- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.121
Ne istersen varEvet stresten sanirim ama geç gelmesindense erken gelsin. Hobi kursunda neler var, aklıma yatarsa bir de onlara bakayım :)
kafa başka şeylere dağılırsa insan düşünmüyor gerçekten o zaman ne denge bozulur ne hormonlar ben iş yerinde boş olduğum için sürekli aklımda sürekli k.k deyim çıkamıyorum bir türlü bu psikolojidenNe istersen varBelediyelerin kursları da var.Halk eğitim merkezleri düşük bir kayıt ücretiyle bir sürü kurs açıyor.Ben fırça kullanmayı sevdiğim için ahşap boyamaya seçtim. Aklımda çinide var bakalım ona da gidebilirim
kizlar bu arada hobi demisken 5 6 yildir hobi olarak kanevice isliyorum yeni model tablolar falan.mukemmel bi hobi o kadar iyi geliyoki ruhuma tavsiye ederim
Ne istersen varBelediyelerin kursları da var.Halk eğitim merkezleri düşük bir kayıt ücretiyle bir sürü kurs açıyor.Ben fırça kullanmayı sevdiğim için ahşap boyamaya seçtim. Aklımda çinide var bakalım ona da gidebilirim
En azından işin var vaktinin çoğunu alıyordur. Ama arada kendini dinlendirecek oyalayacak bir şeyler bulabilirsin.Şu sıra çalısmıyorum da ben işte bebek fikrine sabitlendik kaldık. Hadi sen iyi haberler ver de bu ayı güzel kapatalımkafa başka şeylere dağılırsa insan düşünmüyor gerçekten o zaman ne denge bozulur ne hormonlar ben iş yerinde boş olduğum için sürekli aklımda sürekli k.k deyim çıkamıyorum bir türlü bu psikolojiden
Sen yine uğra gelmeyenlerin yerine alıyorlar. Ya da yoğun talep varsa bir sınıf daha oluşturuyorlar.Ya ben bu hafta baktım ona da kayıtlar kapandı yazıyordu.
Aynı benBenim de elimde aylar önce başladığım bebek battaniyesi var. Yarısı bitti henüz ama ben ev dışına çıkmak istiyorum biraz. Kanavice işlemeler çok sık duruyor ya :)
inşallah canım ya iş yerinde başka işlere kafa bile yoramıyorum malasef hemen işlerimi bitirip k.k 'ne hücum edip durmadan birşeylere bakıyorum evde olunca iş güç derken daha cok aklımdan çıkarıyorum sankiEn azından işin var vaktinin çoğunu alıyordur. Ama arada kendini dinlendirecek oyalayacak bir şeyler bulabilirsin.Şu sıra çalısmıyorum da ben işte bebek fikrine sabitlendik kaldık. Hadi sen iyi haberler ver de bu ayı güzel kapatalım
Aynı benHeveslendim başladım bunlarla uğraşırken istek falan kalmadı bıraktım bir kenarda. Kış geliyor nasılsa örgü güzel bir terapi dinlendiriyor insanı
inşallah canım ya iş yerinde başka işlere kafa bile yoramıyorum malasef hemen işlerimi bitirip k.k 'ne hücum edip durmadan birşeylere bakıyorum evde olunca iş güç derken daha cok aklımdan çıkarıyorum sanki
yok bugun basla dedi bu 2.kullanisim ilk kullandgmda da oyle demisti canim.gecen sefer catlatma ignesini vurulmamistim yien vurulmayi dusunmuyorum canim.cok sukur adetlerimde falan duzensizlik yokKuzum kullan folik asit önemli. Kaç aydır korunurken bile kullandım ben. Normal şekliyle geliyor canım zaten yerleşme falan olsa bu kadar ağrımaz. Klomen 5. günü mü başlanacak
insAllah teyzesi Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiylaDoktorun güven veriyorsa devam et canim ilaçlarına, tedavine devam et. İnsallah bu ay gelir bebeğin :)
Sen yine uğra gelmeyenlerin yerine alıyorlar. Ya da yoğun talep varsa bir sınıf daha oluşturuyorlar.
Sor canım hatta duyduğum kadarıyla okullarda da açıyorlar bazı kurslar. Evde oldukça dışarı çıkası gelmiyor insanın. O zamanda sosyal bir ortamı olmuyor. Çık dışarıya en azından havan değişir arkadaş edinirsin vakit geçerTamam canim. Aslında ablama söyleyeyim ben, bir lisede müdür yardımcısı. Bir sorsun bakalım. Kızıp duruyor bir evden çık, b.. böceği gibi evde yuvarlanıyorsun diye
Beni tekrar çağırmamıştı iğneden sonra çatlayıp çatlamadıklarını bilmiyorum. Kistte falan dönüsmeseler bari. Geçen sefer denk getirememiştim gitmek istediğim doktoru. Bu defa ona gideceğim söyleyeceğim takip etsin tüm süreciyok bugun basla dedi bu 2.kullanisim ilk kullandgmda da oyle demisti canim.gecen sefer catlatma ignesini vurulmamistim yien vurulmayi dusunmuyorum canim.cok sukur adetlerimde falan duzensizlik yok
En iyisini yapıyorsun canim evde olsam bende yapardım bende hangi bebek takımı hoşuma giderse onu almak ıstiyorum ama sonra elim gitmiyor kayinvalidem bir erkek takımı hoşuma gitmiş çok tatlı onu almış bir yakınımda kız için bir takım almış ayakkabisiyla birlikte esimi görecek yok bir sinirlendi ilk patigini ben alacaktım niye almışlar diye zavallım o da benimle birlikte perişanÖrüyorum canim doğmamış bebeğe :)
Aynen canım iş yeri yoğun olursa aklına gelmiyor canım ama sakinlesince yine aynı düşüncelerAslında işyerinde daha az düşünür gibi geliyor insana ama demek ki degilmis
En iyisini yapıyorsun canim evde olsam bende yapardım bende hangi bebek takımı hoşuma giderse onu almak ıstiyorum ama sonra elim gitmiyor kayinvalidem bir erkek takımı hoşuma gitmiş çok tatlı onu almış bir yakınımda kız için bir takım almış ayakkabisiyla birlikte esimi görecek yok bir sinirlendi ilk patigini ben alacaktım niye almışlar diye zavallım o da benimle birlikte perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?