- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.581
canım sat ne zamandı senin?periyodun kaç gün sürüyor?düzenlimidir?bu 1 aya bakılarak hesaplanmaz o yüzden sen bana bunları biliyorsan söyle..yani dr ölçüye bakarak söylüyor elbette ama atıyorum 18 mm olunca da çatlayabilir 20-22 mm olunca da ..dr o yüzden gün aşırı ölçmek zorunda kalır yumurta takibinde..diyelim ki dediği gibi 16 eylülde çatladı olması gereken adetinin 30 eylüldür bu doğru..ama 14-yada 15 eylülde çatlarsa bu süre 14 gün sonra 28-29 eylüle kayar..onu demek istedim..bu hesap sana ilerideki aylarda yumurtlama günlerini hesaplamakta ve ayrıca luteal faz denen o 14 günlük sürede progesteronun yeterli salınıp salınmadığına dair bilgi verir..yetersiz olursa luteal faz defekti ile progesteron ilacı vererek hamilelik durumunda düşük ihtimalini azaltmaya çalışırlar..bilmiyorum karışık mı olduB bebegimleben canim dogru anladimmi ben ya kafama takildi beklenen adet tarihim 26 eyluldu normalde simdi cumartesi yani 16 eylulde catlarsa yumurtam doktorun dedigi gibi, 30 unda mi adet olmam gerekiyo
Aynen öyle olmş inşallah 28 eylülde hamiş dolar buralar valla beklemek ne zormş ya günler geçmiyor sanli
son adet tarihim 30 agustos canim hep duzenlidir cok sukur 28 29 gunde bir oluyorum hormon testlerim vs cok sukur cok iyi cikti insAllah hamis olurumda gun hesaplamaya gerek kalmaz ilgin icin cok tesekkur ederimcanım sat ne zamandı senin?periyodun kaç gün sürüyor?düzenlimidir?bu 1 aya bakılarak hesaplanmaz o yüzden sen bana bunları biliyorsan söyle..yani dr ölçüye bakarak söylüyor elbette ama atıyorum 18 mm olunca da çatlayabilir 20-22 mm olunca da ..dr o yüzden gün aşırı ölçmek zorunda kalır yumurta takibinde..diyelim ki dediği gibi 16 eylülde çatladı olması gereken adetinin 30 eylüldür bu doğru..ama 14-yada 15 eylülde çatlarsa bu süre 14 gün sonra 28-29 eylüle kayar..onu demek istedim..bu hesap sana ilerideki aylarda yumurtlama günlerini hesaplamakta ve ayrıca luteal faz denen o 14 günlük sürede progesteronun yeterli salınıp salınmadığına dair bilgi verir..yetersiz olursa luteal faz defekti ile progesteron ilacı vererek hamilelik durumunda düşük ihtimalini azaltmaya çalışırlar..bilmiyorum karışık mı oldu
o zaman canım 14 eylül yumurtlama gününson adet tarihim 30 agustos canim hep duzenlidir cok sukur 28 29 gunde bir oluyorum hormon testlerim vs cok sukur cok iyi cikti insAllah hamis olurumda gun hesaplamaya gerek kalmaz ilgin icin cok tesekkur ederim
hadi insAllah canim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insAllah 30 eylule kadar sabredebilirsem yapmam ama sabredememkio zaman canım 14 eylül yumurtlama günün28-29 eylülde bat..dr mmden yola çıkıp kesin net söyleyemez yakalayabilmesi için gün aşırı usg yapmalı..sen 30 ağustosa kadar adet olmazsan hemen bhcg baktır :) inş bu ay son kalan bizlerde alırız güzel haberleri :) benimde bat 28 eylül ve doğum günüm bana da dua edin :)
Insallah canim senin de transferin başarılı olur insallah yuzumuz gulercanım geçmiş olsun benim bildiğim bu alanda en iyi dr gidiyorsunuz inşallah tez zamanda sonuç alırsınız arkadaşım. evet fazla düşününce kendimizi yıpratıyoruz. ilaç ve dr ile bunuda aşarsınız inşallah
Buraya çok kez yazdım ama demek ki hic okumamisinhadi insAllah canim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insAllah 30 eylule kadar sabredebilirsem yapmam ama sabredememki
Olur tabi ki canım tutma olasılığı çok yüksekCherryBlossom90 canım nasılsn
Senin yorumunuda duymaya ihtiyacım var gibi hissettm kendimi.bu ay sadece tek ilişki yaşama şansm oldu oda Allahın işi ya tam eşimn ewde oldugu akşam ovulasyon testin çift çzgyi kıpkrmızı gördüm.sen ce tutma şansı olurmu tek seferde .yoksa boşa mı ümit edyrm
