- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.841
Yokmudur yaniCanim adetine daha cok var cunku erken yaptin
Canim degerler 5 ten yuksek olunca gebelik soz konusu oluyor. Senin icin 2 secenek var. Gebeligin cok yeni oldugu icin ve adet gunune epey varken kan verdigin icin degerin dusuk. Onemli olan o degerin yukselmesi. Doktorlar bu kadar dusuk deger gorunce kimyasal mi diye dusunebilirler. O yuzden ne hamilesin ne de degilsin diye supheli demis. İkisini de anlamak icin zamana ihtiyac var. Bu durumu yasamamak icin adet gununu bekleyin diyorlar. Sen yarin ya da iki uc gun sonra tekrar kan ver degerin katlanacak mi ona bak.Yokmudur yani
duygucumm sen napiyosun bakim gittinmi bebisi gormeye ne durumda iyimi hosmuCanim gunaydin olacagi varsa her sekilde olur Allahin izniyle zaten yumurtlama gununde bende hic bisey hissetmemistim hakkinda hayirlisi olsun simdi sirada en zor kisim olan beklemek var umarim bebisine kavusursun
Kzlar doktora gttm şüpheli dedi erken sevindm galiba
Kuzummm iyi Allahima sukurler olsun teyzesi kalbimizi dinledik artik bekliyoruz dua ediyoruz sag salim kavusalim diyeduygucumm sen napiyosun bakim gittinmi bebisi gormeye ne durumda iyimi hosmu
amiin canım sağol desteğine!Canim gunaydin olacagi varsa her sekilde olur Allahin izniyle zaten yumurtlama gununde bende hic bisey hissetmemistim hakkinda hayirlisi olsun simdi sirada en zor kisim olan beklemek var umarim bebisine kavusursun
Kuzummm iyi Allahima sukurler olsun teyzesi kalbimizi dinledik artik bekliyoruz dua ediyoruz sag salim kavusalim diye
hadi ins canim benim
valla canim tek belirtim sag tarafimda olan sizlama yumurtan sagda demisti doktor.insAllah bebistir.basim donuyo arada ama daha evvelde olmustu b12 degerim dusunce oluyo ona yoruyorum.goguslerim sizliyo onuda duphastona yoruyorum hapin baslica yan etkisiCanim sanirim senin de 9 gün kaldı, belirtiler ne alemde :)
valla canim tek belirtim sag tarafimda olan sizlama yumurtan sagda demisti doktor.insAllah bebistir.basim donuyo arada ama daha evvelde olmustu b12 degerim dusunce oluyo ona yoruyorum.goguslerim sizliyo onuda duphastona yoruyorum hapin baslica yan etkisibenim ic hissim disinda baska bise yok anlayacagn sende nasi durum
valla canim tek belirtim sag tarafimda olan sizlama yumurtan sagda demisti doktor.insAllah bebistir.basim donuyo arada ama daha evvelde olmustu b12 degerim dusunce oluyo ona yoruyorum.goguslerim sizliyo onuda duphastona yoruyorum hapin baslica yan etkisibenim ic hissim disinda baska bise yok anlayacagn sende nasi durum
Ben de cumartesi pazar lekelenme oldu. Göğüslerim bomba gibi. Arada bel kasik agrisi oluyor da onları da üşütmeye veriyorum. Benim değil ama eşimin hissiyatı var, rüya görmüş falan :) Tek ve bana göre geç iliski olduğu icin umursamıyordum. Zorla aklıma soktu istemeden de olsa :) İki tane erken gebelik testi aldım koydum bakalim
Bu arada yazmadan okuyorum genelde ama senin nickine ayrı bayıldım. Oldum olası uykuyu çok severim :)
sen de uykucusun desene caniminsAllah Rabbim umdugumuzdan geri koymasin insAllah hamisiszdir ya giya saliya kadar beklicem yani 26sina kadar en az doktora kalsa 30unda yap dedi
Adet oldum 2 gun once taktikca daha erken geliyor .Biliyordum zaten olmayacağını ama insan üzülüyor
Kaç güne indi döngün canım. Benimde sabit olan adet süresi birkaç yıl önce değişti. Erken gelmeye başladı. Sonrada erken geldiği bir tarihe sabitlendi. Şu dönemde stres etkilidir gelmesin dedikçe erken geliyorAdet oldum 2 gun once taktikca daha erken geliyor .Biliyordum zaten olmayacağını ama insan üzülüyor
Her ay 2 gun once oluyor kimyasaldan sonra 31 e cikmisti normali 28 di simdi 24 e filan indi sanirimKaç güne indi döngün canım. Benimde sabit olan adet süresi birkaç yıl önce değişti. Erken gelmeye başladı. Sonrada erken geldiği bir tarihe sabitlendi. Şu dönemde stres etkilidir gelmesin dedikçe erken geliyor
Insallah canimCanim gecikip acabalari cogaltacagina, gelecekse erken gelsin. İnsallah bir dahaki aya olur
ay tuh canim yaa valla uzuldm insAllah onumdeki ay olur Allahin izniyleAdet oldum 2 gun once taktikca daha erken geliyor .Biliyordum zaten olmayacağını ama insan üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?