim..Ayy canim yaa bosver bu tarz konusmalari densiz patavatsiz insanlarin laflarini dikkate alirsan hayatta daima yipranirsin!ayrica cok guzel cevap vermissin Allah herseyin hayirlisini verir diledigi zamn verir kimseleri evladiyla da imtihan etmesin isyan edip asi olup takintiyla istemek bence cok yanlis!elbette yurekten gonulden istiyoruzda ne biliyoruz arsiz ugursuz birsey olup keske hic olmasaydi dedirtmeyecegini..daim hayirlisini dilemek gerek..insanlara bakarsan hayatta klişeler ve rutin var sanki..benim yasim eylulde 40 canim, uzun yillar saglik sektorunde calistim bu gozler neler gordu ne hayatlar ne dramlar ne acilar var!28 yasinda yeni nisanlanan arkadasim yumurtalik kanseri oldu cok sukur yasiyor ama ne rahim ne yumurtalik kaldi hepsi alindi ustelik esi de kadin dogum dru..evlendiler asla cocuk sahibi olamayacaklar kiz kac yil yasar belli degil her gunu atmaganmis gibi goruyor kendine..onun yaninda bebegimi kaybettim demeye utandim hamileyim demeye utandim dusun!basimiza neler gelebilir ..uzattim yine ama o oyle klasik dogar buyur evlenir cocugu olur hikayesi olmaz her zaman hayatta..Allah hepimize hayirli yazilar yazsin..sen takma bu tarz insanlari hee oyle de gul gec icinden :-*
canim ben konuya pek hakim degilim ama yorumlarda yazdigim su dusuk yapildiginda sebep kan pihtilasmasindan dolayi olabiliyomus ve devlette bunun testi cok pahali oldugundan 3 kere dusuk yaptiktan sonra anca bu testi yapiyolarmis.ama ozel hastane de yapiyolar. kimyasal gebeligin dusukten sayilmayacagini dusunuyorum cunku bildigim kadariyla kimyasalda bebek olusmuyo yalanci gebelik oluyoCanım yorumlarını okudum ben kimyasal gebelik geçirdim daha oluşmadı yani değerim 70i buldu aonra düştü. Bende de mi kan pıhtılaşması var? Yani bu düşükten kastın kimyasal gebeliğe dahil mi? Dr kimyasal gebeliği düşük yerine saymıyolar demişlerdi
Benim de sol kasığımda vr belimde ellerinizden öper güzel bir ağrımalı sızlamalı bişey var ve beni inanılmaz rahatsız ediyo şu an oturamıyorum.. Bu yumurtalar adete 11 gün kala çatlar mı ki bacım hiç anlamıyorum ben yahukizlarr bakin heleya bu benim yumurta ne sizliyo ne bise ne alemde acaba o catlamadiysa ben catlicam ya pazartesi 20mm deydi coktan catlamismidr canim sence hic bise hsseedm catladysada CherryBlossom90
Allahım en güzelini en hayırlısını versin canım hiç korkma herşey güzel olacak aklına takılan herşeyi sor druna rahat ol ve stres yapma.. Bekleyişin son bulsun evlatlarına kavuş bir an önce inşallah..Selamlar canlar. Ya ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Cumartesi doktor randevum var yumurtalara bakacak. Bugün 10. Günüm ama karnım 2 gündür ara ara ağrıyor 15 inde başladık gün aşırıya. 1 yıl belki çok uzun değil ama benim dayanacak gücüm kalmadı Allah ım daha fazla sınamasın inşallah. Birbirimize dua edelim her zaman hep Rabbim dualarımızı kabul etsin
Allahım en güzelini en hayırlısını versin canım hiç korkma herşey güzel olacak aklına takılan herşeyi sor druna rahat ol ve stres yapma.. Bekleyişin son bulsun evlatlarına kavuş bir an önce inşallah..