Ediyorum kuzum hep sizlere de ediyorum. Olacagini hissediyosan oldu bu iş ben daha adetimin bittigi gun baslamistim olacak bu ay biliyorum demeye :) Yalnizca iliski esnasinda cocuk yapmak icin diye odaklanma strese girme afedersin sadece mutlu olmayi dusun ve esten once orgazm olmak sansi artiriyor cunku rahimdeki kasilmalar spermleri kolayca ulastiriyor hadi o bebisler gelsin gobuslereinsAllah canim ya bu ay olacagi yonunde hislerim cok kuvvetli sen de dua et bizeee
bence catlamadan snrakilerin bi anlami yok yani olursa zevkine olur cnku catlama islemi oldugu zaman ya bebis oluyo yada adet oluyosun ikisinden biri belli oluyo yani.bu da 24 saatte gerceklesen bir olay.mesela duphaston verdi bana dr bebegin tutunmasi icin hamile kalirsam sayet diye.bu hapi kullanirken yumurtlamiyosun o yuzden dr adete on gule baslatiyo yani o donemde calismaya gerek yk bnce canim bilim olarak boyle ama Rabbim vermek isterse bir gun kala da olur
anladim canim yani yeni adet tarihin doktorun dedigi tarihten 14 gn snra falan olur muhtemeln diyosun anladgm kadariyla tesekkur ederim
insAlalh canim benim.yaa
okumumdur muhakkakta anlamamisim galiba canim tesekkur ederim tekrar yazdigin icinBuraya çok kez yazdım ama demek ki hic okumamisinyumurtan catladiktan sonra çatlama+12,13,14,15,16 gün adet olursun bu kişiden kişiye değişir bende çatlama + 15. Gün geliyordu adet . Yani sen bunu takip Edip ona göre cozersin. Ayrıca 12 gün altında oldum mu luteal faz defekti dediğimiz olay oluyor yani döllenmiş yumurtanin rahime yerleşecek yeterince zamanı olmuyor ve adet kanaması başlıyor bunu da progesteron ile destekliyorlar.
kronikuykucu bu ayda olmazsa ne yapmayı düşünüyorsun bir fikrin var mi -tabii insallah olur gerek kalmaz
pek fazla o islerle aram yok canim ya sòylemesi ayipEdiyorum kuzum hep sizlere de ediyorum. Olacagini hissediyosan oldu bu iş ben daha adetimin bittigi gun baslamistim olacak bu ay biliyorum demeye :) Yalnizca iliski esnasinda cocuk yapmak icin diye odaklanma strese girme afedersin sadece mutlu olmayi dusun ve esten once orgazm olmak sansi artiriyor cunku rahimdeki kasilmalar spermleri kolayca ulastiriyor hadi o bebisler gelsin gobuslere
Hayirlisi olsun canimpek fazla o islerle aram yok canim ya sòylemesi ayipHayirlisi Allahtan insAllah
Aynen ya hemen olacak sandimAynen öyle. Valla bu işlere girmeden önce genelimizde aynı düşünmüştür. Korunmayacağız işte birkaç aya kadar hamile kalırız. Ama işin içine girince o kadar kolay değilmiş. Yumurtlama takipiymiş, yok kürlermiş başka tedavilermiş. Hepsini ögrenmek zorunda kaldık
Biz de sorun yaratanda bu mu acabapek fazla o islerle aram yok canim ya sòylemesi ayipHayirlisi Allahtan insAllah
canim bnce hic bi sorunu olmayan kisilerde yani hormonal kist vs gbi en onemli sorun korunmadan once duzenli ve sık iliskilerinin olmamasi. olanlardan illa boyle diye bise yok ama sorun olmayan ama hemen olmayanlari gozlemledim hep boyleBiz de sorun yaratanda bu mu acaba
bende katılayım beş olsun bari benimde 28 eylül bat :)K kahvekokulu canım 28 eylül bat. 4 kişi olmuşuz aynı gün. İnşallah en kısa zamanda bat listesi sıfırlanırHerkes diğer listeye adını yazdırır
Hadi bakalım listenin neredeyse yarısı aynı günbende katılayım beş olsun bari benimde 28 eylül bat :)
aynen canım ya inşallah 28 eylülde bebek haberiyle taşsın topik ekime topiğin hepsi hamiş olarak girsin inşallahHadi bakalım listenin neredeyse yarısı aynı günTutsun artık birilerininki Tabii gönül ister ki herkes alsın mutlu haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?