Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K kahvekokulu canim ya sana bir şey soracağım ben. Ayin 11 inde ovulasyon testim buydu. Ertesi gün silikleşti iyice ve ben sadece silikleştiği günü değerlendirebildim. İçim içimi yiyor doğru gün mu olmuş
Bir de döngüm 28 gün, 11. gün koyulaştı.

Eklentiler

• IMG_2923.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 30
Canım araştırmlarm dan aldgm bilgilere istinaden söylüyorum koyulaştıgı gün ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyormş.çünkü koyulaştıktan 24 saat sonra çatlıyormş yumurta ve bu nedenle silikleşiyor.kısacası tam zamanın da yaptın

Birde senin ayın kaçında gördün silik halini benm bugün ovulasyondan sonraki 5.günü. Meraktan çatlıyorum her an her dkka aklmda kendmi dinlemek istemyrm ama elimde değil.zaten tek ilişki yaşadm bu ay oda o kırmzı çzgiyi gördgm zamandı .sende tek ilişkmi oldu canm inşallah aynı anda hamiş olurz

12 eylul silikleşti canim. Ben koyulaşır diye beklerken silik görünce, öğlen eşimi çağırdım eve, aksama geç kalır diye. O derece delirdim yani Çünkü koyu olduğu gün kvler vardı yatılı, risk alamadım es geçtim. Benim bat 29 eylul :) İki farklı uygulama da yarını gösteriyor bir de yumurtlama günü olarak.

Uygulamalar tam net bilemz genel yorumluyo ama ynede bi şekilde tuttrdn bence canm :)

Kizlar tedabi bitmeden hamile kalamayacağımi biliyorum ama yine de bu ay olur mu demekten kendimi alamiyorum dudagimda ucuk cikti. Dun de burda bir topikte ucuk hamilelik belirtisi diye bir yorumla karsilastim.Allah im yaaa iyice kafayi siyirdim

Yalnız değilsn canım ben daha ovulasyndan sonra 5.gündeym nerdeyse gidip kan testi yaptrcm

Yalnız değilsn canım ben daha ovulasyndan sonra 5.gündeym nerdeyse gidip kan testi yaptrcm
Bu kez test yapmayacagim gecen ay testte golge cikti diye umutlandim sonra adet oldum.Zaten bir de dna hasari cıktı basimiza bakalim hayirlisi demekten baska care kalmiyor

Bu kez test yapmayacagim gecen ay testte golge cikti diye umutlandim sonra adet oldum.Zaten bir de dna hasari cıktı basimiza bakalim hayirlisi demekten baska care kalmiyor
Evet canm herşeyin hayırlısı.çünkü herşeyn vakti zamanı var ne yaparsak yaplm bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.inşallh sende bu ay alırsn o güzel haberi

Evet canm herşeyin hayırlısı.çünkü herşeyn vakti zamanı var ne yaparsak yaplm bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.inşallh sende bu ay alırsn o güzel haberi
Insallah canim herkes hamis kaldi bi biz kaldik insallah Rabbim bize de yasatir o duyguyu burda paylasiriz sevincimizi

moralim iyice bozuldu kizlar akintiyla karisik kirmizi lekelr geliyo pazardan beri dr a gttim ya biliyosunuz kontrole.syledim byle oldugunu herhangi bisey demedi kistin duruyo sag taraftada 15mm lik yumurtan var duzenli iliski olursa olmamasi icin bi neden yok nasip dedi.kafama takildi ya bu lekeler falan bu ay olcak diye dusunuyodum hep ilk defa bu kadar cok hissttim ama hepsi gecti snki hic umudm yk gbi oldm ne bilim ya gece gece paylasmak istedim.bu arada iliskinin ardindan yine leke geldi doktora gore olumsuz bi durum yok vesvese yapiyorum sanirim...

Canmm bencede vesvese yapıyosn doktorun dedgini dikkate al.Allah isterse zaten her şekilde olur biliyosn sadece biraz sabırlı ve inançlı ol gercekten hiç beklemdgm zaman bu dua na kavuşacaksn yeter ki pes etme

Canmm bencede vesvese yapıyosn doktorun dedgini dikkate al.Allah isterse zaten her şekilde olur biliyosn sadece biraz sabırlı ve inançlı ol gercekten hiç beklemdgm zaman bu dua na kavuşacaksn yeter ki pes etme
insAllah canim bnim bide sol tarafda sabit kistim var hormonal degil ilaclada erimiyo.o kist varken o tarfta yumurta olma ihtimali dusuk genelde saginda olur senin ddi.yani sansim daha dusuyo o zamn dgrumu anladm acaba

insAllah canim bnim bide sol tarafda sabit kistim var hormonal degil ilaclada erimiyo.o kist varken o tarfta yumurta olma ihtimali dusuk genelde saginda olur senin ddi.yani sansim daha dusuyo o zamn dgrumu anladm acaba
Canm ne sağlklı insanlar var yıllarca cocukları olmuyo.çünkü bu nasip işi eğer nasibinde varsa senn her hastalkta olsa cocugun olur emin ol.doktor sana cocugun olmaz dememiş ki ihtimalden bahsetmş bence canını skma bu kadar evet elinde degil cok iyi anlıyorum ama ümidini kaybetme senide buraya hamiş diye yazmadn bu sayfadan gitmiycem :)

insAllah canim ya tsk ederim destgn icn dr zaten kiziyo bi problemin yk diyo daha bu 3.ayin olcak diyo.nasip diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…