Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerlerin ve göklerin yaratılması, Aşure günü olmuştur.
· Hz. Âdem'in tövbesinin kabûl edilmiştir.
· Hz. Nuh'un gemisi Cudi Dağının üzerine demirlemiştir.
· Hz. Yûnus'un balığın karnından çıkması,
· Hz. İbrahim (a.s.)'in dünyaya gelmesi ve ateşten kurtulması
· Hz. İdris'in göğe çıkarılması,
· Hz. Süleyman (a.s.)'a saltanat verilmesi,
· Hz. Yakub'un oğlu Hz. Yusuf'a kavuşması, gözlerinin görmeye başlaması, Hz. Yusuf'un kuyudan çıkması
· Hz. Eyyûb'un hastalıktan kurtulması,
· Hz. Musa'nın Kızıldeniz'i geçmesi ve Firavun ordusu ile birlikte helak olması,
· Hz. İsâ'nın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu.
· Hz. Musa (a.s.)'nın Firavun'un şerrinden kurtulması
Yani kizceler Rabbim Ol der olur bu mubarek gunler yüzü suyu hürmetine. Ve Rabbimizdiyor ki isteyin vereyim duada israrci olacağız oyle kapi açılmadi diye küsüp vazgecmek yok daha cok isteyecegiz

Selam kızlar. Doktora gittim bugün adetimin 3.günüydü. Yumurtalıkların gayet iyi olduğunu söyledi. Hormonlarda normal. Gebelik oluşmamasının % 40 nedeninin erkekle ilgili olduğunu söyleyip sperm sayımı sonuçlarınada görmek istedi. Zaten bu hafta almıştık eşime randevu. Normal gelişimi takip edelim yumurtanın diyerek 10 gün sonrasına tekrar çağırdı. Klomene iyi yanıt vermişsin zaten klomenle yumurtanın uyarılıp uyarılmadığını kontrol etmiş oluyorlarmış. Yani bu kısımla ilgili çok şükür bir sıkıntı yok. Eşimle ilgili bir sorun yoksa tüplere bakılacak. Bakalım inşallah iyi sonuçlanir

hayirlisi olsun canim bak cok sukur problemin yokmus

Merhaba kizlar bata 2 gün kaldi dünden beri ara ara adet olucakmişim gibi sanci giriyo karnima ama adrtteki gibi deil hafiff sonra geçiyoo.Yarin kan vermeyi düsunuyodm Acaba bu adet belirtisi mi kan veriyim mi yarin????://

Merhaba kizlar bata 2 gün kaldi dünden beri ara ara adet olucakmişim gibi sanci giriyo karnima ama adrtteki gibi deil hafiff sonra geçiyoo.Yarin kan vermeyi düsunuyodm Acaba bu adet belirtisi mi kan veriyim mi yarin????://
Canim sen bilirsin ama bati bekle bence bisey kalmadi zaten..

Hmm bilmiyorm ki sabirszm biraz ama haklisn beklesemm daha iyi
Ben 10 aydir bata bes gun kaladan test yapmaya basladigim icin en son esim yeter artik dedi gunun gecmeden test yapmak yok. Gecen ay kendimi oyle sartladim ve yapmadim ilk defa daha rahattim zaten gununde gelir benimki bu ayda yapmayacam erken zor biliyorum ama beklemek lazim iste :)

Bnim de eşim istemiyo test yapmami Onceden istedigimde test aliyoduu simdi yeter almicam diyo Adetin geçsin sözz kac tane istersen alicam diyo da :) Hayirlisii bnde kan vermicemm evde cift cizgiyi beklicmm)

Bnim de eşim istemiyo test yapmami Onceden istedigimde test aliyoduu simdi yeter almicam diyo Adetin geçsin sözz kac tane istersen alicam diyo da :) Hayirlisii bnde kan vermicemm evde cift cizgiyi beklicmm)
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah gorursun cift cizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…