- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.241
ne demek canim insAllah hem sonucun cok guzel cikar hemde hamilesindir cani gonulden soyluyorum10 ekimde bitanem ya buyuk bir sabirsizlik ve stresle bekloyorum bende tesekkur ederim ilgilendigin hatirladigin icin ❤
Ah caniimm insalllahh kac ay oldu rabbim hicbirimizin umidini kesmesin ❤ne demek canim insAllah hem sonucun cok guzel cikar hemde hamilesindir cani gonulden soyluyorum
İnsallah olur canim Rabbim ol desin saglikli hayirli evlatlar versin. Sen yine doktorunla gorus bakalim baksin durumuna ne diyecekBenim daha bata var 14 ekimşimdilik hiç biley hissetmiyorum canım arasıra kasıklarımda damar sızlar ya öyle bi sızlanma oluyo o kadar yarın dr gidicem yumrta çatlamış mı istersen gel dedi bi gidip bakıcam. Yumurtlamayı değerlendirdik inşallah Rabbim ol der oluverir buarada azcıkta olsa akıntım var beyazımsı ama sulu jel gibi değil birde sol göğsüm sızlıyor çok değil ama göğüs ucuma doğru hafif
Cok sukur 6+2yken erkenden duydum ben kuzum :)Aminn cnm insallah:) Dikkat ediyormm canm da yarini sabirsizlikla bekliyormmm:)
Insllah degerlrm artar .Sn kalp atisini duydn mu
Canmmm ben günü gecenleri siliyorum sennki gecmediyse karışmş olabilir özür dilerim söyle bat tarihini hemen yazayımmerhaba kızlar girmiyorum iki üç gündür aklımdan çıkarmaya çalışıyorum günüm geçsin test yapmayayım diye onun için girmiyordum K kahvekokulu beni listeden silmişsin neyse daha olmadım beklemedeyim bu gün test yapacam herhalde son dakika karar değiştirmezsem sizler ne durumdasınız bakayım
Cnm biz ne yapsak boş Rabbim yeterki ol desin öyle bir olur belkide tek bi seferLe hamile kalırsin bilemeyiz ki Allahim büyük kimseyi darda koymasin inşallah.bende önceden kafaya çok taktm şimdi napayim diyom Allahim ssnaa biraktm sen gor halimi emeğimin karşılığını ver.Kızlar cok duygusalim yine ya mevsim fena carpti esim de yok yumurtlama zamanim kacacak diye cok endiseleniyorum normalde zaten takip etmemeye karar vermistim gun asiri devam edecektik bir kac gundur mesaiye kaliyor esim
safari_go cok cok cok sevindim mucizene kavusmussun cok sukur canim rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla insallah canim hamile arkadaslarim az kaldik biz kalamayanlar 1.ci sayfaya bakip biz kalamayanlara toplasip bi dua edin canlar bende yumurtlama donemine yaklasiyorum insallah bu ay olur kasim dogum gunum o zamana kadar banada hatta burda bebis yolu gozleyen herkeze nasip olsun insallah
yok canım günüm geçmişti zaten halen de geçiyor dün test yaptım 0,1 negatif olma ihtimali yok ama hala gelen giden de yok her ay aynı sıkıntıCanmmm ben günü gecenleri siliyorum sennki gecmediyse karışmş olabilir özür dilerim söyle bat tarihini hemen yazayım
Canm haber verirsin son durumunu eklerim senide :)yok canım günüm geçmişti zaten halen de geçiyor dün test yaptım 0,1 negatif olma ihtimali yok ama hala gelen giden de yok her ay aynı sıkıntı
Bende senden haber beklyrm valla bende yarın gidecem doktora ilk defaCanm hemuZ sonucu almaya gidemedm Ogldn sonraymiş :)
tmm canımCanm haber verirsin son durumunu eklerim senide :)
Oleyyy be tebrik ederim hayatim saglikli guzel gebelik gecir insallah Rabbim saglikli hayirli evlat versin cok sevindim gozun aydinKizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah banada dua etKizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?