- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.641
Canim bende sogan kuru yaptigim ay kaldim Allahin izniyle sarimtirak koyu kivamda akintim olmustu ve idrarimda yanma+tortu olmustu goguslerim 8 gun kadar kala sismisti.. Adetim bitti iki gun sonra basladim 12 gun yapmistim ben cunku dusuk yapma ihtimali oluyo diye devam etmedim korkup. İnsallah nasip olur bu ay :)Kizlar iyi aksamlar ozellikle hamis kalanlar sorum size!bata 11 gun kaldi bugun adetimin 17 yarin 18. Gunu olacak.sogan kurune devam ediyorum..yumurtlama gunlerim gecti tahminen 13-14. Gun yumurtlamis olmam gerek zira 14. Gun usg ile bakildiginda folikul gorulmedi catlamis olmali denildi..zaten persembe 21. Gun progesteron bakilacak catladiysa belli olacak..sogan kurune ilk baslaadigim gunler yogun akinti yumurtlma gunleride devam etti..son 4 gundur yoktu ama bugun yine akinti basladi!normalde yumurtlamadan sonra kuru gunler oluyor diye hatirliyorum kendimde..ayrica goguslerim sismeye acimaya basladi prolaktinim normal..ama bu akinti ve gogus sisligi adet oncesi olsa bile 2-3 gun kala olurdu ve genelde pekte olmazdi..bunlar dollendiginin isareti olurmu?akinti koyu kivamki ve beyaz renkte..enfeksiyonum filanda yok..sizde boyle birseyle karsilasan oldumu?ha birde sogan kuru daha oncede yapmistim yani evlenmeden once boyle olmamisti..15 gune tamamlicam cuma son yani 22. Gun bitmis olacak..
Ay evet idrarimda ara ara yanmada var inu unutmusum..sarimtirak akinti ile basladi sinra yumurtlama donemi seffaflasti sonra durmustu..simdi tekrar beyaz-sarimsi koyu kivamli akinti basladi canim..ay ins..yoksa 40 yasimi dolduruyorum drlar basladi tup bebek mi yapsan ovulasyon induksiyonu vs..daha 15 ekimde 1 yillik evli olcaz istemiyorum o tedavileri..ocak ayinda ilk defa denemistik ve ayni ay tek iliski ile hamile kalmistimCanim bende sogan kuru yaptigim ay kaldim Allahin izniyle sarimtirak koyu kivamda akintim olmustu ve idrarimda yanma+tortu olmustu goguslerim 8 gun kadar kala sismisti.. Adetim bitti iki gun sonra basladim 12 gun yapmistim ben cunku dusuk yapma ihtimali oluyo diye devam etmedim korkup. İnsallah nasip olur bu ay :)
Olur insallah hic canini sikma canim benim kirmizilar gelmedigi surece o umut hep var dedigin gibi sendeki bu belirtiler ayni gebelik belirtisi guzel haberler ver bizeAy evet idrarimda ara ara yanmada var inu unutmusum..sarimtirak akinti ile basladi sinra yumurtlama donemi seffaflasti sonra durmustu..simdi tekrar beyaz-sarimsi koyu kivamli akinti basladi canim..ay ins..yoksa 40 yasimi dolduruyorum drlar basladi tup bebek mi yapsan ovulasyon induksiyonu vs..daha 15 ekimde 1 yillik evli olcaz istemiyorum o tedavileri..ocak ayinda ilk defa denemistik ve ayni ay tek iliski ile hamile kalmistimumutlanmak istemiyorum ama bu bekirtiler her zamankinden farkli mgeldi..sogan kurunden mi yoksa tuttumu diye merak ettim..28 eylul hem bat hem dohum gunum Rabbim mujdelesin ins hem bana hemde bekleyen herkese!
Belki bahsedilen yerleşme kanamasıdır canım. İnşallahta öyledirKizlar herkese günaydın. Bata 11 gün var daha ama iki gündür lekelenmem var, sanki adet olacağım. Stresten bu kadar erken regl olan var mi
Belki bahsedilen yerleşme kanamasıdır canım. İnşallahta öyledir
Beklemedeyiz canım. Hiç belirti falanda arayıp düşünmüyorum bu ay. Bakalım inşallah hepimize nasip olurYok canim ya keske öyle olsa. Böyle lekelenmesen bir kaç gün sonra adet olurum. Sadece bu kadar erken gelmesi sinirimi bozuyor. Sen ne alemdesin, telefondan girince bildirimler falan çok karışıyor
Beklemedeyiz canım. Hiç belirti falanda arayıp düşünmüyorum bu ay. Bakalım inşallah hepimize nasip olur
2 ay yaşamadığım belirti kalmadıAmin canim insallah. Ne güzel becermissin düşünmemeyi. Stres neler yapıyor valla vucuda
2 ay yaşamadığım belirti kalmadıSonuç ortada o yüzden bıraktım kendimi günlük akışa. Gerçektende kafa rahat stres yok
Ayy yatip jalkip sana dua edicem canim insallah bu ay bize guzel bir haber ver hatta ikiz nasip etsin allah sana banada ikiz versin allah
Şu yerleşme kanaması ne zmaan oluyot acaba bende tık yok.ovulasyon testi yapyrm hafif silik çkyrmavitosbik07 B Birmucize canlar günaydın benm bata 7 gün falan var adet olckmşm gibi agrılarım var başkada bsey yok sanrm bu ay hüsran olacak
Cnm ovi testi hep silik cikabiliyo o hormon vucutta var sen ona takilma yerlesme kanamasi da son bir hafta varken oluyo genelde hi hi hi gecen ay bende de lejelenme oldu dedim ki heralde yerlesme kanamasi oldu bu is gece bi kan geldi bildigin adete cevirdi ve devam etti hayatimda ilk defa 21. Gun adet oldum allah verince veriyo kafaya taktikcada vucut sapıttiyo bu ay cok fena salladim ben bebek olayini ve kesin hamile degil o derece biliyorum adet olayim igneli tedaviye basliycamŞu yerleşme kanaması ne zmaan oluyot acaba bende tık yok.ovulasyon testi yapyrm hafif silik çkyr
Şu yerleşme kanaması ne zmaan oluyot acaba bende tık yok.ovulasyon testi yapyrm hafif silik çkyr
Şu yerleşme kanaması ne zmaan oluyot acaba bende
tık yok.ovulasyon testi yapyrm hafif silik çkyr
Bende var amaBenim ovulasyon testlerim iki gündür tertemiz çıkıyor valla, ikinci çizgi hiç yok :)
İnşallah da ben o haberi veremycem galiba hiç öyle hissetmyrm bde tek ilişki ile zor benceCanim yerleşme kanaması yumurtlamadan 6-12 gün sonra olabiliyormuş. Erken yumurtlarsan battan çok önce olabiliyormuş. Benim ki yerleşme değil. Göğüslerim sızlıyor, belim agriyor bir kaç güne gelir benim ki. Bu kadar erken olması canimi sikiyor. İnsallah senden alırız güzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?