- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.301
Evet biraz stres oldum canım ama normal değil mi rahatlıcak kafam şimdi negatif bile çıksahayırlısı tabi kuzum çok sitres yapıyorsun kendine
görüyorum görüyorumKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
kullanıyorum canım bırakmıyorum .sadece inofolik bu ay kullanıyorum onuda yumurtlama günümde kullancam bi kutu sadeceArkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
o zaman senin testlerin harika canım eğer hamile değilsen çünkü normalde 10'un üstünde olunca çıkıyo o çizgiler o zaman sonuç veriyoTamam canım etiketlerim tabii valla gidicem vericem ama yine 1.2 çıkacak eminim yani
Nedense hiç emin değilim canım ya bakalım hayırlısı artık verdik kanıdagörüyorum görüyorum
kullanıyorum canım bırakmıyorum .sadece inofolik bu ay kullanıyorum onuda yumurtlama günümde kullancam bi kutu sadece
o zaman senin testlerin harika canım eğer hamile değilsen çünkü normalde 10'un üstünde olunca çıkıyo o çizgiler o zaman sonuç veriyo
Anladim.canim bende iki gün daha bekliycem adet olmaz isem test yapcam tekrar şuan 6 gün gecikme varCanım gecikme yok adet oldum ben üstüne gördüm mü acaba bakalım anlaşılcak
Hadi inşallah hamilesindir canımAnladim.canim bende iki gün daha bekliycem adet olmaz isem test yapcam tekrar şuan 6 gün gecikme var
İnşallah canım saatler geçmez şimdi verdim kanı saat 3 te çıkacakmış sonuçVar kız valla bende gördüm. Hadi inşallah yaaa içime doğdu demiştim ya inşallah gerçekleşir
Hadi hayırlısı canım hepimiz içinİnşallah canım saatler geçmez şimdi verdim kanı saat 3 te çıkacakmış sonuç
Valla ben heyecanlandımİnşallah canım saatler geçmez şimdi verdim kanı saat 3 te çıkacakmış sonuç
ben denedım canımTıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Kızlar denicem ben sizde denemek istersiniz belki
valla görünüyor testınde canım ben gördümHadi inşallah hamilesindir canım
İnşallah vesile olur canımben denedım canım
Ben o kadar emin değilim yinede canım ya bakalım çıksında sonuçvalla görünüyor testınde canım ben gördümkesın hamılesın yanı resmen koyulasmıs
Döllenme olmuştur belki ondan ağrıyordur kuzum olamaz mıBenim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tesi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de nbaya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi
üşütmüş falan olabilir misin benim o zaman çok ağrım oluyo regl olcakmışım gibiBenim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tesi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de nbaya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi
ya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?ben denedım canım
Evet canım küçük küçük yazdım A4 kağıdına sonra katladım baya küçük oldu. Çokta küçük yazma zor olur :) Bir satıra 5 tane sığdı benimya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?
Bilmem olabilir tabi neden olmasınüşütmüş falan olabilir misin benim o zaman çok ağrım oluyo regl olcakmışım gibi
ya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?
aman yok be her ay oluyor bu ağrı ama döllenene bişrey olmuyor işte o garipDöllenme olmuştur belki ondan ağrıyordur kuzum olamaz mı
ben dün a4'ün çeyreğine yazmaya çalıştım 7tane yazdım sinir geldi minik minikEvet canım küçük küçük yazdım A4 kağıdına sonra katladım baya küçük oldu. Çokta küçük yazma zor olur :) Bir satıra 5 tane sığdı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?