Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinin sperm testlerine bakıldı mı? Rahim filmi tüplerin durumunu gözterrir. Tesr rahimsen ilişkiden sonra yüzü koyun yatıp sağ bacağını kendine çekerek yat. Bu yöntemi tesr rahimi olan bayanlar yapıyor melesa normalde ayaklarımızı havaya dikeriz belimizin altına yastık koyarız. ama tesr rahimlerde bu işe yaramaz. Ama pandeminin çok geçmesinin beklme bence geçmeyecek bu illet. Önlemlerini alarak git hastaneye zaten hastaneler kalabalık olmuyor bu süreçten dolayı.

Canım rahim ters se ilişkiden sonra yüzüstü yatacaksın sağ bacağını çekiceksin kendine doğru. Benim değil ama bende öyle yapıyorum böyle hamile kalanda çok.

Eşimin testleri normal çıktı. Geçen ay yüzüstü denedim ters olduğunu yeni öğrendim çünkü önceki gittiğim Dr lar söylememişti. Bundan sonra o şekilde denicem kendime 4 ay verdim yine olmazsa gitcem tamamlayıcı sağlık sigortamin süresi bitti yenilemedim o yüzden erteledim biraz bir de Dr öyle diyince 1 yıl dolsun dedim hayıt hapı içiyorum şuan 2. Aydayim.

Canım rahim ters se ilişkiden sonra yüzüstü yatacaksın sağ bacağını çekiceksin kendine doğru. Benim değil ama bende öyle yapıyorum böyle hamile kalanda çok.
Evet canım geçen ay öyle denedim bilmiyordum. Ama bacağı yukarı doğru açınca sanki içerdeki de akacak hissi oluyor stres oluyorum biraz

Evet canım geçen ay öyle denedim bilmiyordum. Ama bacağı yukarı doğru açınca sanki içerdeki de akacak hissi oluyor stres oluyorum biraz
Ama akmıyor canım afedersin açık anlatıcam ben eşim tam boşalacağı zaman belime yastık koyuyorum. Biraz bacaklarımı karnıma içeri çekip duruyorum öyle biraz sonra yüz üstü dönüyorum. O zaman kayıp olmuyor deneyebilirsin.

Sırtüstüyken sonradan dönüyorsun anladığım kadarıyla. Ya pozisyonu o anda ayarlayamiyoruz tabi ama yüzüstü dönüyorum bende hemen bakalım bundan sonra öyle deniyim hep sırtüstü yatarım ters rahimden haberim yoktu tabi

Aynen Canım benim yastık hemen hazır duruyor o sırada geçiyoruz yastığın üstüne. İş bitincede dediğim gibi yapıp hemen dönüyorum yastıkta o şekilde kalıyor çıkarmıyorum yani

Biraz önce denemiş bulundum baya aktı ya beceremiyorum heralde ama ilk 10 sn giden gitmiştir sanırım

Ters yapabilseniz öyle olursa daha etkılı senin icin iyi ama yapamıyorsanız sonrasında yüz üstü yat

Biraz önce denemiş bulundum baya aktı ya beceremiyorum heralde ama ilk 10 sn giden gitmiştir sanırım
Canım benımde akıyor ne yaptıysam beceremedim. Akmadığı tek pozisyon boşaldıktan sonra hemen belime yastığı koyup ayaklarımı duvara dikiyorum o zaman çok az akıyor. ama yüz üstü yattıgımda direk çıkıyor. bence spermin sıvı ve katılığıylada alakalı bu durum

Kızlar ben bu ay hiç ilişki yaşamadım yumurtlama günlerimede bakmadım saldım yani diyete basladım 4.günümdeyim. Valla sıkılmışım sürekli takipte olmaktan düşünmekten
Belki aralık ayında denemeler yapabilriiz keyfim olursa

Hayırlısı olsun canım biraz dinlendir kendini sıkma iyi yapmışsın arada canın isteyince yap sende

Sonradan daha sıvı olduğu için akıyor sanırım bı daha ki sefere yastık koycam ama yüzüstü yatarak biraz bacaklara doğru koyarim eğim olsun diye hayır bosalirken en az bı 10 cm içerdeyken geri çıkması ilginç yani demekki iç tarafta egimli yokuş bir yol var

Canım 1-2 dk da eşin çıkmasa içerden iyi olur biz öyle yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…