Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varikoselin derecesini ogrenin kac mm oldugunu canim degerlerde sorun yok kimyasal illa ki kotu spermden olmaz saglikli dollenmeme sonucu vucut atar belki yumurta faktörü yani sakin olun bir sorun gorunmuyor kac aydir bebek istiyorsunuz?

Varikoselin derecesini ogrenin kac mm oldugunu canim degerlerde sorun yok kimyasal illa ki kotu spermden olmaz saglikli dollenmeme sonucu vucut atar belki yumurta faktörü yani sakin olun bir sorun gorunmuyor kac aydir bebek istiyorsunuz?
Canım doktorda normal dedi morfolojiyi biraz düşük buldu onuda varikosele bağladı sol tarafta 2.1 mm olarak gösteriyor. Alttaki şekilde morfoloji 4 çıktığı için sperm şekli normal kabul ediyoruz dedi ama bu değerlere göre morfoloji daha iyi olabilirdi dedi. Bitkisel kürlere araştırıcam inşallah ilerlemez. Canım 3 aydır düşünüyoruz geçen ay kimyasal yaşadım

Canim şaka mi bu dr morfoloji 4 super nerdeyse ya bizim 1 4 e yukseltmek icin caba harciyoruz .3 mm nin alti ameliyat yapılmıyor degerleriniz kotu olsa etkilemistir aman zaman kaybetmeyin derim ama hiz da super sayi da ...Baska uroloji uzmanina gidin bosuna uzuluyorsunuz her şeyiniz 4 4 luk canim

Ayy sağol canım doktor zaten ameliyatlık değil ama ilerisi için olun dedi. içim rahatladı inanki sonuçlardan önce ileri derece dedi bize biz hepsini düşük bekliyoduk. Bitkisel kürler bakmaya başladım. İnşallah sizinkilerde düzelir Rabbim şifa versin inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur bolca dua edelim

Insallah canim destek icin esine her gun 1 tatli kasigi harnup pekmezi yedirebilirsin

Oncelikle geçmiş olsun canım. Adet gecıkmesıı zordur ya her günü bı umut inşallah Rabbim bı gün bızede çift çizgiyi nasip etsin

Of agzimda dilimde tek dua rabbim hayirlisini nasip eyle diyorum aksama kadar icimde bir sikinti umarim hayirlisi olur

Of agzimda dilimde tek dua rabbim hayirlisini nasip eyle diyorum aksama kadar icimde bir sikinti umarim hayirlisi olur
Aynen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah benim bu ayda gitti hasta iken doktora da gidemedim bayrama denk geldi şimdi gitsem ise yeter mi onu da bilmiyorum bu ay yine kaldı galiba

Aynen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah benim bu ayda gitti hasta iken doktora da gidemedim bayrama denk geldi şimdi gitsem ise yeter mi onu da bilmiyorum bu ay yine kaldı galiba
Insaallah en kisa zamanda tutar canim benimm
Ben kirmizilari goruyorum insallah lekeleniyorm demin fark ettim oh hic bu kadar sevinicegim aklima gelmezdi

cok gecmis olsn canim bi kez daha görüyoruzki kul oldugumuzdan dolayi sadece istiyoruz hayirlisini istemek lazm bak nasi olsun olsun diyoruz rahatsizligndan dolayi keske bu ay olmasa ddin her seyin hayirlisi canim bnim kendini uzme insAllah iyi cikar sonuclarin,diyelim ki kotu cikti her seyin tedavisi var sakin unutma

Selam kizlar bisey goruyonuzmu. .

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-08-23-37-07.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kizlar nerelerdesiniz biz hamis olana kadar bu topigi terk etmek yok
Acaba bir gün hamis olup bu yazdiklarimi gülümseyerek okur muyum

Kızlar bu ovu testleri kuzenimin.. adetine 2 gün var iki gün önce idrar testinde pozitifi gördü ama kanda negatif çıktı sizce hamiş olma ihtimali var mı

Eklentiler

• 20170909_113833-1-1-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…