Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim degerler 5 ten yuksek olunca gebelik soz konusu oluyor. Senin icin 2 secenek var. Gebeligin cok yeni oldugu icin ve adet gunune epey varken kan verdigin icin degerin dusuk. Onemli olan o degerin yukselmesi. Doktorlar bu kadar dusuk deger gorunce kimyasal mi diye dusunebilirler. O yuzden ne hamilesin ne de degilsin diye supheli demis. İkisini de anlamak icin zamana ihtiyac var. Bu durumu yasamamak icin adet gununu bekleyin diyorlar. Sen yarin ya da iki uc gun sonra tekrar kan ver degerin katlanacak mi ona bak.

Hani demem o ki cok erken kan verdin. Biraz daha bekleyebilseydin bu kadar dusuk gormeyebilirdin. Bu yuzden ikilemde kaldin.Simdi sabirli olup azicik beklemen lazim kuzum ve guzel seyler dusun zaten bebisin tutunacaksa onunde hicbir engel duramaz saglikliysa simsiki tutunur sana. Yapman gereken allahtan hayirlisini dilemek dua etmek icini ferah tutmak.. Yiyecegi ekmek alacagi nefes varsa onunde kimse duramaz.

Canim sanirim senin de 9 gün kaldı, belirtiler ne alemde :)
valla canim tek belirtim sag tarafimda olan sizlama yumurtan sagda demisti doktor.insAllah bebistir.basim donuyo arada ama daha evvelde olmustu b12 degerim dusunce oluyo ona yoruyorum.goguslerim sizliyo onuda duphastona yoruyorum hapin baslica yan etkisi benim ic hissim disinda baska bise yok anlayacagn sende nasi durum

Ben de cumartesi pazar lekelenme oldu. Göğüslerim bomba gibi. Arada bel kasik agrisi oluyor da onları da üşütmeye veriyorum. Benim değil ama eşimin hissiyatı var, rüya görmüş falan :) Tek ve bana göre geç iliski olduğu icin umursamıyordum. Zorla aklıma soktu istemeden de olsa :) İki tane erken gebelik testi aldım koydum bakalim

Bu arada yazmadan okuyorum genelde ama senin nickine ayrı bayıldım. Oldum olası uykuyu çok severim :)

Bu arada yazmadan okuyorum genelde ama senin nickine ayrı bayıldım. Oldum olası uykuyu çok severim :)

sen de uykucusun desene canim insAllah Rabbim umdugumuzdan geri koymasin insAllah hamisiszdir ya giya saliya kadar beklicem yani 26sina kadar en az doktora kalsa 30unda yap dedi

sen de uykucusun desene canim insAllah Rabbim umdugumuzdan geri koymasin insAllah hamisiszdir ya giya saliya kadar beklicem yani 26sina kadar en az doktora kalsa 30unda yap dedi

İnsallah canim. Ben de bekleyeceğim diyorum da bakalım. Zaten erken test icin bile çok erken :)

Adet oldum 2 gun once taktikca daha erken geliyor .Biliyordum zaten olmayacağını ama insan üzülüyor

Adet oldum 2 gun once taktikca daha erken geliyor .Biliyordum zaten olmayacağını ama insan üzülüyor
Kaç güne indi döngün canım. Benimde sabit olan adet süresi birkaç yıl önce değişti. Erken gelmeye başladı. Sonrada erken geldiği bir tarihe sabitlendi. Şu dönemde stres etkilidir gelmesin dedikçe erken geliyor

Her ay 2 gun once oluyor kimyasaldan sonra 31 e cikmisti normali 28 di simdi 24 e filan indi sanirim

ay tuh canim yaa valla uzuldm insAllah onumdeki ay olur Allahin izniyle

bu arada kizlar gun icinde 2 3 defa basim donuyo 3 gundur falan b12 degerim dusmustur diye dusundm gecen sene bu zamanlar yine oyle olmustu ama bebismi var demektende kendimi alikoyamiyorum baya baya donuyo bildigin yani oturma ihtiyaci hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…