Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar

Kizlar az once kan verdm sonuclar yarin ogledn sonraya kaldi:)
Sağlık ocağında mı yaptırdın canım testini? Acilden 1-2 saatte alıyorsun da ondan sordum. Bence var kuzum önemli olan güzelce değerinin yükselmesi o da olur allahın izniyle merak etme :) belli olana kadar ve sonrasında da kendine dikkat et ağır sakın kaldırma çok yükseklere uzanma ilaçtır ağrı kesicidir bitki çaylarıdır bunlardan uzak dur gülüm

Canım sanada sorayım ilişkiden kaç gün sonra kadık ağrısı yada bel ağrısı yada başka birşey hissettin mi? Birde ben folik asit kullanıyorum zararı olur mu?

Canım sanada sorayım ilişkiden kaç gün sonra kadık ağrısı yada bel ağrısı yada başka birşey hissettin mi? Birde ben folik asit kullanıyorum zararı olur mu?
Yok kuzum ben 2 ay öncesinde kullanmaya başladım hamile kalınca 3 aylık olana kadar kullanıyorsun zaten vücutta depolanmıyor. Doktorlar böyle 2 öncesinde kullanmaya başlamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Simdi canım kasık ağrısı 8-10 gün öncesinde başladı bende. Akıntım yoğun ve idrarımda tortu vardı. Adet yaklaştıkca adet ağrılarım sıklaştı ben cok ağrılı gecirirdim.. O yüzden umudumu yitirmiştim kesin kırmızılar gelecek diye.. Adet ağrıları en büyük gebelik belirtilerinden biri bence ve göğüs şişliği.. Sende neler var peki kaç günün kaldı ne hissediyosun :)

merhaba kızlar girmiyorum iki üç gündür aklımdan çıkarmaya çalışıyorum günüm geçsin test yapmayayım diye onun için girmiyordum K kahvekokulu beni listeden silmişsin neyse daha olmadım beklemedeyim bu gün test yapacam herhalde son dakika karar değiştirmezsem sizler ne durumdasınız bakayım

Benim daha bata var 14 ekim şimdilik hiç biley hissetmiyorum canım arasıra kasıklarımda damar sızlar ya öyle bi sızlanma oluyo o kadar yarın dr gidicem yumrta çatlamış mı istersen gel dedi bi gidip bakıcam. Yumurtlamayı değerlendirdik inşallah Rabbim ol der oluverir buarada azcıkta olsa akıntım var beyazımsı ama sulu jel gibi değil birde sol göğsüm sızlıyor çok değil ama göğüs ucuma doğru hafif

Benim takvim 32 gune ayarli kizlar o yuzden 11 ekim gosteriyor bati ama gecen ay 27 gunde olmusum of su bat bu ara iyice sapitti 28 gun mu bat hesabi yapayim 32 mi arada resmen 4 gun var ama bugun adet sancim var iki kere kirmizilar geldi diye baktm ama yok

Ha birde akintim kesilmedi yumurtlamadan sonra ve erken yumurtladm resmen ya beyaz koyu kivamli akintim var

Aminn cnm insallah:) Dikkat ediyormm canm da yarini sabirsizlikla bekliyormmm:)

Insllah degerlrm artar .Sn kalp atisini duydn mu

canim senin diger doktor kontrolun ne zamndi aldinmi sonucunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…