- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.801
Kan testi verdm bugun değerim 8.22 çktı adetme 6 gün var hamileym galiba :)Kiz hamilemisinn :) Bn pek okuyamadm yazilanlarii:) K kahvekokulu insallah vardir snin adina cok sevinirzzz❤❤
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsn inşallahhayirli olsun cnimmm bnde 5 ustu gebelik diye biliyorum 2 ser gun arayla tekrar test yaptir katli bi sekilde artmasi gerekiyo cok kucuk diye dusuk cikmistir degeri gozun aydinnn
Kan testi verdm bugun değerim 8.22 çktı adetme 6 gün var hamileym galiba :)
Cok mutlu oldum hamilesin canim hic bir seyi takma o deger articak allahin izniyle gozun aydin cnmKan testi verdm bugun değerim 8.22 çktı adetme 6 gün var hamileym galiba :)
Hamile olabilirsin sen yinede sonucu doktora göstermelisinKan testi verdm bugun değerim 8.22 çktı adetme 6 gün var hamileym galiba :)
Aradm hastanyi ama yorum yapck kmse yok dedi sabah erkenden ordaym artkK kahvekokulu canim testi gosterebilecegin en azindan icini rahatlatacak bir acil doktoru vardir ben sonucumu gostermek istiyorum deseydin olurdu. İcine daha cok sinerdi sanki bi gostersen olur sonucu
çok teşekkür ederim inşallah Allah sennde gönlüne göre verr canmCok mutlu oldum hamilesin canim hic bir seyi takma o deger articak allahin izniyle gozun aydin cnm
Guzel haberler ver canim en azindan bir doktorla konusmak daha baska olur icin rahatlar ve sana yol cizer. He birde kaptan yarin da kendine bi emoji koyarsin artik guzel anneAradm hastanyi ama yorum yapck kmse yok dedi sabah erkenden ordaym artk
evet canim bi biz kaldik yahuu 30eylule ne kaldi surdaCanim bize de dua edin eskilerden kronikcim ve ben kaldik .
İkinizden de guzel haberler alalim insallah canlarim dua edin bol bol bizde ediyoruz sizlereevet canim bi biz kaldik yahuu 30eylule ne kaldi surda
insAllah canim yanlis saymadiysam 35 kisiyiz listede son 9 kisi kalmisiz hamis olmayan sira bize gelsin artkkkİkinizden de guzel haberler alalim insallah canlarim dua edin bol bol bizde ediyoruz sizlere
Arkadasim hamile oldugunu bilmeden ev tasimisti ve yardimsiz bir cok koli indir kaldir kanamasi oldu cok sukur bisey olmamis oyle ogrenmisti hamis oldugunuinsAllah canim yanlis saymadiysam 35 kisiyiz listede son 9 kisi kalmisiz hamis olmayan sira bize gelsin artkkkbugun bide cam sildim uzanmim etmim dedim ama yinede arada yapmak zornda kaldm tabi ins bebis vardir ve bise olmamistir
Rabbim sizide güldürsn tez vakitte gönlünüze göre verain mutluluğumuz beraber paylaşalm inşallahCanim bize de dua edin eskilerden kronikcim ve ben kaldik .
Ayyy çok tatlısın ya inan hala şoktaym yaaa yarın koycam inşallah :)Guzel haberler ver canim en azindan bir doktorla konusmak daha baska olur icin rahatlar ve sana yol cizer. He birde kaptan yarin da kendine bi emoji koyarsin artik guzel anne
insAllah canim yanlis saymadiysam 35 kisiyiz listede son 9 kisi kalmisiz hamis olmayan sira bize gelsin artkkkbugun bide cam sildim uzanmim etmim dedim ama yinede arada yapmak zornda kaldm tabi ins bebis vardir ve bise olmamistir
Yumurtlama gününü değerlendrblcen mi canımAminn canm insallah bizde bugun hali yikadkkk( sag kasigim agriyo tamda yumurtlama gunum
ayaklarini usutmeseydin canim bnim daha bebis olusmamistir zatn korkma bundan snra dikkat etAminn canm insallah bizde bugun hali yikadkkk( sag kasigim agriyo tamda yumurtlama gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?