Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem ki canım ya inşallah öyledir. Adet oluyosam sökülür heralde akşama kadar. Hiç adet ağrımda yok işin ilginç tarafı. Benim zaten çok ağrım olmaz ama biraz ağrır yani oda yok.
ama ben erken gebelik testinde de gordum. eger adet olursan testlere inancim kalmayacak. ama tam gununde kahverengi lekelenmen de bilemedim simdi. testlerde hamilelik var gibi gordum ben

Ben bunda da görüyorum çok hafif silik, dünki gibi net olmasa da.
Hayırlısı kuzum.

Ben de bat ya 1 ya 3 emin değilim. Bu sabah test yaptım Negativ üzülmek yok
Evet canım bakalım nolcak. Aynen üzülmek yok napalım nasipte ne zamansa o zaman olur Allahın izniyle. Sende daha adet olmadın belki hamilesindir canım dur bakalım

Ayy hadi insallah kuzummm

Ben bu şekilde görüyorum sizin için oynadım fotoyla yaa inşallah doğrudurrEki Görüntüle 2718467
Bunda da var pembelik canım son yumurtlamadan bile 3-4 gün sonra döllenmiş olabilir sonuçta spermler 72 saate kadar yaşıyor deniyor ya, sonra onun yerlesmesi kana ve idrara hcg salması derken coook yeni olduğu icin testler şaibeli ama pozitif bence. İlk 10 dk da çıkıyor bu fotolar değil mi

Evet canım ilk 5 dk da çıktı hatta

ManyakPrenses canım inşallah daha da koyulaşır sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum ya
bende dün hastaneye gitmedim sonrada sabredeyim bat tarihine kadar dedim ama dün akşam kaset teslerden yaptım akşam bişey çıkmadı sabaha baktığımda silik çizgi vardı ciddiye almalı mıyım

Benim testler kurudukça dahada belirginleşiyor canım belki seninde öyledir. Foto çekmedin mi yaptığın testi belki görmemişsindir atsana varsa bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…