Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kapali terlik kullandm ama insallah bi engel olmaz.Hayirlisi artik bakalm bu ayda olmazssa doktora gitmek farz olduuu
Olcak hepimizin olcak bizim daha zamanimiz gelmemis ondan bekliyoruz belkide sirada hamile kalicak arkadas sensin kulaga bile hos geliyor senden sonrada belki ben olcam hamis neden olmasin kismet belli olmuyo hayat allah neyi nasil isterse ole oluyo icine yaz olcak yeterki hayirlisiyla olsun

Bende doktora gitcem adetim sokulsun bi 2 aydir 8 gun erken den oluyorum hic duzensizligim yokken vucudum sapitti artik igne tedavisine baslancakti zaten klomene bagisiklik kazandim galiba 6 aydir tik yok

Ayy kalbinden ne guzel dualar cikiyorr oyle canm ❤Aminn aminn insallah Kulaga hepsi cok guzel geliyot insallah bizde annne olucazz eşlerimizde Baba olucak❤

Ayy kalbinden ne guzel dualar cikiyorr oyle canm ❤Aminn aminn insallah Kulaga hepsi cok guzel geliyot insallah bizde annne olucazz eşlerimizde Baba olucak❤
Benim bu ay 7 ci ayim benle birlikte baslayan arkadaslarin doguma 2 ayi kaldi her kanamadan sonra aman bu ayda kismet degilmis yeni aya insallah diyorum napim ki ben 3 kere hamile kaldim 1 kizim var yasayan klomenle 2.ci tedavide kalıyordum bu pek nazli gelmeye niyeti yok

Ya hayirlisi olsun canm Üzülme❤bnde bi yildir evliyim hala tık yok... Eşimm hiç böyle hayal etmemiştim diyo Çok üzüluyorm bnde onun icin

Hayir yani bebek icin gitmedk ama bna ustten ultrsnda baktikklarinda yumurtaliklarinda herhangi bi sorun yok demişlerdi.Ben zaten sürwkli idrar yolu enfeksiyonu oluyorm acaba o engelliyo mu gebeligi?:/
En buyuk engellerden biri bence bi talil yaptir hem adetin 3.cu gunu lh fsh tsh prolaktin estradiol ve troit bunlar bakilmasi gereken hormonlar ayrica smear testi ve idrar kulturude yaptirman iyi olur devlette hepsi ucretsiz canim en azindan ona gore bir yol alirsin ayrica gobekten ultrason net veriler vermiyor ozellikle yumurtlama takibinde en iyisi vajinal probe tani alttan muayene en net goruntuyu veriyor yumurtkama takibinde devlet hastaneleri gobekten bakiyo malesef ama ozel hastane veya doktirlar genelde vajinal bakiyor b3nce sen tahlil mutlaka yaptir ona gore yol al 6 aydir benim herseyime bakildi 2 cocuk dogurmus olmama ragmen rahim filmi dahi cekildi sorun cikmadi cok sukur hatta anti muller yani amh testimde yapildi 2.34 cikti cok sukur yumurta rezerverimde azalma yokmus yani tup bebek yada asilamaya gerek yok bole devam dediler hayirlisi allahtan kasiklarim cok agriyo benim 2 gunden beri bi damla kanama gordum gibi geldi ama hala adetim sokulmedi 7 gun kaldi adetime ama agrim ara ara vurup geciyo bacaklarim aciyo 1 kere iliski yasamis olmasam acaba diycemde yok yani 1 kere oldu bir ayda azcik rahatsizdim degerlendiremedik canim olsun rabbim en dogrusunu biliyo sabir allahin izniyle olcak inaniyorum ben icimden hissediyorum subata kadar vercek allah

günaydın arkadaşlar..bata son 9 gün kaldı artık..bugün soğan kürü yapmadım, beklentim çok az.. nedense yumurtlama dönemini değerlendirdik ama ilk defa bu ay çatladığına dair kasık ağrısı gibi bişey hissetmedim belki soğan kürünün kolaylaştırmasındandır..bilemedim...12 gün yaptım soğan kürünü, olurda varsa bişey düşük filan yapabilir diyenler var diye devam etmiyorum.. Guguuu da sonuçta 12 günle hamile kaldı dimi ama ya yarın progesteron vermeye gidicem ve sanırım düşük çıkarsa dr klomen gibi bişey başlıcam onu konuşucaz..selam ve dua ile kızlar öpüldünüz!

Canim gunaydin olacagi varsa her sekilde olur Allahin izniyle zaten yumurtlama gununde bende hic bisey hissetmemistim hakkinda hayirlisi olsun simdi sirada en zor kisim olan beklemek var umarim bebisine kavusursun

Hayir yani bebek icin gitmedk ama bna ustten ultrsnda baktikklarinda yumurtaliklarinda herhangi bi sorun yok demişlerdi.Ben zaten sürwkli idrar yolu enfeksiyonu oluyorm acaba o engelliyo mu gebeligi?:/
Evet canim enfeksiyonun engelledigini bende duymustum. Bence ilk once bu sorunu halletmelisin. Doktor antibiyotik tedavisi onerebilir once o sorun hallolmalı.

Yaa hadi insallah subata kadarr olurr bu ay olmazssa zatn eşimle birlikte gidicz cnm doktora.Gerekirse özelede.Yani bncede sürekli yanmam ve kaşıntim oldugu icjn gebe kalamiyorm.Yoksa adetlerim hep düzenlidir kistim flanda yok çok şükür.Eşimdede ne bi agri ne bi başka sıkınti var yani ilişkiyle ilgilii...Hsyirlisii olsun cnmm :)) Güzell haberlerini bekliyormm...bnimde bugun adetin 15. Gunu ve gogus uclarim agriyorr

Evet canim enfeksiyonun engelledigini bende duymustum. Bence ilk once bu sorunu halletmelisin. Doktor antibiyotik tedavisi onerebilir once o sorun hallolmalı.

Ya sakiz gibi yapişti bna bu illet ne kullansamda geçmiyo.Yani yumurta dolllense bile enfeksiyon tutunmasina izin vermiyo.Zatn doktora gidicz cnm adetimi bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…