- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.141
Beni tekrar çağırmamıştı iğneden sonra çatlayıp çatlamadıklarını bilmiyorum. Kistte falan dönüsmeseler bari. Geçen sefer denk getirememiştim gitmek istediğim doktoru. Bu defa ona gideceğim söyleyeceğim takip etsin tüm süreci
Sor canım hatta duyduğum kadarıyla okullarda da açıyorlar bazı kurslar. Evde oldukça dışarı çıkası gelmiyor insanın. O zamanda sosyal bir ortamı olmuyor. Çık dışarıya en azından havan değişir arkadaş edinirsin vakit geçer
Inşallah canım ya şu an sadece bakıyoruz olsun da neler alırız deyip hayalini kuruyoruz rabbim kimseyi bekletmesin isteyen herkes o duyguyu tatsin inşallahAyy kıyamam, babasının ilk hediyesi başka olur:) Onun alacağı gun gelsin bir an önce insallah:)
Yok canım özel benim adet günüm denk gelmedi. O gün diğer doktorun boşluğu yokmuş. Beklesem adet günü geçecekti o yüzden diğerine gittimDevlet mi canim gittiğin yer, neden ayni doktor denk gelmiyor
Yok canım özel benim adet günüm denk gelmedi. O gün diğer doktorun boşluğu yokmuş. Beklesem adet günü geçecekti o yüzden diğerine gittim
zaten klomeni vermek icin hormon degerlerinin uygun olmasi gerekiyo.diyelim klomen ictim adet oldun tekrar gidip kist olusturmusmu diye bakmak gerekiyo canimcmBeni tekrar çağırmamıştı iğneden sonra çatlayıp çatlamadıklarını bilmiyorum. Kistte falan dönüsmeseler bari. Geçen sefer denk getirememiştim gitmek istediğim doktoru. Bu defa ona gideceğim söyleyeceğim takip etsin tüm süreci
Geldi sökülür artık bundan sonrası. Ağrı çekmeden kendiliğinden gelmiyor. Her ay ilk gün kötü geçiyor ne yazik kiAnladım canim, geldi mi senin ki
mavitosbik07 biz yine battaş olmuşuz canım. Yeni bat 24 ekim. K kahvekokulu kuzum bir ara ekler misin
B Birmucizemavitosbik07 kizlar ücumuzunde ayni bati 23 ekimde yuzumuz guler insAllahh
aa sizin 24mus olsn bi guncuk var
Aaa aaaaa ben senle battasmisim bu ay insallah gelmez de bebis gelir bu ay herkeze bende 23 ekimB Birmucizemavitosbik07 kizlar ücumuzunde ayni bati 23 ekimde yuzumuz guler insAllahh
Kendim icin 70 000 Lem Yelid duasina basladim tanidigimiz 3 kisi okutmustu ve hamile kalmislardi insallah ben de bu duadan nasiplenirim.
Aaa aaaaa ben senle battasmisim bu ay insallah gelmez de bebis gelir bu ay herkeze bende 23 ekim
Ayy insallah olmadi bi sonraki ayda bizim canim ama allah bekletmesin artik insallahinsAllah canim benim annemle bende fatiha tesbihi okuyoruz epey ilerledik cok sukur Rabbim kabul etsin niyetimizi
evet canim bnim hadi insAllah ekim bizim olsunn
Benimde 22 ekim siB Birmucizemavitosbik07 kizlar ücumuzunde ayni bati 23 ekimde yuzumuz guler insAllahh
battan bi gun evvel buyuk ihtimal cikar canim benim diger sorunda Allahin izniyle temiz cikcak korkma insAllahKizlar 11 ekimde bat 10 ekimde randevum var diger sorunla alakali kadin doguma eger bu ay tuttuysa gorunurmu o zaman gitmeden bir test yapsam.cikarmi erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?