- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.741
HAYIRLISI OLSUN CANIM HAKKINDA BENİM ÖNÜMDE OCAK AYINI BULAN BİR SÜREÇ VAR İNŞALLAH BENDEN ÖNCE SENDEN VE @Mina_1414 HABERLERİNİ ALIRIMcanim leke geldi adet olucam sanirim bir an once olsun spor saloluna basladim kac aydir ilaclar agrilar derken yoruldum 2 ay ara vericem sanirim sonra gider ignelere başlarım kismetse canim ama sizi takip edicem girip aklimdasiniz insallah guzel haberlerinizi alicam A anneveoglusu
Sordum burda bze yakn özel bi hastane var orda yaptrcm inşallah size de hemen haber vercm umarm güzel haberle gelrm
Lara bölgesindeyim canmAntalya'nın neresine geldin sen, ben de antalyadayim :) Hadi güzel haberlerini ver bize :)
Lara bölgesindeyim canm
Valla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diyeTek iliski diye üzülürken, bak ne güzel oldu :)
Valla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diyeo değilde ilk deneme tek ilişki eğer varsa rabbim ne kdar şükretsem az sanırım
Valla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diyeo değilde ilk deneme tek ilişki eğer varsa rabbim ne kdar şükretsem az sanırım
Ben bi yola çıkayım bak senide nasıl götryrm :)Sen vagonsun artık, ben tren:) beni çekmeni bekliyorum:) ısın çok zor :) Allahım kalp atışını duyup, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
ne zaman kan verceksin canimBen bi yola çıkayım bak senide nasıl götryrm :)
masAllah de canim bnim bu arada topigi temmuzda kurduk sen hic denemedinmi o zamndan beri bize kurmussun grubuValla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diyeo değilde ilk deneme tek ilişki eğer varsa rabbim ne kdar şükretsem az sanırım
Aynen öyle olmş :)masAllah de canim bnim bu arada topigi temmuzda kurduk sen hic denemedinmi o zamndan beri bize kurmussun grubu
Akşam üzeri anck vereblrm kimseye bsey demedn gidp gelcm eşimle buda tandklarmz var bugn onlarla birlktyzne zaman kan verceksin canim
ozel hstanede 1.5 saatte cikiyo zaten canim hayirli haberlerini bekliyoruz insAllahAkşam üzeri anck vereblrm kimseye bsey demedn gidp gelcm eşimle buda tandklarmz var bugn onlarla birlktyz
bende gördüm canım inş pozitifi alırsın beta ile topiğimizin kurucu annesisisn bekliyoruz güzel haberlerini :)Akşam üzeri anck vereblrm kimseye bsey demedn gidp gelcm eşimle buda tandklarmz var bugn onlarla birlktyz
hadi bakalim canim insallahh guzel heberlerle doneriZ buralaraHAYIRLISI OLSUN CANIM HAKKINDA BENİM ÖNÜMDE OCAK AYINI BULAN BİR SÜREÇ VAR İNŞALLAH BENDEN ÖNCE SENDEN VE @Mina_1414 HABERLERİNİ ALIRIM
Aynen öyle canım bi yanm çizgilerde diger yanm pek inanmyo acıkcası hamile olduguma eger varsa cok şaşrcm kötüye hazırladm kendmi akşam bi akslk olmassa hastandym gece bakm beni unutmayn :)K kahvekokulu hayirlisi neyse o olsun canim ozelin acilinden 1-1.5 saatte alirsin sonucunu. İnsallah vardir bebis galiba sende hisseden anneler kervanina katildin bu kadar erken suphelenmenin baska aciklamasi olamaz cunku belirtileri yok denecek kadar az oluyor ya da hic olmuyor. Sen yine de umutlu ol ama kendini her sonuca hazirla bunu da hayal kirikligi yasamayasin diye soyluyorum canim yanlis anlama bazen hayal kirikligi olabiliyor ya ondan. Ama bende var oldugunu dusunuyorum Rabbim kalbinin istedigini versin sana haber ver bize de merakta birakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?