canim ne guzel masAllah bende onlarda yokBenim de sol kasığımda vr belimde ellerinizden öper güzel bir ağrımalı sızlamalı bişey var ve beni inanılmaz rahatsız ediyo şu an oturamıyorum.. Bu yumurtalar adete 11 gün kala çatlar mı ki bacım hiç anlamıyorum ben yahu
Bende canım bende çok seviniyorum hepimiz anniş ve teyziş olacağız çok yakındaAmin canım inşallah hepimiz ya ben olumsuz haber aldığımda buradan güzel haberler alınca kendim gibi seviniyorum gerçekten Rabbim inşallah dualarımız kabul eder tez vakitte
canim ne guzel masAllah bende onlarda yokaynen senle bat imiz ayni.ama ben 20sinde duphastona baslicam ve 30 agustosta bitiyo bitince de 3 gun snra adet oluyorum.ne guzel 11 gun snra ogrenecektm adet olmassam yada olursam.acaba kanda cikarmi adet gunu olmazsak hayatimda hic gebelik testi yapmadim zaten 2 ayimiz suphelencek zaman olmadi
aynen bnde canim yumurtlama gunleri diye bise oldugunu bile arkadasm hamis olunca ogrendim dusunAyy benim 3.ayım canım adet günü belli olur herhalde yani öyle umuyorum o kadar bilgisizim ki yumurtanın çatladığını patladığını bile yeni öğrendim herşeyin bir zamanı ve belirtisi var ama bilmeyince karışıyor işte ne neyin ağrısı ne neyin belirtisi öğreneceğimiz çok şey var galiba
Kullandım ondan canım ovulasyon testi almıştım yanında geldi adet gününe 5 gün kala falan gebelik varsa gösteriyormuş ben çok tez canlı biriyim onlar gözümün önünde durcak ve yapmayacağım imkansızdıaynen bnde canim yumurtlama gunleri diye bise oldugunu bile arkadasm hamis olunca ogrendim dusunbu erken gebelik testleri varmis ya onlar nasi acaba gerci ben dayanabilirsem adetim gecmeden yapmak istemiyorum test
bilmiyorumki canim simdilik dayanirim gbime geliyo bide bayram ya herkesle gorusmus olcaz ne guzel derim diyorum sonrada vazgeciyorum kimsayal ve dis gebelik cok yaygn iyice keseyi gormeden vs soylemim olursada diyorum amannn hayaller iste.. hala akinti geliyomu senden de benden ck yogun 3 gundurKullandım ondan canım ovulasyon testi almıştım yanında geldi adet gününe 5 gün kala falan gebelik varsa gösteriyormuş ben çok tez canlı biriyim onlar gözümün önünde durcak ve yapmayacağım imkansızdıyaptım o şekilde biliyorum canım. 2 ay asla yapmıycam günüm gecmeden deyip sabahın köründe eczaneye koşuyorum sen dayanabilirsen ne güzel
İyice emin olmadan söylememek en güzeli aslında canım.. Akıntım oluyor ama sarı gibi yeşilimsi gibi değişik renkli ve wcye girip silince oluyor çamaşırım ıslanmıyor.. İltihap diye endişeleniyorum senin akıntın nasıl geliyobilmiyorumki canim simdilik dayanirim gbime geliyo bide bayram ya herkesle gorusmus olcaz ne guzel derim diyorum sonrada vazgeciyorum kimsayal ve dis gebelik cok yaygn iyice keseyi gormeden vs soylemim olursada diyorum amannn hayaller iste.. hala akinti geliyomu senden de benden ck yogun 3 gundur
ayni tarif ettgn gbi canim sari yesilimsi ve pecete geliyo kucuk tuvalete gidince pesine geliyo afedersin.İyice emin olmadan söylememek en güzeli aslında canım.. Akıntım oluyor ama sarı gibi yeşilimsi gibi değişik renkli ve wcye girip silince oluyor çamaşırım ıslanmıyor.. İltihap diye endişeleniyorum senin akıntın nasıl geliyo
kizlarr bakin heleya bu benim yumurta ne sizliyo ne bise ne alemde acaba o catlamadiysa ben catlicam ya pazartesi 20mm deydi coktan catlamismidr canim sence hic bise hsseedm catladysada CherryBlossom90
tekrar gel demedi bnde o yuzden gecirmedim hic kafamdan gtmeyi canim pazara kadar gun asiri iliski ddi sadeceCatlamistir İnşallah doktora gidip baktirsana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?