Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2042536 Kızlar eşim taa adet günmden beri burda yoktu bugün geldi ovu testi yapym dedim bakın nasıl çktı sizce yumurtlama günümmüdr?bende hemen operasyonu yaptm tabi

Daha ne olsun canim, bundan iyisi Şam'da kayısı :) Darısı basıma insallah. Ya bir şey soracağım sıvı tüketimi ve wc konusunu nasıl ayarladın? Ben bir turlu beceremedim sunu. Bir de adet döngün kaç ve kaçıncı gündesin?

Canm şöyle söylym gecen ay ki resmi gönderym orda 16.gün dü bugün ben 13.günümdeym yumurtlama oldu sanırım bende şaşrdm.sıvı tüketmini son 3 saatte bırakyorum öyle yapyrm çıkıyo bnde şaşrdm açıkcası bu derece koyu çıkmasına :)

Eklentiler

• IMG_1666.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50

Valla süper olmuş, maşallah diyeyim de nazar değmesin :) Benim de gelse de artık 12. günüm yapmaya başlasam :)

Sen kaçıncı gündesn canm :) bence başla çünkü galiba her ay bu yumurtlama günü değişiyo

Yarın 10. gün canim. Valla gecen ay 50 lik paketten sadece 15 tane kalmış. Bırak seninki gibi olmayı hiç koyu gibi bile olmadi :) Yarın başlayayım mi sence

Yarın 10. gün canim. Valla gecen ay 50 lik paketten sadece 15 tane kalmış. Bırak seninki gibi olmayı hiç koyu gibi bile olmadi :) Yarın başlayayım mi sence
Bak şöyle yap canım eger varsa elimde test.hergün saat 5 te yap yapmadan 3 saat önce su içeyi ve wcye gitmeyi bırak testi yaparken hep 3 ya da 4 damla damlat ve bunu hep aynı şekilde tekrarla illaki bulacan o günü.bence yarından itibaren başla her bünye farklı çnkü

15 tane var canim, olmadı alırım yine, nasıl olsa bir günde geliyor kargo. Ya sıvı almamayı veceriyorum da su wc ısı sıkıntı oluyor bende :)

15 tane var canim, olmadı alırım yine, nasıl olsa bir günde geliyor kargo. Ya sıvı almamayı veceriyorum da su wc ısı sıkıntı oluyor bende :)
Ben hep vc ye gidip sonra da sıvı almayı bırakıyodum :) zaten sıvı almayınca vc ye de gitm gereksnmi pek olmuyo giibi :) 15 tane test yeter canm bu aylık :) her gün yapsan 15 gün fazla bile

Bende valla koyu çktı ama adamı bulamyrm ki :) tek denemyle de olur mu bilmyrm açıkçası

Valla olacağı varsa çok da güzel oluyor canim. Bir kürtaj yaşadım, o zamanlar ne yumurtlama ne ovulasyon ne akıntı hiç birşeyden haberim yoktu. Şimdi her halti öğrendik ama tutturamıyoruz. Artık öyle bir noktaya geldik ki kayınpederim bile nolur takma kızım, vardır bir saati, günlere takılmayın diyor :) Rezillik diz boyu :)

Ben hep vc ye gidip sonra da sıvı almayı bırakıyodum :) zaten sıvı almayınca vc ye de gitm gereksnmi pek olmuyo giibi :) 15 tane test yeter canm bu aylık :) her gün yapsan 15 gün fazla bile

Tamam canim, çok teşekkür ederim. Yarın denemeye başlayayım

Ayyy güldürdün beni gece geceaynen öyle dediğn gibi ne kadar cok şey biliyosak o kadar beceriksz oluyrz bide herşey nasip bence eskiden testmi vardı 3 er 5er dogurudu herkes

Ayyy güldürdün beni gece geceaynen öyle dediğn gibi ne kadar cok şey biliyosak o kadar beceriksz oluyrz bide herşey nasip bence eskiden testmi vardı 3 er 5er dogurudu herkes

Gerçekten öyle, vakti saati gelmeden olmuyor bu isler. Annem onun günü mü olurmus diyor ve ben anlatamıyorum. En sonunda dedim ki, siz her gün mü yapıyordunuz. Beni gunaha sokma dedi kapattı telefonu :)

Sen kaçıncı gündesn canm :) bence başla çünkü galiba her ay bu yumurtlama günü değişiyo
canimm gunaydin sadece bi gunle kalma pesine gelen bu gunleri hep degerlendirin cunku tamamen siliklesene kadar yumurtlama ve catlama devam ediyomus sen su an yumurtlamadasin ve spermler 3 gun yasiyo denk gelme ihtimali yuksek ama sen 3 4 gun iliskiye devam et bnce

HAKlısın ama. Eşim şehir dışında çalştıgı için fazla deneme şansmz olmuyr 1 defa denedk hayırlısı olsun artk olmassa geleck ay dewam

kizlar yaa size danismak istedgm bi konu var.cok afedersiniz iliskiden sonra gunduzse o gun icinde aksamsa ertesi gun bende boyle jel gibi akinti oluyo hani disari tasanlar oluyo ya iliskiden sonra onun gbi.nerdeyse hepsi parca parca geri geliyo sanki iliskiden hemen sonra olsa sadece amenna zaten kalkmiyorum yarim saat falanda ertesi gunde devam ediyo

Evet canim benim de azar azar gelirdi 2 gun kadar.. Hatta abdestim bozuluyo mudur diye tereddut ederdim.. Sanirim disari atiyor vajina kendini temizliyor ya ondan.. İliskiden sonra 20 dk kadar ayaklari dikmeyi unutma hic kalkma belinin altina da yastik koy kacmasinlar :) zaten cikacaklar ama kolay ulassinlar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…