Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K kahvekokulu tebrik ederim kuzum hamissin daha cook yenii tahmin ettigimiz gibi :)) İki gun sonra tekrarladiginda iki kati artmasi lazim hayirli olsun canimm allah tamamina erdirsin insallahhh

Sevinebilirmym şimdi var dimi duyguuu :) olmasa 8 çıkmazdı heralde
Hayir canim cikmazdi :) İste birkac gun daha bekleyebilseydin eger daha yuksek gorecektin.. Saglikli bir gebelikse eger ki insallah oyledir degerin iki kati ya da fazlasiyla artar. Benim adet gunumde 26 cikmisti iki gun sonra 80 cikti dusun yani bazen gec dollenme oluyor. Ve ben adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim hicbir cizgi cikmadi seninkine sasirdim hatta :) Simdi stresten uzak dur keyfini cikar. Eger doktor yorumlasaydi oda sana evet degerin hamile oldugunu gosteriyor ama daha cok yeni kana karismis iki gun sonra gel yukselecek mi bakalim derdi bence :)

Yaaa teşekkür ederm :) napsam bilemedm şimdi biriyle paylaşsam sonra sonç negatf olurmu ya heycanlndm şimdi inşallah ben dahil herkes bu duyguyu tadar.ben henüz bsey anlamadm

Yapabilirsen eğer kalp atışını duyana kadar ailen dışında kimseyle paylaşma canim.

Sen bu işte uzman olmşssn duygucm :) testlerin yakasını bırakmadım ki sabah akşam yaptm dmek ki doğrymş onlarda az daha sabretsem tam olcktı ama nerdee :)

Senn yerleşme kanaması ne zaman olmştu canm bende o anlamda hiç tık yok sadece adet olckmş. Gibi agrıoluyo kasıklarımda

Senn yerleşme kanaması ne zaman olmştu canm bende o anlamda hiç tık yok sadece adet olckmş. Gibi agrıoluyo kasıklarımda
Bende yerlesme falan hic bisey olmadi hayatim adet agrilarim oldu cokca memitolar sisti onun disinda akintim oldu baska bisey yok.. Artik dikkat et yedigine ictigine yuksek yerlere uzanma agir kaldirma sakin agri kesici falan icme bitki caylarindan cok maydanoz tuketiminden uzak dur ve ac kalma hep atistir bolca da su iç. Allahin izniyle artar degerlerin :)

Sen bu işte uzman olmşssn duygucm :) testlerin yakasını bırakmadım ki sabah akşam yaptm dmek ki doğrymş onlarda az daha sabretsem tam olcktı ama nerdee :)
Zaten sen hissettigin icin olumsuz cikacagini hic dusunmemistim bende son adetim bittigi gun dedim bu ay olacak Allahim hissediyorum bana ol dedin... Hatta esime de mesajlar attim bak canim bu ay allah bize guzel haberler almayi nasip etcek gorceksin diye o insallah deyip guluyodu sadece :) İnan annelerin kalbine düşüyo bu güzel duygular çok sukur herkese nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…