Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
görüyorum görüyorum
Arkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
kullanıyorum canım bırakmıyorum .sadece inofolik bu ay kullanıyorum onuda yumurtlama günümde kullancam bi kutu sadece
Tamam canım etiketlerim tabii valla gidicem vericem ama yine 1.2 çıkacak eminim yani
o zaman senin testlerin harika canım eğer hamile değilsen çünkü normalde 10'un üstünde olunca çıkıyo o çizgiler o zaman sonuç veriyo

Nedense hiç emin değilim canım ya bakalım hayırlısı artık verdik kanıda negatif çıksada üzülmem kafam rahatlasın sıyırmadan öğreneyim bari

Benim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tesi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de nbaya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi

ben denedım canım

Döllenme olmuştur belki ondan ağrıyordur kuzum olamaz mı

üşütmüş falan olabilir misin benim o zaman çok ağrım oluyo regl olcakmışım gibi
ben denedım canım
ya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?

Evet canım küçük küçük yazdım A4 kağıdına sonra katladım baya küçük oldu. Çokta küçük yazma zor olur :) Bir satıra 5 tane sığdı benim
ben dün a4'ün çeyreğine yazmaya çalıştım 7tane yazdım sinir geldi minik minik hatta word'den yazıp çıktı mı alsam diye de düşünmedim değil bugün a4'e yazmayı deneyeyim

Kızlar clue isimli döngü takip programini kullanan var mı ben indirdim 3 aylık adet bilgilerini yazdım şuan bir gün daha var adete gösteriyor ekran fotoğrafı ekleyemedim takvimin programı kullanıyordum orda 6 gün gecikmiş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…