Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim bu ay cok istedim dogum gunum batim diye hasa Allahi denemek degil tabii ama belki de sirf ondan olmadi!Rabbim olacagi varsa en iyi bilendir!
ben de bu ay ilk defa dedim ucuncu ayimiz oldu galiba Allah kimseyi umdugundan geride birakmasn gercekten uzucu bise bende uzuluyorum ama inan soylediklerimi dusundukce uzuntun azalcak emin ol biz kendimizi Ona teslim ettigimiz zaman hayirlisysa vericek muradimizi insAllah

Günaydın kızlar. Yaptım testti ve tabii ki beklenen sonuç Yine negatif. Neymiş adet geçmeden test yapmamam lazımmış. Bunu biliyordum zaten de merak galip geliyor. Geçen ayda böyle olmuştu

Nasıl yani gecen ay da böyle olmustu. Bayagi belliydi o test, nasıl oluyor öyle bir şey? Bat bugün mü senin?

kizlar simdi doktordan ciktim hormon testi falan yaptirdm her sey yolunda dedi.adetin 15.gununden adet olana kadar lekem oluyo dedim onun icin ilac verdi bide klomen verdi yine.klomeni istemiyorum doktor bey icmesem olmazmi dedim niye istemiyosun ic ic yumurta buyutmek icn dedi.7ekimde kontrole cagirdi bakalm nolcak

hormon degerlerim:
e2:62,87 fsh:5.96 lh:2.94 tsh:3.17 prolaktin 14 fikri olanlar yorum yaparsa ck mutlu olurum kzlar

Nasıl yani gecen ay da böyle olmustu. Bayagi belliydi o test, nasıl oluyor öyle bir şey? Bat bugün mü senin?
Aynen bende anlamıyorum bu testlerin benle zoru ne. Kimyasal falan mı yaşıyorum bilemedim. Bugün bat günüydü zaten geliyor kırmızılar. Ağrım var uzanıyorum hafif pembelikte gelmeye başladı. Senin durumun nedir canim

Hayırlısıyla tatlım iyi oldu bak gittiğin. Yarında ben gideceğim. Dikkatimi çeken prolaktin oldu benim yüksekti mesela senin normal çıkmış çok şükür.

Hayırlısıyla tatlım iyi oldu bak gittiğin. Yarında ben gideceğim. Dikkatimi çeken prolaktin oldu benim yüksekti mesela senin normal çıkmış çok şükür.
cok sukur canim klomeni kullanmak istemiyodum ama dr ille kullan dedi.bide ESTROFEM diye ilac yazdi kullanan varmi kizlar aranizda

cok sukur canim klomeni kullanmak istemiyodum ama dr ille kullan dedi.bide ESTROFEM diye ilac yazdi kullanan varmi kizlar aranizda
Ben kullandım canım geçen ay yardımcı olacağını söyledi doktor. Östrojen hormonunu arttırıyormuş sanırım. Bir de inofolic vermişti folic asit yerine.

Dün geldi canim benim ki. Artık ocak ayına kadar akışına bırakacağız. Uygulama, ovulasyon, takvim, gün hesabı falan yok. Çok taktım iki aydir kendimi tanımamıyorum. Boyama kitabı aldım dün kendime, latin dans kursu araştırıyorum. Ama senin durumun çok canimi sıktı, Allah kimsenin basına vermesin Sen de bundan sonra günün geçince sadece kan testi yaptır canim, zor bir durum. Bir de bekleyelim bakalım, belki kırmızıya cevirmez

Değerlerden hiç anlamıyorum canim ben. O lekelenmenin sebebi neymiş ki.

canim her zamnki gibi geldi mi adetin azsa kontrol et kendini arkadasimin 2 ay da 2 ser gun adet oldu hamile oldgunu bilmeden

Yok canım kesin geleceği. Sağ olsun ne zaman ağrı olsa arkası geldi yanıltmadı beni. Ee senin erken gelmiş. Ben de bir hobi kursuna kayıt oldum bu hafta kafayı dağıtmak en mantıklısı.

merhaba kızlar takvime göre bat bu gün bana göre 1 'i zaten durmadan düzensiz olduğu için sürekli gecikme oluyor geçen ay 1 inde gelmişti kırmızılar bakalım bu ay ne bekliyor beni bu akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum nasıl olsa bebiş olsa da gecikiyor olmasa da en iyisi erkenden ne olduğunu öğrenmek şans dileyin bana

Değerlerden hiç anlamıyorum canim ben. O lekelenmenin sebebi neymiş ki.
rahim duvarinda incelmeler oluyomus zaman zaman ondan olabilir dedi kistimde var ya 5cm lik o da etkili bnce canim.rahim kalinligima normal ddi cunku.ama ostrojen takviyesi yapalm ddi bnun icn ilac verdi lekeyi kesmek icn dedi. bide iste klomen verdi yumurtanin buyumesi kolay olsn diye

Yok canım kesin geleceği. Sağ olsun ne zaman ağrı olsa arkası geldi yanıltmadı beni. Ee senin erken gelmiş. Ben de bir hobi kursuna kayıt oldum bu hafta kafayı dağıtmak en mantıklısı.

Evet stresten sanirim ama geç gelmesindense erken gelsin. Hobi kursunda neler var, aklıma yatarsa bir de onlara bakayım :)

hadi insAllah canim benim bu ay bizi siz temsil edin B Birmucize ile birlikte

canim her zamnki gibi geldi mi adetin azsa kontrol et kendini arkadasimin 2 ay da 2 ser gun adet oldu hamile oldgunu bilmeden
Kuzum kullan folik asit önemli. Kaç aydır korunurken bile kullandım ben. Normal şekliyle geliyor canım zaten yerleşme falan olsa bu kadar ağrımaz. Klomen 5. günü mü başlanacak

hadi insAllah canim benim bu ay bizi siz temsil edin B Birmucize ile birlikte
inşallah canım ya şeffaf akıntım var bir kaç gündür arttı yumurtlama değildir sanırım çünkü ben yumurtlama da bile bu kadar akıntı fark etmemiştim rabbim bir an önce nasip etsin tüm isteyenlere içinde bizlerede bu ay olmadı inşallah ekimde kapatacaz listeyi Allahın izniyle inşallah

Evet stresten sanirim ama geç gelmesindense erken gelsin. Hobi kursunda neler var, aklıma yatarsa bir de onlara bakayım :)

kizlar bu arada hobi demisken 5 6 yildir hobi olarak kanevice isliyorum yeni model tablolar falan.mukemmel bi hobi o kadar iyi geliyoki ruhuma tavsiye ederim

Doktorun güven veriyorsa devam et canim ilaçlarına, tedavine devam et. İnsallah bu ay gelir bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…