- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.481
Varikoselin derecesini ogrenin kac mm oldugunu canim degerlerde sorun yok kimyasal illa ki kotu spermden olmaz saglikli dollenmeme sonucu vucut atar belki yumurta faktörü yani sakin olun bir sorun gorunmuyor kac aydir bebek istiyorsunuz?Ameliyat sonrası düzelme olur mu peki? Ben kimyasal gebelik geçirdim geçen ay hız ve sayısı normal olduğunu göstermez mi döllenme olduğu için. Daha sonuçlar çıkmadı ama canım sıkıldı çocuk sahibi olamicakmıyız biz ya
Canım doktorda normal dedi morfolojiyi biraz düşük buldu onuda varikosele bağladı sol tarafta 2.1 mm olarak gösteriyor. Alttaki şekilde morfoloji 4 çıktığı için sperm şekli normal kabul ediyoruz dedi ama bu değerlere göre morfoloji daha iyi olabilirdi dedi. Bitkisel kürlere araştırıcam inşallah ilerlemez. Canım 3 aydır düşünüyoruz geçen ay kimyasal yaşadımVarikoselin derecesini ogrenin kac mm oldugunu canim degerlerde sorun yok kimyasal illa ki kotu spermden olmaz saglikli dollenmeme sonucu vucut atar belki yumurta faktörü yani sakin olun bir sorun gorunmuyor kac aydir bebek istiyorsunuz?
Canim şaka mi bu dr morfoloji 4 super nerdeyse ya bizim 1 4 e yukseltmek icin caba harciyoruz .3 mm nin alti ameliyat yapılmıyor degerleriniz kotu olsa etkilemistir aman zaman kaybetmeyin derim ama hiz da super sayi da ...Baska uroloji uzmanina gidin bosuna uzuluyorsunuz her şeyiniz 4 4 luk canimCanım doktorda normal dedi morfolojiyi biraz düşük buldu onuda varikosele bağladı sol tarafta 2.1 mm olarak gösteriyor. Alttaki şekilde morfoloji 4 çıktığı için sperm şekli normal kabul ediyoruz dedi ama bu değerlere göre morfoloji daha iyi olabilirdi dedi. Bitkisel kürlere araştırıcam inşallah ilerlemez. Canım 3 aydır düşünüyoruz geçen ay kimyasal yaşadım
Ayy sağol canım doktor zaten ameliyatlık değil ama ilerisi için olun dedi. içim rahatladı inanki sonuçlardan önce ileri derece dedi bize biz hepsini düşük bekliyoduk. Bitkisel kürler bakmaya başladım. İnşallah sizinkilerde düzelir Rabbim şifa versin inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur bolca dua edelimCanim şaka mi bu dr morfoloji 4 super nerdeyse ya bizim 1 4 e yukseltmek icin caba harciyoruz .3 mm nin alti ameliyat yapılmıyor degerleriniz kotu olsa etkilemistir aman zaman kaybetmeyin derim ama hiz da super sayi da ...Baska uroloji uzmanina gidin bosuna uzuluyorsunuz her şeyiniz 4 4 luk canim
Insallah canim destek icin esine her gun 1 tatli kasigi harnup pekmezi yedirebilirsinAyy sağol canım doktor zaten ameliyatlık değil ama ilerisi için olun dedi. içim rahatladı inanki sonuçlardan önce ileri derece dedi bize biz hepsini düşük bekliyoduk. Bitkisel kürler bakmaya başladım. İnşallah sizinkilerde düzelir Rabbim şifa versin inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur bolca dua edelim
Teşekkür ederim canım tavsiyeni yapacağım çok sağolInsallah canim destek icin esine her gun 1 tatli kasigi harnup pekmezi yedirebilirsin
yok canım bende pko var eşimde hareketlilkte sıkıntı var adetlerim önce düzenliydi gününü bile şaşmazdı şimdi allak bullak oldu durmadan gecikiyor ne zaman olacağımı kestiremiyorum 3 ay doktor tedavisiyle de olmadı iki aydır gitmiyorum canım bu ay düşünüyordum hastalığım bayrama denk geldi şimdi gitsem bile hiç bir şey yapmadan gönderecek doktor geçen öyle yaptı çünkü adetliyken gitmem gerekiyormuş
Of agzimda dilimde tek dua rabbim hayirlisini nasip eyle diyorum aksama kadar icimde bir sikinti umarim hayirlisi oluröncelikle geçmiş olsun canım moralini bozma rabbim herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir hakkında hayırlıysa olmuştur zaten olmaması hayırlıysa bebiş olmamıştır sen dua et kalbini ferah tut olmamışsa gider testini verirsin bebişin gelmişse demek ki rabbimin de bir bildiği vardır kendini sıkıntıya koyma canım
Aynen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah benim bu ayda gitti hasta iken doktora da gidemedim bayrama denk geldi şimdi gitsem ise yeter mi onu da bilmiyorum bu ay yine kaldı galibaOf agzimda dilimde tek dua rabbim hayirlisini nasip eyle diyorum aksama kadar icimde bir sikinti umarim hayirlisi olur
Insaallah en kisa zamanda tutar canim benimmAynen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah benim bu ayda gitti hasta iken doktora da gidemedim bayrama denk geldi şimdi gitsem ise yeter mi onu da bilmiyorum bu ay yine kaldı galiba
Of arkadaslar of korkuyorum ya ilk defa 4 ay sonra bu ay hamis kalmaktan korkuyorum yumurtlama gununde birlikte olduk bir kere 31 inde ve akabinde dr. Gebelik plani 9 ekimden sonraya kalsin diyince birdaha korumasiz birlikte olmadk ama dua edin bana nolur zaman gecmiyor rabbim 9 ekimde hayra cikarsin testimive gebelik olmasin ya sonuc kotu cikarsa korktugum basima gelirse parca veremicem ya gebeligi sonlandirmak zorunda kalicam yada dogum sonrasini beklicem buda 10 ay gibi bir sure gecirmek bilmiyorum hayatimla oynamak istemiyorum bir evladim var benim onun icin iyi olmaliyim
Niye bu kadar sevindin canım merak ettimInsaallah en kisa zamanda tutar canim benimm
Ben kirmizilari goruyorum insallah lekeleniyorm demin fark ettim oh hic bu kadar sevinicegim aklima gelmezdi
Hafif bi gölgelik var gibi canım inşallah daha net görürsün yarın tekrarla benceSelam kizlar bisey goruyonuzmu. .
Canım yeni gördüm kusura bakma hakkında hayırlısı olsun inşallahInsaallah en kisa zamanda tutar canim benimm
Ben kirmizilari goruyorum insallah lekeleniyorm demin fark ettim oh hic bu kadar sevinicegim aklima gelmezdi
Insallah o gunleri gelir ve bosuna stress yapmisiz derizMerhaba kizlar nerelerdesiniz biz hamis olana kadar bu topigi terk etmek yok
Acaba bir gün hamis olup bu yazdiklarimi gülümseyerek okur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?