Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla seni ümitsizlendirmek istemem ama ben yine birşey görüyorum baby yaa Git verde sen de biz de kurtulalım bu ızdıraptan İnşallah dediğin gibi vardır
Yok canım ümidim yok zaten aslında sadece merak ediyorum artık yani sen görmüyosun ama test elinde olsa hamilesin dersin öyle çıktı düşün

Yok canım ümidim yok zaten aslında sadece merak ediyorum artık yani sen görmüyosun ama test elinde olsa hamilesin dersin öyle çıktı düşün
Valla mı çok iyi e o zaman senin yerinde olsam ben koşa koşa giderim test vermeye git bir kliniğe hastaneleri güvenli bulmuyorsan. Yada git aile hekimine ver kanını çık

Valla mı çok iyi e o zaman senin yerinde olsam ben koşa koşa giderim test vermeye git bir kliniğe hastaneleri güvenli bulmuyorsan. Yada git aile hekimine ver kanını çık
Aile hekimi çok yakın iş yerimdeyim daha yeni açıldı birazdan gidicemm bana 1.2 çıkacakmış gibi geliyo yine ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…