- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.321
Azcık daha büyük yaz canım aaben dün a4'ün çeyreğine yazmaya çalıştım 7tane yazdım sinir geldi minik minikhatta word'den yazıp çıktı mı alsam diye de düşünmedim değil bugün a4'e yazmayı deneyeyim
Yok canım ben yıllardır başka bir uygulama kullanıyorum. Sen döngüne göre kaç gün geciktiğini kendinde hesaplıyabilirsin aşağı yukarıKızlar clue isimli döngü takip programini kullanan var mı ben indirdim 3 aylık adet bilgilerini yazdım şuan bir gün daha var adete gösteriyor ekran fotoğrafı ekleyemedim takvimin programı kullanıyordum orda 6 gün gecikmiş gözüküyor
Nasip iştee arkadaşın dediği gibi üşütmüşte olabilirsin..aman yok be her ay oluyor bu ağrı ama döllenene bişrey olmuyor işte o garip
çooook küçük yazdım . ve arkalı önlü yazdım küçük kağıda kurşun kalem ile. streçle sardım sütyenimin içine koydum ama adet oldugumda geri çıkardım tasımadım birdaha. orta boy kağıda ufakça arkalı önlü sığıyor . birde hızlı yazmalısın sela ile ezan arasında yazıyordu netteüşütmüş falan olabilir misin benim o zaman çok ağrım oluyo regl olcakmışım gibi
ya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?
e nabızı bilmiyorum canım ama internette görebiliyorum ben.google'a sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz ilinle birlikte çıkar belkiKızlar aile hekimliğinde yapılan testi illa gidip oradan mı öğrenmem gerek e nabızda değeri girmediler de bilen var mı
yaa sen bana inanGittim aldım sonuç 0,5 çıktı negatif ya kafam rahatladı valla ya testlere de nasıl inanırım bilmiyorum artık
Kız herkes görürken sen görmüyosun sende bana inan azcık. Napayım içimdeki şüpheylemi yaşasaydım diğer adete kadar iyi oldu rahatladım işteyaa sen bana inan
Acı konuşuoyurm belki hayır yok görmüyorum derken ama tecrubeliyim birazcık . Baksana 0,5 çımkış hemde 1,20 bile değil çünkü neden yeni adet gördün
iyi yaptın tabi canım için raht etmiş oldu. Artık önümüzdeki ay inanıcam söz :)Kız herkes görürken sen görmüyosun sende bana inan azcık. Napayım içimdeki şüpheylemi yaşasaydım diğer adete kadar iyi oldu rahatladım işte
hayırlısı olsun canım zaten hamile gibi hissetmiyodun ama olsun kafan da rahatladı için deGittim aldım sonuç 0,5 çıktı negatif ya kafam rahatladı valla ya testlere de nasıl inanırım bilmiyorum artık
Canım surelab iyi marka aslında daha önce olmuyodu ama bişeyden şüphelendim bu bitki çaylarına başlayınca silik çıkmaya başladı. Etkiliyor sanırım bazı ilaçlarda etkiliyo ya belki öyle bişey olduhayırlısı olsun canım zaten hamile gibi hissetmiyodun ama olsun kafan da rahatladı için de
ama çok ilginç testlerin silik çıkarması..
hangi marka testlerin??
aynen canım bitki çayları hormon değerlerini arttırabiliyorCanım surelab iyi marka aslında daha önce olmuyodu ama bişeyden şüphelendim bu bitki çaylarına başlayınca silik çıkmaya başladı. Etkiliyor sanırım bazı ilaçlarda etkiliyo ya belki öyle bişey oldu
hayirlisi olsun kuzum. ben de caylarin etkiledigini dusunuyorum. yoksa o kadar silik cizgi cikip da negatif olamaz. ama ben sunu soyleyeyim senin testlerden sonra benim cubuklara inancim kalmadi. baya sasirdim.M Menekse moru canım 0.5 çıktı sonuç negatif. Sanırım kullandığım bitki çayları etkiliyor testleri çünkü onları kullanmaya başlayınca testler böyle çıkmaya başladı
Aaa hain testler insanı ümitlendiriyor vallaGittim aldım sonuç 0,5 çıktı negatif ya kafam rahatladı valla ya testlere de nasıl inanırım bilmiyorum artık
Canım 1 litre süt ama ben birazına su koydum öyle yaptım önemli olan buharı zaten çok süt kaynatmana gerek yok. Tabii her seferinde yeni süt hijyen açısındanKızlar merhaba uzun süredir yazamadım yogundum da şey sorcam bu süt maydonoz buhari yapanlar, her seferinde yeni süt mü kaynatıyoruz bir de kac litre? 3 kere falan yapmak gerekiyomus ya bunu
Güncellerim canım hayırlısı olsun inşallah aralık ayı hepimiz için güzel olurManyakPrenses canım ben adet oldum yeni bat 28 Aralık yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?