- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.221
Cikar kuzum cikar allahin izniyle kucaklarimiza sag salim alalim insallah yavrularimizi ❤Sagoll canm bnmmm insallahh guzel bi degerr cikarrr❤❤❤☺☺
Ben hep dua ediyorum canım hepinize bol bol içten dua çok önemli Rabbim kucaklarımızı doldursun insallahBu ay denedim canım inşallah tutardualarınızda unutmayın bizi hamişlerin duası kabul olur
Cikar kuzum cikar allahin izniyle kucaklarimiza sag salim alalim insallah yavrularimizi ❤
Sağlık ocağında mı yaptırdın canım testini? Acilden 1-2 saatte alıyorsun da ondan sordum. Bence var kuzum önemli olan güzelce değerinin yükselmesi o da olur allahın izniyle merak etme :) belli olana kadar ve sonrasında da kendine dikkat et ağır sakın kaldırma çok yükseklere uzanma ilaçtır ağrı kesicidir bitki çaylarıdır bunlardan uzak dur gülümKizlar az once kan verdm sonuclar yarin ogledn sonraya kaldi:)
Canım sanada sorayım ilişkiden kaç gün sonra kadık ağrısı yada bel ağrısı yada başka birşey hissettin mi? Birde ben folik asit kullanıyorum zararı olur mu?Sağlık ocağında mı yaptırdın canım testini? Acilden 1-2 saatte alıyorsun da ondan sordum. Bence var kuzum önemli olan güzelce değerinin yükselmesi o da olur allahın izniyle merak etme :) belli olana kadar ve sonrasında da kendine dikkat et ağır sakın kaldırma çok yükseklere uzanma ilaçtır ağrı kesicidir bitki çaylarıdır bunlardan uzak dur gülüm
Yok kuzum ben 2 ay öncesinde kullanmaya başladım hamile kalınca 3 aylık olana kadar kullanıyorsun zaten vücutta depolanmıyor. Doktorlar böyle 2 öncesinde kullanmaya başlamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Simdi canım kasık ağrısı 8-10 gün öncesinde başladı bende. Akıntım yoğun ve idrarımda tortu vardı. Adet yaklaştıkca adet ağrılarım sıklaştı ben cok ağrılı gecirirdim.. O yüzden umudumu yitirmiştim kesin kırmızılar gelecek diye.. Adet ağrıları en büyük gebelik belirtilerinden biri bence ve göğüs şişliği.. Sende neler var peki kaç günün kaldı ne hissediyosun :)Canım sanada sorayım ilişkiden kaç gün sonra kadık ağrısı yada bel ağrısı yada başka birşey hissettin mi? Birde ben folik asit kullanıyorum zararı olur mu?
Benim daha bata var 14 ekimYok kuzum ben 2 ay öncesinde kullanmaya başladım hamile kalınca 3 aylık olana kadar kullanıyorsun zaten vücutta depolanmıyor. Doktorlar böyle 2 öncesinde kullanmaya başlamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Simdi canım kasık ağrısı 8-10 gün öncesinde başladı bende. Akıntım yoğun ve idrarımda tortu vardı. Adet yaklaştıkca adet ağrılarım sıklaştı ben cok ağrılı gecirirdim.. O yüzden umudumu yitirmiştim kesin kırmızılar gelecek diye.. Adet ağrıları en büyük gebelik belirtilerinden biri bence ve göğüs şişliği.. Sende neler var peki kaç günün kaldı ne hissediyosun :)
Sağlık ocağında mı yaptırdın canım testini? Acilden 1-2 saatte alıyorsun da ondan sordum. Bence var kuzum önemli olan güzelce değerinin yükselmesi o da olur allahın izniyle merak etme :) belli olana kadar ve sonrasında da kendine dikkat et ağır sakın kaldırma çok yükseklere uzanma ilaçtır ağrı kesicidir bitki çaylarıdır bunlardan uzak dur gülüm
canim senin diger doktor kontrolun ne zamndi aldinmi sonucunu merak ettimBenim takvim 32 gune ayarli kizlar o yuzden 11 ekim gosteriyor bati ama gecen ay 27 gunde olmusum of su bat bu ara iyice sapitti 28 gun mu bat hesabi yapayim 32 mi arada resmen 4 gun var ama bugun adet sancim var iki kere kirmizilar geldi diye baktm ama yok
10 ekimde bitanem ya buyuk bir sabirsizlik ve stresle bekloyorum bende tesekkur ederim ilgilendigin hatirladigin icin ❤canim senin diger doktor kontrolun ne zamndi aldinmi sonucunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?