Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah olur canim Rabbim ol desin saglikli hayirli evlatlar versin. Sen yine doktorunla gorus bakalim baksin durumuna ne diyecek

Canmmm ben günü gecenleri siliyorum sennki gecmediyse karışmş olabilir özür dilerim söyle bat tarihini hemen yazayım

Kızlar cok duygusalim yine ya mevsim fena carpti esim de yok yumurtlama zamanim kacacak diye cok endiseleniyorum normalde zaten takip etmemeye karar vermistim gun asiri devam edecektik bir kac gundur mesaiye kaliyor esim

Kızlar cok duygusalim yine ya mevsim fena carpti esim de yok yumurtlama zamanim kacacak diye cok endiseleniyorum normalde zaten takip etmemeye karar vermistim gun asiri devam edecektik bir kac gundur mesaiye kaliyor esim
Cnm biz ne yapsak boş Rabbim yeterki ol desin öyle bir olur belkide tek bi seferLe hamile kalırsin bilemeyiz ki Allahim büyük kimseyi darda koymasin inşallah.bende önceden kafaya çok taktm şimdi napayim diyom Allahim ssnaa biraktm sen gor halimi emeğimin karşılığını ver.

safari_go cok cok cok sevindim mucizene kavusmussun cok sukur canim rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla insallah canim hamile arkadaslarim az kaldik biz kalamayanlar 1.ci sayfaya bakip biz kalamayanlara toplasip bi dua edin canlar bende yumurtlama donemine yaklasiyorum insallah bu ay olur kasim dogum gunum o zamana kadar banada hatta burda bebis yolu gozleyen herkeze nasip olsun insallah

Sagol canm Allah razi olsun :) Darisii basinizaaa bn hamile degilkn bile once size sonra kndime ediyordmm cnm Allah biliyoo insallah Dualarimizdasnz❤ bnimkide hala belli deil bugn kan verdm yarin cikicakmş sonuç

Canmmm ben günü gecenleri siliyorum sennki gecmediyse karışmş olabilir özür dilerim söyle bat tarihini hemen yazayım
yok canım günüm geçmişti zaten halen de geçiyor dün test yaptım 0,1 negatif olma ihtimali yok ama hala gelen giden de yok her ay aynı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…