Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ne oluyor yine anlamiyorum offf ya bu gun adetten sonraki 21.ci gun ve ben adet oluyorum sarimsi akinti basladi leke seklinde bacak ve kasiklarim adet agrisi gibi gdcen ayda bole oldum zaten yerlesme kanamasi asla degilde hic bole sikintilarim yok 2 aydir 8 gun erken geliyor adetim ya bebek olsabile tutunamaz bu sekilde deli olcam artik dengemsasti benim

K kahvekokulu canim testi gosterebilecegin en azindan icini rahatlatacak bir acil doktoru vardir ben sonucumu gostermek istiyorum deseydin olurdu. İcine daha cok sinerdi sanki bi gostersen olur sonucu

İkinizden de guzel haberler alalim insallah canlarim dua edin bol bol bizde ediyoruz sizlere
insAllah canim yanlis saymadiysam 35 kisiyiz listede son 9 kisi kalmisiz hamis olmayan sira bize gelsin artkkk bugun bide cam sildim uzanmim etmim dedim ama yinede arada yapmak zornda kaldm tabi ins bebis vardir ve bise olmamistir

insAllah canim yanlis saymadiysam 35 kisiyiz listede son 9 kisi kalmisiz hamis olmayan sira bize gelsin artkkk bugun bide cam sildim uzanmim etmim dedim ama yinede arada yapmak zornda kaldm tabi ins bebis vardir ve bise olmamistir
Arkadasim hamile oldugunu bilmeden ev tasimisti ve yardimsiz bir cok koli indir kaldir kanamasi oldu cok sukur bisey olmamis oyle ogrenmisti hamis oldugunu

Aminn canm insallah bizde bugun hali yikadkkk( sag kasigim agriyo tamda yumurtlama gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…