- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.521
Banada aynı şey oldu ertesi gün bile bşeyler geliyodu akıntyla karışık . Bence yumurtaya ulaşanlar ulaşıyo gidemynler gerş geliyo :)kizlar yaa size danismak istedgm bi konu var.cok afedersiniz iliskiden sonra gunduzse o gun icinde aksamsa ertesi gun bende boyle jel gibi akinti oluyo hani disari tasanlar oluyo ya iliskiden sonra onun gbi.nerdeyse hepsi parca parca geri geliyo sanki iliskiden hemen sonra olsa sadece amenna zaten kalkmiyorum yarim saat falanda ertesi gunde devam ediyo
Evet canim benim de azar azar gelirdi 2 gun kadar.. Hatta abdestim bozuluyo mudur diye tereddut ederdim.. Sanirim disari atiyor vajina kendini temizliyor ya ondan.. İliskiden sonra 20 dk kadar ayaklari dikmeyi unutma hic kalkma belinin altina da yastik koy kacmasinlar :) zaten cikacaklar ama kolay ulassinlar en azindan
ay canim cok guldum yazina ya bnim annemde diyoki millet cocuk olmasn diye ugrasirdi eskiden turlu careler arardi simdi de yok yumurtlama bilmemne hic duymadigimiz seyler diyoValla olacağı varsa çok da güzel oluyor canim. Bir kürtaj yaşadım, o zamanlar ne yumurtlama ne ovulasyon ne akıntı hiç birşeyden haberim yoktu. Şimdi her halti öğrendik ama tutturamıyoruz. Artık öyle bir noktaya geldik ki kayınpederim bile nolur takma kızım, vardır bir saati, günlere takılmayın diyor :) Rezillik diz boyu :)
ay canim cok guldum yazina ya bnim annemde diyoki millet cocuk olmasn diye ugrasirdi eskiden turlu careler arardi simdi de yok yumurtlama bilmemne hic duymadigimiz seyler diyo
Ben de anneme anlatamayanlardanımAy canim valla doğru söylüyorlar, biliyoruz da ne oluyor :) Ağlanacak halimize gülüyoruz iste :)
Ben de anneme anlatamayanlardanımBoşver yumurtayı falan biz onu mu takip ettikte siz oldunuz diyor. Bu kadar inceleyecek ne varmış. Bizde hemen kalsaydıkta uğraşmasaydık ama çağın sorunu oldu. Hepimiz uğraşıyoruz işte
Aynen öyle. Valla bu işlere girmeden önce genelimizde aynı düşünmüştür. Korunmayacağız işte birkaç aya kadar hamile kalırız. Ama işin içine girince o kadar kolay değilmiş. Yumurtlama takipiymiş, yok kürlermiş başka tedavilermiş. Hepsini ögrenmek zorunda kaldıkAnlatamayız canim, hiç uğraşmamışlar ki, hemen konmuşuz göbeklere ahaha. Bir komşumuzun kocası Almanya'daydi. Senede bir izne gelirdi. Karısi hamile kalırdı. Bunları gören gözlere gel de anlat :)
Aynen öyle. Valla bu işlere girmeden önce genelimizde aynı düşünmüştür. Korunmayacağız işte birkaç aya kadar hamile kalırız. Ama işin içine girince o kadar kolay değilmiş. Yumurtlama takipiymiş, yok kürlermiş başka tedavilermiş. Hepsini ögrenmek zorunda kaldık
İnşallah canım. Beklemedeyim bu ay. Hiçbir şey yapmadım akışına bıraktım. Hafta içi yumurtlama günü takvime göre. Ama onu bile takip etmeyeceğim normal devam ediyoruz. Geçen ay klomen ve igne kullandım bir işe yaramadı. Adette bayrama denk geldi tekrar gidemedim doktora. Belki tekrar verecekti klomen ama onlarda normal döngünü bozuyorlar. Bakalım bu ay böyle geçsin hayırlısı artıkİnsallah bu ay yüzümüz güler canim. Senin durumun ne, kaçıncı gündesin
İnşallah canım. Beklemedeyim bu ay. Hiçbir şey yapmadım akışına bıraktım. Hafta içi yumurtlama günü takvime göre. Ama onu bile takip etmeyeceğim normal devam ediyoruz. Geçen ay klomen ve igne kullandım bir işe yaramadı. Adette bayrama denk geldi tekrar gidemedim doktora. Belki tekrar verecekti klomen ama onlarda normal döngünü bozuyorlar. Bakalım bu ay böyle geçsin hayırlısı artık
Bence yarın daha koyu olur canım kıpkırmızı olması lazım diye okumştm.sonunda gördün kırmızyı ama :) yarın da yap daha koyu olck göreceksnKizlar bu ovulasyon testim. Bu yarın mi tam koyu olur, bu akşam mi? Bir yardım edin nolur
Bence yarın daha koyu olur canım kıpkırmızı olması lazım diye okumştm.sonunda gördün kırmızyı ama :) yarın da yap daha koyu olck göreceksn
Ya bende mesela şunu anlayamıyorum çift çizgiyi görünce ilişki oldgndamı tutma olasılığı yüksek yoksa takip eden diğer günlerdemi?ben mesela ayın 9 unda baya koyu yakaladm sonra ki gün silik ti koyu yakaladgm gün denedm ama acaba şasnm varmı bilmyrm.bilen arkadaslar aydınlatsa cok iyi olurValla gördüm canim. Yarın da yapayım bakalım nasıl olacak. İliski durumu nasıl olmalı sence. Yarını bekleyeyim diyorum ben, belki evlilik yıldönümümde gelir beklenen.
Bence endişelenme canım daha cok erken benimde kuzenim hamile 6.haftasnda daha keseyi gördükler .kaldıki sorun olsa doktor bunu söylemek zorunda olmazmı . Önemli bi durum diye düşünyrm canını sıkma bebişinn tadını cıkarmaya bakKizlar merhabalar hepinize..CherryBlossom90 sana bisey sormak istiyorum bilen fikri olan arkadaslar sizler de fikrinizi soyleyin.Bugun cok sukur keseyi gorduk ama daha bebisimi goremedim doktor daha cok kucuk gozle goremeyiz dedi 2 hafta sonra gel hem kalp atislarini dinleriz hem bebegi o Zaman goruruz dedi. Ben birazcik endiselendim acikcasi normal midir bu dr herseyin cok normal stres yapma dedi ama. 6.haftaya bugun girdik daha birseyler soyler misiniz erken mi daha yoksa endiselenmeme gerek var mi..
Oyle dimi canim endiselencek bi durum olsa soylerdi herhalde hcg artislarim iyi oldugu icin drm aksi bi durum soz konusu degil rahat ol daha bebek 1-2 mm oldugu icin gorunmemesi cok normal dedi.. Ama iste soz geciremiyorum dusuncelerimeBence endişelenme canım daha cok erken benimde kuzenim hamile 6.haftasnda daha keseyi gördükler .kaldıki sorun olsa doktor bunu söylemek zorunda olmazmı . Önemli bi durum diye düşünyrm canını sıkma bebişinn tadını cıkarmaya bak
Yarın daha koyu olacaktır. Ikiside aynı koyulukta göründüğünde tamamdır. Istersen aksama bir tane daha yaparsınKizlar bu ovulasyon testim. Bu yarın mi tam koyu olur, bu akşam mi? Bir yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?