Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deneyelim ne zararı olur ki?
ben denerim ama ben regl olalı bir hafta oldu olur mu ki??

Benimde içimde bir kuşku belirdi yine. Şimdi en ovulasyon takibi yapıyorum ve piki evet görüyorum. ama bende akıntı olmuyor kızlar. okuduğum kadarıyla da bu akıntı sperm hücrelerini tüplere taşıyormuş kolaylıkla ulaşmasını sağlıyormuş . E bende akıntı olmayınca bu iş olmuyor mu yada zor mu olıuyor yani!!

Bu akıntı herkeste olur ama kiminde dışarı çıkmaz, hamile kaldığı ay ablamın da olmamış. İcerde kalmasi belki daha bile iyidir, dışarı tamamı çıkıyorsa belki dediğin durum o zaman olmuyodur veya daha zor oluyodur

öyle midir dersin canım yaa... Akan birşey yok ama ilişki sırasında ıslaklık oluyor baya

kızlar ne yaptim ettim doktora gittim
aradan girdim randevu kayit almadan sonuçlarımı gösterdim.
Fsh biraz yüksek ama sonuçların güzel hamile kalmana engel değil dedi.istiyosan regl olduğunda gel yumurta takibi yapıp geliştirici ilaç başlayalım çatlatma iğnesi yapalım dedi.sonuçlarım güzelmiş ya ben bi kac ay daha doğal yolları denerim

Çok şükür canım çok sevindim aynen devamm

Kızlar bizim burda korona vakaları çok arttı ben kan vermekten vazgeçtim diğer adetime kadar beklicem. Çalışmalara devam tabii. Bence yok bişey zaten kuruntu yapıyorum kendi kendime

Harika o zaman gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…