Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum en son 17 ağustos ta adet oldum doktor klomen verdi ilac gittikten sonra gittim kist olmuş adet geçeli 1 gün oldu test yaptım 5. Dk sonra çıktı sonra inanamadım tekrar yaptım cıkmadı 2 saat sonra yine yaptım çok ama çok silik çıktı sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_3562.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 46
Cok silikte olda var gibi duruyo ümitlendirmek istemem ama snki var inşallah vardrı canm kan testi yaptrsan vaktn varmı

Canim pozitif gibi gorunuyo silik de olsa cizgi var degerin ne cikti var mi bebis

Kızlar akşam 1.68 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi bugünde idrar testi yaptım bişi cıkmadı off

Kızlar adetme 9 gün falan var bu sabah kahvaltıda otururken bi an başık öyle bi döndü ki kız kardeşm noldu dedi 3 -5 saniye lik bseydi ama kötü oldm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar akşam 1.68 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi bugünde idrar testi yaptım bişi cıkmadı off
Dünde yazacaktım vazgeçtim umudun kırılmasın diye canım. Çok güvenme evdeki testlerin silik çıkmasına. Beni de ikidir aldatıyor sonra adet geliyor. O yüzden adet gelmezse yapmak en garantisi

Saol canm biraz rahatladm ne bileym dayanamdım işte . Bu sabah öyşe bi an başımmfrna döndü dedm olabilirmi acaba ama çıkmadı bsey
Bende cok yapardim canim yaptigini merak etme cok iyi anliyorum. Dedigim gibi cok erken su siralar moral cok onemli guzel seyler dusun bir gun kala bile o kadar zor gormustum ki adet olana kadar umut hep var.. İnsallah kirmizilar degil de bebis gelir

neden hamile kalamiyorum yaa iki senedir olmuyo cok bunaldim her ay umut yasayip kirilmasindan bide adetim gecikio heray daha bi umutlaniyorum sonra husran

Saol canm biraz rahatladm ne bileym dayanamdım işte . Bu sabah öyşe bi an başımmfrna döndü dedm olabilirmi acaba ama çıkmadı bsey
canim 9 gun diyosun daha cok cok erken bana dr adet gecikmeyen yapilmayan testlerin dogruluk payi az dedi hani pozitif olan bile yaniltabilir dusun bide adet gununde bile hatirlarsan canan arkadasimiz yapmisti negatifti kanda cikti.bu arada benimde 2 gndur hafif donuyo ama daha yumurtlama donemim bile bugun bitiyo gebelige yormadm ama eskidende donuyodu dr a gttigimdd b12 m dusuk cikti igne kullandim gecti devam ederse b12ne baktir canim tabi insAllah bebistendirrr

Çok saol canım benim içimi ferahlattnz iyiki varsnz

5:30 da yapmştm o an 5dk ble beklemeden çzgi çıkmynca çöpe attm şimdi tekrar baktm böyleydi ne zaman çktı çzgi bilmyrm hiç
Genelde 5-10 dakikadan sonra cikan sonuclar gecersiz olur hatta kullanma kilavuzunda da yazar ama insallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…