- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.281
sağol canımHarika o zaman gözün aydın canım
o zaman gitme canım bi de ben şöyle bişey düşünüyorum eğer hamilelik varsa günden gune o testlerin koyulaşması lazım sen bikaç gün daha bekle bi daha yap bakalımAhahaha doğru der valla
Ya ne bileyim canım korktum zaten iş yerinde bile çıktı tam emin de olmadığım için boşverdim aslında
Aynen canım öyle yapıcam artıksağol canım
o zaman gitme canım bi de ben şöyle bişey düşünüyorum eğer hamilelik varsa günden gune o testlerin koyulaşması lazım sen bikaç gün daha bekle bi daha yap bakalım
Öyle deme canım neleri var hamile kalıyor yine ama tabi sen doktora git belki ilaç falan içmen gerekiyordur yaniAynen canim iki üç gün daha beklerim.zaten polikistik over var çok ta beklemiyorum.hamilelik ama.nasio tabi
Bu sefer gördüm gerçekten çok silik kan ver canim merak ettim bendeKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
Vericem canım bende beklemiyodum böyle bi çizgi gerçektenBu sefer gördüm gerçekten çok silik kan ver canim merak ettim bende
Evet canim var cizgi bende görüyorumKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
Var kız valla bende gördüm. Hadi inşallah yaaa içime doğdu demiştim ya inşallah gerçekleşirKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
Kaç gün gecikme.var kuzum.aynen gözüküyor hadi hayırlısıKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
acaba ustume gorme mi yasadin sen. evet cizgi var. yarinki sonuca beni etiketler misin kuzum. oglanin egitimi icin ozel egitim kurumunda olcm. cok merak ediyorum sonucunu. insallah hayirli mutlu haberlerle donersinKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
Valla seni ümitsizlendirmek istemem ama ben yine birşey görüyorum baby yaaKızlar ben sabah vericem kan koyulaştııEki Görüntüle 2723440
Ben içiyorum baby ara vermiyorum canımArkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
Canım gecikme yok adet oldum ben üstüne gördüm mü acaba bakalım anlaşılcakKaç gün gecikme.var kuzum.aynen gözüküyor hadi hayırlısı
Yok canım ümidim yok zaten aslında sadece merak ediyorum artık yani sen görmüyosun ama test elinde olsa hamilesin dersin öyle çıktı düşünValla seni ümitsizlendirmek istemem ama ben yine birşey görüyorum baby yaaGit verde sen de biz de kurtulalım bu ızdıraptan İnşallah dediğin gibi vardır
Tamam canım etiketlerim tabii valla gidicem vericem ama yine 1.2 çıkacak eminim yaniacaba ustume gorme mi yasadin sen. evet cizgi var. yarinki sonuca beni etiketler misin kuzum. oglanin egitimi icin ozel egitim kurumunda olcm. cok merak ediyorum sonucunu. insallah hayirli mutlu haberlerle donersin
Valla mı çok iyi e o zaman senin yerinde olsam ben koşa koşa giderim test vermeye git bir kliniğe hastaneleri güvenli bulmuyorsan. Yada git aile hekimine ver kanını çıkYok canım ümidim yok zaten aslında sadece merak ediyorum artık yani sen görmüyosun ama test elinde olsa hamilesin dersin öyle çıktı düşün
Ben de devam ediyorumArkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
Aile hekimi çok yakın iş yerimdeyim daha yeni açıldı birazdan gidicemm bana 1.2 çıkacakmış gibi geliyo yine ama hayırlısıValla mı çok iyi e o zaman senin yerinde olsam ben koşa koşa giderim test vermeye git bir kliniğe hastaneleri güvenli bulmuyorsan. Yada git aile hekimine ver kanını çık
hayırlısı tabi kuzum çok sitres yapıyorsun kendineAile hekimi çok yakın iş yerimdeyim daha yeni açıldı birazdan gidicemm bana 1.2 çıkacakmış gibi geliyo yine ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?