- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.941
Bilmem ki canım ya inşallah öyledir. Adet oluyosam sökülür heralde akşama kadar. Hiç adet ağrımda yok işin ilginç tarafı. Benim zaten çok ağrım olmaz ama biraz ağrır yani oda yok.Belki daha yeni yerlesiyordur canim bebişin
ama ben erken gebelik testinde de gordum. eger adet olursan testlere inancim kalmayacak. ama tam gununde kahverengi lekelenmen de bilemedim simdi. testlerde hamilelik var gibi gordum benBilmem ki canım ya inşallah öyledir. Adet oluyosam sökülür heralde akşama kadar. Hiç adet ağrımda yok işin ilginç tarafı. Benim zaten çok ağrım olmaz ama biraz ağrır yani oda yok.
Ben bunda da görüyorum çok hafif silik, dünki gibi net olmasa da.Ama fotoyla oynayınca gözüküyor biraz yinedeEki Görüntüle 2718297
hatta biraz degil baya baya ince çizgi goruyorum ben.Ama fotoyla oynayınca gözüküyor biraz yinedeEki Görüntüle 2718297
Evet canım gözüküyor da inşallah yanıltmaz ya adet olursam zaten bende inanmam artık silik çizgilerehatta biraz degil baya baya ince çizgi goruyorum ben.
Evet canım bakalım nolcak. Aynen üzülmek yok napalım nasipte ne zamansa o zaman olur Allahın izniyle. Sende daha adet olmadın belki hamilesindir canım dur bakalımBen bunda da görüyorum çok hafif silik, dünki gibi net olmasa da.
Hayırlısı kuzum.
Ben de bat ya 1 ya 3 emin değilim. Bu sabah test yaptım Negativüzülmek yok
Ayy hadi insallah kuzummmKızlar testi yaptım büyük ihtimalle hamileyim ama dünkü test yanlıştı. Şimdi silik çıkıyor yine. Yani predictor doğru gösteriyor eğer gebelik varsa.. Geç döllenme olmuş olabilir. Bakalım inşallah yarın daha net çıkar yoruldum ya test yapmaktan
Saat çok şaşırdım şimdi dünkü testte çok belli çıkmıştı sen bı kan ver canım benceKızlar kafam çok karıştı az önce predictor yaptım negatif çıktı. Ya dünkü test hatalıydı heralde ne kadarda sevinmiştim
Sorma benide şaşırttı sevindirdi üzdü sağolsunSaat çok şaşırdım şimdi dünkü testte çok belli çıkmıştı sen bı kan ver canım bence
Canım hayırlısı olsun diyeyim hayırlısıyla pozitifi gör inşallah. Testten ziyade kan versen en doğru net sonucu görürsün benceSorma benide şaşırttı sevindirdi üzdü sağolsunCanım kan vericem inşallah testim koyulaşsa bi
Sağol canım tabii öylede kanda negatif görmek beni çok üzüyor o yüzden testte net görmeyi bekliyorumCanım hayırlısı olsun diyeyim hayırlısıyla pozitifi gör inşallah. Testten ziyade kan versen en doğru net sonucu görürsün bence
Bunda da var pembelik canım son yumurtlamadan bile 3-4 gün sonra döllenmiş olabilir sonuçta spermler 72 saate kadar yaşıyor deniyor ya, sonra onun yerlesmesi kana ve idrara hcg salması derken coook yeni olduğu icin testler şaibeli ama pozitif bence. İlk 10 dk da çıkıyor bu fotolar değil miBen bu şekilde görüyorum sizin için oynadım fotoyla yaa inşallah doğrudurrEki Görüntüle 2718467
Evet canım ilk 5 dk da çıktı hattaBunda da var pembelik canım son yumurtlamadan bile 3-4 gün sonra döllenmiş olabilir sonuçta spermler 72 saate kadar yaşıyor deniyor ya, sonra onun yerlesmesi kana ve idrara hcg salması derken coook yeni olduğu icin testler şaibeli ama pozitif bence. İlk 10 dk da çıkıyor bu fotolar değil mi
Her testin hassasiyeti farklı oluyomus bı kaç gün sonra kan ver üzme kendini canım belkide vardırSorma benide şaşırttı sevindirdi üzdü sağolsunCanım kan vericem inşallah testim koyulaşsa bi
Benim testler kurudukça dahada belirginleşiyor canım belki seninde öyledir. Foto çekmedin mi yaptığın testi belki görmemişsindir atsana varsa bakalımManyakPrenses canım inşallah daha da koyulaşır sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum ya
bende dün hastaneye gitmedim sonrada sabredeyim bat tarihine kadar dedim ama dün akşam kaset teslerden yaptım akşam bişey çıkmadı sabaha baktığımda silik çizgi vardı ciddiye almalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?