Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar bat 25 ekim ve ben yine heyecanlandım..bana erken gebelik testi önerisi olan varmı?ilkinde certain ultra almıştım ama günüm geçmişti o zman..fakat pahalı testler istemiyorum belli ki bat gelene kadar 3-4 gün yaparım..ucuz olup internetten alacağım marka varsa yazın lütfen!

Kizlar semen sonucumuz cikmis dr kendisi aradi toplam sayi 18 milyona düşmüş ml deki sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 yavas hiz 43 cikmis .Neden boyle oldu anlamadim emodex yan etki mi yapti ileri hiz 0 dan %16ya yükselmişti proxeedle

Canım ilaç mı kullandınız dr söylemedi mi nedenini düşüşün

Yaa insan arada kalıyor ne yapacağını bilemeyince çok iyi anlıyorum canım sizi dr yol gösterir mutlaka sıkma canını çağırmadı mı görüşmek için
Canim surekli gittigimiz dr a gitmedik tup bebek merkezindeki dr la gorustuk bir kac aydir farkli dr lar geziyoruz

Canim surekli gittigimiz dr a gitmedik tup bebek merkezindeki dr la gorustuk bir kac aydir farkli dr lar geziyoruz
Anladım canım inşallah tez zamanda sonuçlanır güzel haberini alırız valla dicek bişide bulamıyorum bi sayfada biri 2 defa tüp bebek denemişler olumsuz olmuş bu ay öylesine birlikte olduk dedi hamiş kalmış şoktaydı. Rabbim nasip eder inşallah vakti gelince sıkma canını olur mu

Ben predictor almıştım netten, 2 tanesi 25 liraydı. Ertesi gün gelmişti elime.

Merhaba bi kaç yorum önce sanrıım dubhaston kullandım yazmışsın ilacın bitmeden test yaptıysan çıkmaz o ilaç bitince yap demişti doktorum bana sen daha 5 tane var gibi yazmışsın
merhaba canim ilacin tamaminin bitimi adet gunumden sonraya denk geliyo hani doktorda tabiki hepsini ic diyo ama gecen ay mesela test yaptim negatifti daha icmedm dedim doktora iyi yapmissin dedi testin sonucunu etkilermiki bnimde kafam karisti smdi

merhaba canim ilacin tamaminin bitimi adet gunumden sonraya denk geliyo hani doktorda tabiki hepsini ic diyo ama gecen ay mesela test yaptim negatifti daha icmedm dedim doktora iyi yapmissin dedi testin sonucunu etkilermiki bnimde kafam karisti smdi
ben adetimin 16 günü içmeye başlıyordum 26. gün bitiyordu benim ne oldu biliyor musun ilaç bitti tat yaptım gölge gibi bi çizgi gelir gibi oldu sonra kayboldu test bozuk herhalde dedim
sonra 28 günde tekrar yyaptım silik çizgi çıktı benim ilaçtan sonra 8 gün sonra geliyodu adetim
aynı gün kan verdim 29 çıktı değerim

ama senin günlerin farklı sanırım benim adetten önce bitiyordu ilacım

Canım hiç üzme kendini. Oradan test sonuçlarını alınca değerlendirirsiniz. O doktorluğun ötesinde tüccar kafasında sanirim. Konuyla alakasız ama, ben gözüm icin lazer istiyordum. Dünya göze gittim, o kadar basit anlattılar falan. Edim ikna olmadı, özel muayenehanesi olan bağımsız doktora gittik. Dedi ki ben olmam, hatta kızıma bile izin vermiyorum. Diyeceğim o ki, o işi yapanlar, ona yönlendiriyorlar. Senin daha 1 yılın dolmamış. Esin icin strese giriyorsun, anlayabiliyorum ama teşhis konulmuş, gerekeni yapıp bekleyin. İnsallah en kısa sürede karşına iyi bir doktor çıkar.

Ben de o mucizeyi yasayacagim gunu bekliyorum canim.Her sey cocuk degil ama esim benden beter çöküşte ve kendini suclu goruyor bu ona öfke olarak yansıyor en ufak bir seyde kiriliyor

Evet canim bu islerde ticaret on planda olduğu icin maalesef yoruluyoruz kim iyi niyetli kim kotu ayristirmaktan eleştirmekten yorulduk.Dedigin seye katılıyorum ben de goz lazeri düşünmüştük dr um bak ben de gozlukluyum cok iyi bir sey olsa ben niye gozluk takayim demisti. Henuz erkek infertilitesinde elimizden tutan birine rastlamadik. Forumdan arastira arastira bilgi sahibi oldum

Ben inanıyorum senin o mucizeyi yaşayacağına. Esin de stres yapıyor ya, acaba o da etkiliyor mu ki

yok canim aslnda soyle oldu bu ilaci alirken dollenme olmuyo demisti doktor yani catlama olayi olup bitcek ondan snra icilcek. sonra doktor bana 7 9 11 13 gunlerinde dene dedi ama ilaca 11inde basla ddi. dedim heralde dalginligna geldi denemeler bitince baslim.o yuzden 16snda basladm yani doktora gore yapsaydm benimde adet tarihimde bitiyodu ilac 3 gun icnde adet oluyodm daha evvelde kullanmistm

Benim doktorum çatlama için bişey demedi zaten biz ilk ay denediğimizde 13 14 15 birliktelik dedi 16 da yine dubhastona başladım olmadı bence hem 3 gün üst üste yorucu geldi hemde biz çatlama günümü kaçırdık
bir sonraki ay 10. günden itibaren 1 gün çalışma bi gün boş olarak degerlendirdik 16 . gün yine dubhastona başladık 18. güne kadar devam ettik öylelikle oldu

benim bildiğim bu ilaçla ilgili bebek varsa tutunmasını sağlıyor bence o yüzden 11 inde başla dedi sana da içmeye
benim bu ilacı içmezsem dönemlerim 35-40 gün arası değişiyordu ona göre verdi ilaç tarihlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…