- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.461
sanada günaydın canımGünaydın kızçelerrr
kaçıncı günü bu gün canımKızlar bnım adetin az az geliyor öyle çok gelmiyor öncekiler gibi. Goguslerım hala şiş ve alt karnımda hala şişlik var ya. Acaba üstüne mı görüyorum. Gebelik testi yapsm mı
2.günden beri az gelmeye başladı bugün 4.günüm ve 6 gün adet görüyorum cnmkaçıncı günü bu gün canım
Anladım canım bazen hormonlardan dolayı az veya çok olabiliyor canım çok düşünüp kendimizi sıkıntı ya soktugumuzdan dolayı oluyor her şey rahat bırak kendini sıkıntı etme bunu da bence test yapmana gerek yok canım adet olmuşsun zaten2.günden beri az gelmeye başladı bugün 4.günüm ve 6 gün adet görüyorum cnm
Anladım canım bazen hormonlardan dolayı az veya çok olabiliyor canım çok düşünüp kendimizi sıkıntı ya soktugumuzdan dolayı oluyor her şey rahat bırak kendini sıkıntı etme bunu da bence test yapmana gerek yok canım adet olmuşsun zaten
hepimiz oyleyiz canım rabbim bir an önce sevindirsin bizi bu duyguyu yaşatsın bize saçma sapan şeylerden bile umutlanır olduk benimde 27 ağustostu bat gecikti ayın 1'inde iki gün kahvemsi az adet oldum pko var bende ondan dolayı sanırım çarşamba bel ağrısından dolayı doktora gittim doktor sorunca belki olur diye kan testi yaptırdım 0,459 çıktı doktor da sonuç beni şüphelendirdi sınıra yakın bir değer hamilelik olabilir demez mi al sana yeni umutlar halbuki sonuç sınıra değil hiç birşeye yakın değil doktor yanıldı herhaldeAynen cnm valla bazen bakıyorum ay hamıleyımm diyorum sonra Ya ne hamileliği adet olmuşsun sacmalama diyorum pufffff:\\\
hepimiz oyleyiz canım rabbim bir an önce sevindirsin bizi bu duyguyu yaşatsın bize saçma sapan şeylerden bile umutlanır olduk benimde 27 ağustostu bat gecikti ayın 1'inde iki gün kahvemsi az adet oldum pko var bende ondan dolayı sanırım çarşamba bel ağrısından dolayı doktora gittim doktor sorunca belki olur diye kan testi yaptırdım 0,459 çıktı doktor da sonuç beni şüphelendirdi sınıra yakın bir değer hamilelik olabilir demez mi al sana yeni umutlar halbuki sonuç sınıra değil hiç birşeye yakın değil doktor yanıldı herhalde
Aynen canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok ne zamandır evlisin ne kadar süredir istiyorsun canımHmm kotu olmuş canm ya. Beklocz artık zamanı var. Yerleşme kanamasını araştırmak tan bıktımmm yaz:|√
Aynen canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok ne zamandır evlisin ne kadar süredir istiyorsun canım[/QUO
Aynen canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok ne zamandır evlisin ne kadar süredir istiyorsun canım
bı yıldır evliyim ve bı yıldırda istiyoruzdun gece eşim hıc böyle hayal etmıyordm diyor çok üzüldüm ya :-(
öncelikle geçmiş olsun canım moralini bozma rabbim herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir hakkında hayırlıysa olmuştur zaten olmaması hayırlıysa bebiş olmamıştır sen dua et kalbini ferah tut olmamışsa gider testini verirsin bebişin gelmişse demek ki rabbimin de bir bildiği vardır kendini sıkıntıya koyma canımOf arkadaslar of korkuyorum ya ilk defa 4 ay sonra bu ay hamis kalmaktan korkuyorum yumurtlama gununde birlikte olduk bir kere 31 inde ve akabinde dr. Gebelik plani 9 ekimden sonraya kalsin diyince birdaha korumasiz birlikte olmadk ama dua edin bana nolur zaman gecmiyor rabbim 9 ekimde hayra cikarsin testimive gebelik olmasin ya sonuc kotu cikarsa korktugum basima gelirse parca veremicem ya gebeligi sonlandirmak zorunda kalicam yada dogum sonrasini beklicem buda 10 ay gibi bir sure gecirmek bilmiyorum hayatimla oynamak istemiyorum bir evladim var benim onun icin iyi olmaliyim
bende 15 aylık evliyim bizde hiç korunmadık canım aynen benim eşim de çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor çünkü bizde de ben kendimi çok yıpratıyorum hele hayal kırıklıklarını anlatamam hiç yıkılıyorum resmen
Derecesi onemli 3 mm nin altinda ise ameliyat onermezler ama sayi ve hizi dusururse ameliyatnm gerekir canim (tecrübe konuşuyorKızlar eşimde sol varikosel çıktı bu bebek için engelmidir canım çok sıkıldı
Ameliyat sonrası düzelme olur mu peki? Ben kimyasal gebelik geçirdim geçen ay hız ve sayısı normal olduğunu göstermez mi döllenme olduğu için. Daha sonuçlar çıkmadı ama canım sıkıldı çocuk sahibi olamicakmıyız biz yaDerecesi onemli 3 mm nin altinda ise ameliyat onermezler ama sayi ve hizi dusururse ameliyatnm gerekir canim (tecrübe konuşuyor)
yok canım bende pko var eşimde hareketlilkte sıkıntı var adetlerim önce düzenliydi gününü bile şaşmazdı şimdi allak bullak oldu durmadan gecikiyor ne zaman olacağımı kestiremiyorum 3 ay doktor tedavisiyle de olmadı iki aydır gitmiyorum canım bu ay düşünüyordum hastalığım bayrama denk geldi şimdi gitsem bile hiç bir şey yapmadan gönderecek doktor geçen öyle yaptı çünkü adetliyken gitmem gerekiyormuşKız sn aynı benim gibisin ya kıyamam BN sana Çok iyi anlıyorum seni❤
Doktora gııttnz mı hıc,? Biz ıkımz gitmek bende idrar yolu enfeksiyon um var bı başka bı şeyim yok kist puko vs.. Adetlem hep düzenlidir bu ay 3gun erken geldi malesefff:;((
İltihap yok hiz iyi sayi iyi morfoloji 4 4 un alti kotu kabul edilir 4 olmasi sizin icin neredeyse super ...Varikoselle ilgili ibare goremedim su alttaki sekilleri de anlayamadim .Tup bebek Erkek infertilitesi spermiyogram yazilan bi topikte paylasirsan yardimci olurlar canim.Ama sayi hiz morfoloji yönünden icin rahat olsunEki Görüntüle 2042189 Canım bi bakarmısın? Kızlar bilgisi olanda bakabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?