Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende ilişkiye girdikten birgün sonra bildiğiniz yoğun yumurta akı gibi akıntı oluyor. Baya uzayan ve yoğun. Dün ilişkiye girdik bugün yine akıntım olmuş affedersiniz ama wc de elime geldi. Bu spermler olabilir mi vücudum kabul etmiyo olabilir mi? Bilgisi olan yada yaşayan var mı

Guguuu sizde hamileymişsiniz benim durumumu yaşadınız mı acaba
Evet canım merhaba. Tabi muhtemelen herkes yaşıyordur bende yaşadım. Ertesi gün şeffaf gibi uzayan akıntı gelirdi içerde kalan fazla spermlerin de içinde olduğunu düşünüyorum. Yumurtayı sadece bi tane sperm döllüyor geri kalan yüzlerce binlerce sperm atılıyor dışarı kaçmaları endişelendirmesin

Ayy sağol canım içim rahatladı ilişkiye nezaman girsem ertesi gün yani tam 1 gün sonra normal yumurtlama akıntısı gibi jele benzeyen uzayan akıntı dedim acaba spermleri mi kabul etmiyo vücudum ama içimi rahatlattın hamişsin ya sende de oluyo mu dşye sorayım dedim çok teşekkür ederim Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canim bu bndede olmuştuu acaba daha yeni mi yumurtluyorm demistm ama sanirim hamişiiiimmm☺❤

Aminnn canım Rabbim sana da isteyen herkese yaşatsın inşallah tez zamanda.. İlişkiden sonra 15-20 dk kadar uzan ayaklarını dik havaya belinin altına da yastık koy. Bi süre kaçmasınlar ben hep öyle yapardım

Aminnn canım Rabbim sana da isteyen herkese yaşatsın inşallah tez zamanda.. İlişkiden sonra 15-20 dk kadar uzan ayaklarını dik havaya belinin altına da yastık koy. Bi süre kaçmasınlar ben hep öyle yapardım
Bu ay denedim canım inşallah tutar dualarınızda unutmayın bizi hamişlerin duası kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…