Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben dün a4'ün çeyreğine yazmaya çalıştım 7tane yazdım sinir geldi minik minik hatta word'den yazıp çıktı mı alsam diye de düşünmedim değil bugün a4'e yazmayı deneyeyim
Azcık daha büyük yaz canım aa kendin yazsan daha iyi hem öyle yazıyo orda da zaten. Bir satıra 5 tane sığacak şekilde yaz. Normal yazının bi tık küçüğü gibi yani

Yok canım ben yıllardır başka bir uygulama kullanıyorum. Sen döngüne göre kaç gün geciktiğini kendinde hesaplıyabilirsin aşağı yukarı

üşütmüş falan olabilir misin benim o zaman çok ağrım oluyo regl olcakmışım gibi

ya ben deneyemedim dün yazamadım.nasıl yazdınız küçük küçük mü yazdınız?
çooook küçük yazdım . ve arkalı önlü yazdım küçük kağıda kurşun kalem ile. streçle sardım sütyenimin içine koydum ama adet oldugumda geri çıkardım tasımadım birdaha. orta boy kağıda ufakça arkalı önlü sığıyor . birde hızlı yazmalısın sela ile ezan arasında yazıyordu nette

yaa sen bana inan

Acı konuşuoyurm belki hayır yok görmüyorum derken ama tecrubeliyim birazcık . Baksana 0,5 çımkış hemde 1,20 bile değil çünkü neden yeni adet gördün
Kız herkes görürken sen görmüyosun sende bana inan azcık. Napayım içimdeki şüpheylemi yaşasaydım diğer adete kadar iyi oldu rahatladım işte

Gittim aldım sonuç 0,5 çıktı negatif ya kafam rahatladı valla ya testlere de nasıl inanırım bilmiyorum artık
hayırlısı olsun canım zaten hamile gibi hissetmiyodun ama olsun kafan da rahatladı için de
ama çok ilginç testlerin silik çıkarması..
hangi marka testlerin??

hayırlısı olsun canım zaten hamile gibi hissetmiyodun ama olsun kafan da rahatladı için de
ama çok ilginç testlerin silik çıkarması..
hangi marka testlerin??
Canım surelab iyi marka aslında daha önce olmuyodu ama bişeyden şüphelendim bu bitki çaylarına başlayınca silik çıkmaya başladı. Etkiliyor sanırım bazı ilaçlarda etkiliyo ya belki öyle bişey oldu

M Menekse moru canım 0.5 çıktı sonuç negatif. Sanırım kullandığım bitki çayları etkiliyor testleri çünkü onları kullanmaya başlayınca testler böyle çıkmaya başladı
hayirlisi olsun kuzum. ben de caylarin etkiledigini dusunuyorum. yoksa o kadar silik cizgi cikip da negatif olamaz. ama ben sunu soyleyeyim senin testlerden sonra benim cubuklara inancim kalmadi. baya sasirdim.

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım yogundum da şey sorcam bu süt maydonoz buhari yapanlar, her seferinde yeni süt mü kaynatıyoruz bir de kac litre? 3 kere falan yapmak gerekiyomus ya bunu

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım yogundum da şey sorcam bu süt maydonoz buhari yapanlar, her seferinde yeni süt mü kaynatıyoruz bir de kac litre? 3 kere falan yapmak gerekiyomus ya bunu
Canım 1 litre süt ama ben birazına su koydum öyle yaptım önemli olan buharı zaten çok süt kaynatmana gerek yok. Tabii her seferinde yeni süt hijyen açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…