- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.261
Oleyyy be tebrik ederim hayatim saglikli guzel gebelik gecir insallah Rabbim saglikli hayirli evlat versin cok sevindim gozun aydin
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah banada dua et
safari_go esinin haberi var mi ogrendi mi :)
Aynıyız senle canım hadi gözün aydın darısı bu listedeki herkesin başınaEvet ilk ona soyledm zatnn Inamadiiii hala:))) Cok sevndiiiii☺❤
Aminn cnm bnm Hemsire bu ay sonu k.doguma git kalp atislarini duyabilirsn dediii:)Aynıyız senle canım hadi gözün aydın darısı bu listedeki herkesin başına
Ayy tahmin edebiliyorum :)) ilk heyecanlar cok guzel :) Bu arada guzel hamilelik uygulamalari var bebegin her gelisimini takip edebiliyorsun. Dr.Banu ciftci bir de hamilelik takibi kullaniyorum tavsiye ederim :)Evet ilk ona soyledm zatnn Inamadiiii hala:))) Cok sevndiiiii☺❤
Bende yarın gidicem bakalam keseyi görebilckmym.cumartesi değerim 1.370 ti bakalm ne olck kalp atışınıda duysak ne güzel olurAminn cnm bnm Hemsire bu ay sonu k.doguma git kalp atislarini duyabilirsn dediii:)
Yaa ne ki özele gelsene canmAyy tahmin edebiliyorum :)) ilk heyecanlar cok guzel :) Bu arada guzel hamilelik uygulamalari var bebegin her gelisimini takip edebiliyorsun. Dr.Banu ciftci bir de hamilelik takibi kullaniyorum tavsiye ederim :)
Anında hemde çok az kaldı inşallah diğer arkadaslarmzda hamş olurlar ve bu gruptan konuşmaya devam ederzAyy emojimde koymussn sagol canm bnm:) K kahvekokulu
Bnde yarin tekrar kan vericm bu degerm dunkii yarin yine vericm insallah iki kati cikar:)Bende yarın gidicem bakalam keseyi görebilckmym.cumartesi değerim 1.370 ti bakalm ne olck kalp atışınıda duysak ne güzel olur
Amin insallah cnm bnm Insallah onlarda gelirr :)) Kizlaer elinz cabuk tutunnnn:)Anında hemde çok az kaldı inşallah diğer arkadaslarmzda hamş olurlar ve bu gruptan konuşmaya devam ederz
İnşallah canım benm ki 8 den geldi buralara :)Bnde yarin tekrar kan vericm bu degerm dunkii yarin yine vericm insallah iki kati cikar:)
ayy hadi hayirli olsun canim masAllah cok guzek degerin dusun benim arkadasimin 28 cikmisti ilk hadi gozun aydin canim bnimKizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
ayy hadi hayirli olsun canim masAllah cok guzek degerin dusun benim arkadasimin 28 cikmisti ilk hadi gozun aydin canim bnim
o zaman geleneksel olarak bebisi bayraklarla kutluyorum darisi basimiza
Hangi takvime canımKizlar hamileik takvimine kayit yapmak istiyorm nasil yapabilirm yardimci oluramnz??:)
yazilarinizin altinda cikiyo ya onu kastetmis canimHangi takvime canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?