- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.261
deneyelim ne zararı olur ki?Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Kızlar denicem ben sizde denemek istersiniz belki
Test te yapasim yok sen kan verdin miAnladım canım bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor öyle olunca geç döllenme oluyor tabi. Belki öyledir bekle bakalım.
Bence niyet önemli canım yapabilirsin yanideneyelim ne zararı olur ki?
ben denerim ama ben regl olalı bir hafta oldu olur mu ki??
Yok canım yarın vermeyi düşünüyorum. Test için biraz daha bekle çıkmazsa üzülme boş yereTest te yapasim yok sen kan verdin mi
o zaman bu akşam yapayım benBence niyet önemli canım yapabilirsin yani
Bu akıntı herkeste olur ama kiminde dışarı çıkmaz, hamile kaldığı ay ablamın da olmamış. İcerde kalmasi belki daha bile iyidir, dışarı tamamı çıkıyorsa belki dediğin durum o zaman olmuyodur veya daha zor oluyodurBenimde içimde bir kuşku belirdi yine. Şimdi en ovulasyon takibi yapıyorum ve piki evet görüyorum. ama bende akıntı olmuyor kızlar. okuduğum kadarıyla da bu akıntı sperm hücrelerini tüplere taşıyormuş kolaylıkla ulaşmasını sağlıyormuş . E bende akıntı olmayınca bu iş olmuyor mu yada zor mu olıuyor yani!!
öyle midir dersin canım yaa... Akan birşey yok ama ilişki sırasında ıslaklık oluyor bayaBu akıntı herkeste olur ama kiminde dışarı çıkmaz, hamile kaldığı ay ablamın da olmamış. İcerde kalmasi belki daha bile iyidir, dışarı tamamı çıkıyorsa belki dediğin durum o zaman olmuyodur veya daha zor oluyodur
Sen kafana takmaa olacaksa her türlü oluyor ki dediğim gibi benceöyle midir dersin canım yaa... Akan birşey yok ama ilişki sırasında ıslaklık oluyor baya
sağol kuzumSen kafana takmaa olacaksa her türlü oluyor ki dediğim gibi bence
Yap canım belki vesile olur. Ben yaptım bantla sardım eve gidince de streç filme sarıcam sonra takarım çengelli iğneyle artık geceliğime falan :)o zaman bu akşam yapayım ben
Canım küçük küçük yazmaya çalış kağıt çok büyük olmasın seni rahatsız etmesino zaman bu akşam yapayım ben
Çok şükür canım çok sevindim aynen devammkızlar ne yaptim ettim doktora gittim
aradan girdim randevu kayit almadan sonuçlarımı gösterdim.
Fsh biraz yüksek ama sonuçların güzel hamile kalmana engel değil dedi.istiyosan regl olduğunda gel yumurta takibi yapıp geliştirici ilaç başlayalım çatlatma iğnesi yapalım dedi.sonuçlarım güzelmiş ya ben bi kac ay daha doğal yolları denerim
sogan kürü yapıyorum demedim yoksa yürü git gelme bana dicekÇok şükür canım çok sevindim aynen devamm
Harika o zaman gözün aydın canımkızlar ne yaptim ettim doktora gittim
aradan girdim randevu kayit almadan sonuçlarımı gösterdim.
Fsh biraz yüksek ama sonuçların güzel hamile kalmana engel değil dedi.istiyosan regl olduğunda gel yumurta takibi yapıp geliştirici ilaç başlayalım çatlatma iğnesi yapalım dedi.sonuçlarım güzelmiş ya ben bi kac ay daha doğal yolları denerim
hiç bi yere temas etmeden yaptirabilirsin aslindaKızlar bizim burda korona vakaları çok arttı ben kan vermekten vazgeçtim diğer adetime kadar beklicem. Çalışmalara devam tabii. Bence yok bişey zaten kuruntu yapıyorum kendi kendime
Ahahaha doğru der vallasogan kürü yapıyorum demedim yoksa yürü git gelme bana dicek
Ya ne bileyim canım korktum zaten iş yerinde bile çıktı tam emin de olmadığım için boşverdim aslındahiç bi yere temas etmeden yaptirabilirsin aslinda
Aynen canim iki üç gün daha beklerim.zaten polikistik over var çok ta beklemiyorum.hamilelik ama.nasio tabiYok canım yarın vermeyi düşünüyorum. Test için biraz daha bekle çıkmazsa üzülme boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?