Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B bebegimleben canim dogru anladimmi ben ya kafama takildi beklenen adet tarihim 26 eyluldu normalde simdi cumartesi yani 16 eylulde catlarsa yumurtam doktorun dedigi gibi, 30 unda mi adet olmam gerekiyo
canım sat ne zamandı senin?periyodun kaç gün sürüyor?düzenlimidir?bu 1 aya bakılarak hesaplanmaz o yüzden sen bana bunları biliyorsan söyle..yani dr ölçüye bakarak söylüyor elbette ama atıyorum 18 mm olunca da çatlayabilir 20-22 mm olunca da ..dr o yüzden gün aşırı ölçmek zorunda kalır yumurta takibinde..diyelim ki dediği gibi 16 eylülde çatladı olması gereken adetinin 30 eylüldür bu doğru..ama 14-yada 15 eylülde çatlarsa bu süre 14 gün sonra 28-29 eylüle kayar..onu demek istedim..bu hesap sana ilerideki aylarda yumurtlama günlerini hesaplamakta ve ayrıca luteal faz denen o 14 günlük sürede progesteronun yeterli salınıp salınmadığına dair bilgi verir..yetersiz olursa luteal faz defekti ile progesteron ilacı vererek hamilelik durumunda düşük ihtimalini azaltmaya çalışırlar..bilmiyorum karışık mı oldu

son adet tarihim 30 agustos canim hep duzenlidir cok sukur 28 29 gunde bir oluyorum hormon testlerim vs cok sukur cok iyi cikti insAllah hamis olurumda gun hesaplamaya gerek kalmaz ilgin icin cok tesekkur ederim

son adet tarihim 30 agustos canim hep duzenlidir cok sukur 28 29 gunde bir oluyorum hormon testlerim vs cok sukur cok iyi cikti insAllah hamis olurumda gun hesaplamaya gerek kalmaz ilgin icin cok tesekkur ederim
o zaman canım 14 eylül yumurtlama günün 28-29 eylülde bat..dr mmden yola çıkıp kesin net söyleyemez yakalayabilmesi için gün aşırı usg yapmalı..sen 30 ağustosa kadar adet olmazsan hemen bhcg baktır :) inş bu ay son kalan bizlerde alırız güzel haberleri :) benimde bat 28 eylül ve doğum günüm bana da dua edin :)

hadi insAllah canim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insAllah 30 eylule kadar sabredebilirsem yapmam ama sabredememki

Insallah canim senin de transferin başarılı olur insallah yuzumuz guler

hadi insAllah canim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insAllah 30 eylule kadar sabredebilirsem yapmam ama sabredememki
Buraya çok kez yazdım ama demek ki hic okumamisin yumurtan catladiktan sonra çatlama+12,13,14,15,16 gün adet olursun bu kişiden kişiye değişir bende çatlama + 15. Gün geliyordu adet . Yani sen bunu takip Edip ona göre cozersin. Ayrıca 12 gün altında oldum mu luteal faz defekti dediğimiz olay oluyor yani döllenmiş yumurtanin rahime yerleşecek yeterince zamanı olmuyor ve adet kanaması başlıyor bunu da progesteron ile destekliyorlar.

CherryBlossom90 canım nasılsn
Senin yorumunuda duymaya ihtiyacım var gibi hissettm kendimi.bu ay sadece tek ilişki yaşama şansm oldu oda Allahın işi ya tam eşimn ewde oldugu akşam ovulasyon testin çift çzgyi kıpkrmızı gördüm.sen ce tutma şansı olurmu tek seferde .yoksa boşa mı ümit edyrm

Olur tabi ki canım tutma olasılığı çok yüksek

Ediyorum kuzum hep sizlere de ediyorum. Olacagini hissediyosan oldu bu iş ben daha adetimin bittigi gun baslamistim olacak bu ay biliyorum demeye :) Yalnizca iliski esnasinda cocuk yapmak icin diye odaklanma strese girme afedersin sadece mutlu olmayi dusun ve esten once orgazm olmak sansi artiriyor cunku rahimdeki kasilmalar spermleri kolayca ulastiriyor hadi o bebisler gelsin gobuslere

okumumdur muhakkakta anlamamisim galiba canim tesekkur ederim tekrar yazdigin icin bebisin nasi iyimi sen nasilsin
kronikuykucu bu ayda olmazsa ne yapmayı düşünüyorsun bir fikrin var mi -tabii insallah olur gerek kalmaz

valla bisey yapmayi dusunmuyorum canim nasip Allahin izniyle verirse olur insAllah denemeye devam bu ay olacak gibi hissediyorum Rabbim umdugumuzdan geri koymasin

pek fazla o islerle aram yok canim ya sòylemesi ayip Hayirlisi Allahtan insAllah

Aynen ya hemen olacak sandim istemedigim yillarima yaniyorum(

Biz de sorun yaratanda bu mu acaba
canim bnce hic bi sorunu olmayan kisilerde yani hormonal kist vs gbi en onemli sorun korunmadan once duzenli ve sık iliskilerinin olmamasi. olanlardan illa boyle diye bise yok ama sorun olmayan ama hemen olmayanlari gozlemledim hep boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…