Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Devlet mi canim gittiğin yer, neden ayni doktor denk gelmiyor

Evet, ben de öyle istiyorum, havam değişir diye :) Akşam arayayım, gün içinde sürekli bölünüyor konuşma :)

zaten klomeni vermek icin hormon degerlerinin uygun olmasi gerekiyo.diyelim klomen ictim adet oldun tekrar gidip kist olusturmusmu diye bakmak gerekiyo canimcm

Kendim icin 70 000 Lem Yelid duasina basladim tanidigimiz 3 kisi okutmustu ve hamile kalmislardi insallah ben de bu duadan nasiplenirim.

Kendim icin 70 000 Lem Yelid duasina basladim tanidigimiz 3 kisi okutmustu ve hamile kalmislardi insallah ben de bu duadan nasiplenirim.

insAllah canim benim annemle bende fatiha tesbihi okuyoruz epey ilerledik cok sukur Rabbim kabul etsin niyetimizi

Aaa aaaaa ben senle battasmisim bu ay insallah gelmez de bebis gelir bu ay herkeze bende 23 ekim

evet canim bnim hadi insAllah ekim bizim olsunn

Kizlar 11 ekimde bat 10 ekimde randevum var diger sorunla alakali kadin doguma eger bu ay tuttuysa gorunurmu o zaman gitmeden bir test yapsam.cikarmi erken gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…