- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.161
Canim gittinmi doktoraCuma günü gidcm canm henüz gtmedm
Gidemedim maalsf canm işimden dolayı perşembe gününe randevu vardı en erken ona aldm perşembe gidcem yaniCanim gittinmi doktora
Benim düşük oldu malesef cnm insallah sana tutunur bebeginGidemedim maalsf canm işimden dolayı perşembe gününe randevu vardı en erken ona aldm perşembe gidcem yani
Kimyasal mi geciriyorsun canim ben de yasadim cok zor bilirim acısını Ama üzülme bir kez hamile kalabildin ikinci de olacak saglikla boyle düşünBenim düşük oldu malesef cnm insallah sana tutunur bebegin
Kaçıncı haftada düştü canm çok üzüldğm.Benim düşük oldu malesef cnm insallah sana tutunur bebegin
7.hafta da düşük oldu cnm umidim kırılmadi cnm vardır bi hayır diyelim yola devamKaçıncı haftada düştü canm çok üzüldğm.
gecmis olsn canim Allahim tekrar nasip etsinn insBenim düşük oldu malesef cnm insallah sana tutunur bebegin
hayirlisi olsun canim bak cok sukur problemin yokmusSelam kızlar. Doktora gittim bugün adetimin 3.günüydü. Yumurtalıkların gayet iyi olduğunu söyledi. Hormonlarda normal. Gebelik oluşmamasının % 40 nedeninin erkekle ilgili olduğunu söyleyip sperm sayımı sonuçlarınada görmek istedi. Zaten bu hafta almıştık eşime randevu. Normal gelişimi takip edelim yumurtanın diyerek 10 gün sonrasına tekrar çağırdı. Klomene iyi yanıt vermişsin zaten klomenle yumurtanın uyarılıp uyarılmadığını kontrol etmiş oluyorlarmış. Yani bu kısımla ilgili çok şükür bir sıkıntı yok. Eşimle ilgili bir sorun yoksa tüplere bakılacak. Bakalım inşallah iyi sonuçlanir
Canim sen bilirsin ama bati bekle bence bisey kalmadi zaten..Merhaba kizlar bata 2 gün kaldi dünden beri ara ara adet olucakmişim gibi sanci giriyo karnima ama adrtteki gibi deil hafiff sonra geçiyoo.Yarin kan vermeyi düsunuyodmAcaba bu adet belirtisi mi kan veriyim mi yarin????://
Canim sen bilirsin ama bati bekle bence bisey kalmadi zaten..
Ben 10 aydir bata bes gun kaladan test yapmaya basladigim icin en son esim yeter artik dedi gunun gecmeden test yapmak yok. Gecen ay kendimi oyle sartladim ve yapmadim ilk defa daha rahattim zaten gununde gelir benimki bu ayda yapmayacam erken zor biliyorum ama beklemek lazim iste :)Hmm bilmiyorm ki sabirszm biraz ama haklisn beklesemm daha iyi
Ben 10 aydir bata bes gun kaladan test yapmaya basladigim icin en son esim yeter artik dedi gunun gecmeden test yapmak yok. Gecen ay kendimi oyle sartladim ve yapmadim ilk defa daha rahattim zaten gununde gelir benimki bu ayda yapmayacam erken zor biliyorum ama beklemek lazim iste :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah gorursun cift cizgiyiBnim de eşim istemiyo test yapmami Onceden istedigimde test aliyoduu simdi yeter almicam diyo Adetin geçsin sözz kac tane istersen alicam diyo da :) Hayirlisii bnde kan vermicemm evde cift cizgiyi beklicmm)
Amin cnm insallah snin bat ne zaman .??Hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah gorursun cift cizgiyi
22 ekim canim daha cook var :)Amin cnm insallah snin bat ne zaman .??
Hmm evet cnm bnimki az kaldi ya hayirlsii adet sancilari hafif hafif geliyor bakalm insallah bebistir22 ekim canim daha cook var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?