- 2 Ağustos 2013
- 38.510
- 130.023
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.541
Kilom sabitlendi kıpırdamıyor resmen. Bende kürle ödem vs atar diye düşünüyordumBence kür falan yapma canım. Ben haile olmasanda diyette kürlerden yana değilim hiç
Valla dikkat ediyorum da kilo sabitlendi kaldı bende kürle ödem atsam vs diyordum yapmayım o zamanCanım bence yapma zayıflamak için olan tüm kürler ödem vs atmak için ve gebeliğe zarar verebiliyor. Bence az ve sık ye mesela öğlen güzel ye akşam yeme çok aralardada elma ye. Bol bol su iç mesela oda ödem atar. Küçük egzersizlerde yapabilirsin
Yok uygulamayacağım canım. Çünkü eşim biraz rahatsız. Belki deneme bile olmayabilir bu ay.Güncelledim canım. Her hangi bir kür uygulucak mısın bu ay
ilk defa ovulasyon yapacaksan regli bitiminden bir iki gun sonra basla canim bu ay dene bi ne zaman yumurtluyorsun diyer ay anlarsin az cok ona gore baslarsin ben 26 ve 29 gunleri olurum regli mesela her ay farkli yumurtlama oldu bi ay 11 gunu diyer ay 15 gunu hep degisdi herkes regliden 14 fun once yumurtlamaz bende 17 di gun once yumurtlama oluyor n11 de laboguik ovulasyon testleri ucuz canim 30 tanesi 43 tl al ondan hem vucudunu takip et yumurtlamada neler oluyor hem akintini cozersin onu insAllah gerek kalmaz hepiniz hamos olursunuz bu ah insAllah duvam kabul olur ellerimiz bh mubarek gunde bos cevrilmez canimAnladim.canim o zman da geç kalmam herhalde dimi yaklaşık 35 günde bir oluyorum 12 Ekim'de olmuştum 19 Kasım da oldum
Onu bende düşünüyorum canım bir de tek ilişki olmuştu o ay hiç umudum yoktu test bile yapmadım baktım adet olmuyorum test yapınca çıktı. Bı de o ay yeni taşınmıştık evle uğraşıyordum tam yumurtlama zamanı ilginç yanı o kadar da yoruluyordum bebek olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Aynı durumdayız bende 31 im 27 olsam bu kadar takmam insan istemeden takıyor. 3 aydan sonra bı görün derim Dr seni yönlendirir tüp bebeğe kadar farklı tedaviler de var onlar da tutmazsa tüp bebek son çare. Moralini yüksek tut benim bugün adetin 14. Günü yumurtlama yok ona şaşırıyorum hala çok silik ilaç etkiledi sanırım dün yapmaya başladım ondan önce yumurtlamadim mi bilmiyorum ağrı hissetmedim.belki de geç yumurtlucam bakalım. İlk 2 su dun sabah ve akşam, alttaki bugün sabah ilginç durumdayımDaha önce gebe kaldığım için neden tekrar olmuyor diye çok kafaya takıyorum canım ben her ay ümidim azalıyor inanki 32 yaşındayım yaşımda geçiyor
Aynen öyle sistit olmuştum yapmayınca çok zararlıBen de öyle Aynen aşırı rahatsız oluyorum saten böyle durumda yapılmalı aslında enfeksiyona neden oluyor idrar yollarında aslında olacaksa her turlu oluyor
Sen 10 Aralık gibi başla bence akintina da dikkat bu sürede beyaz ve şeffaf akıntı artınca yumurtlama yaklaşıyor demekAnladim.canim o zman da geç kalmam herhalde dimi yaklaşık 35 günde bir oluyorum 12 Ekim'de olmuştum 19 Kasım da oldum
1 gün önceyi nasıl hesapliyorsunKızlar eşim araştırmış yumdan önce 3 gün ilişki olmıcak bizim 1 gün önce olucak pazar yum zaten bide böyle denicez bakalım
Bikac gün sonra pik olur bence canım bekle bakalım gerçekten insan hiç ummadığı zaman hamile kalıyor bende hamile olduğuma çok şaşırmıştım o ay ama sağlıklı ilerlemedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok beklemeyizOnu bende düşünüyorum canım bir de tek ilişki olmuştu o ay hiç umudum yoktu test bile yapmadım baktım adet olmuyorum test yapınca çıktı. Bı de o ay yeni taşınmıştık evle uğraşıyordum tam yumurtlama zamanı ilginç yanı o kadar da yoruluyordum bebek olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Aynı durumdayız bende 31 im 27 olsam bu kadar takmam insan istemeden takıyor. 3 aydan sonra bı görün derim Dr seni yönlendirir tüp bebeğe kadar farklı tedaviler de var onlar da tutmazsa tüp bebek son çare. Moralini yüksek tut benim bugün adetin 14. Günü yumurtlama yok ona şaşırıyorum hala çok silik ilaç etkiledi sanırım dün yapmaya başladım ondan önce yumurtlamadim mi bilmiyorum ağrı hissetmedim.belki de geç yumurtlucam bakalım. İlk 2 su dun sabah ve akşam, alttaki bugün sabah ilginç durumdayım
Geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallahYok uygulamayacağım canım. Çünkü eşim biraz rahatsız. Belki deneme bile olmayabilir bu ay.
Canım ben parmakla rahim ağzına bakarak anlıyorum artık tecrübeliyim yani1 gün önceyi nasıl hesapliyorsunovulasyon da yapmıyorsun. Şuan benim tarih olarak yumurtlama günüm ama yumurtlamadim hala tarihe göre de hesaplayinca yanlış cikabilir
Biraz önce yine yaptım test hala çok silik ama sol kasık tarafında ağrım var acaba test mı bozuk ya yarın 15. Gün olacak bekliyorum bakalımBikac gün sonra pik olur bence canım bekle bakalım gerçekten insan hiç ummadığı zaman hamile kalıyor bende hamile olduğuma çok şaşırmıştım o ay ama sağlıklı ilerlemedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok beklemeyiz
İnşallah canım.yarin basliycam bakalımilk defa ovulasyon yapacaksan regli bitiminden bir iki gun sonra basla canim bu ay dene bi ne zaman yumurtluyorsun diyer ay anlarsin az cok ona gore baslarsin ben 26 ve 29 gunleri olurum regli mesela her ay farkli yumurtlama oldu bi ay 11 gunu diyer ay 15 gunu hep degisdi herkes regliden 14 fun once yumurtlamaz bende 17 di gun once yumurtlama oluyor n11 de laboguik ovulasyon testleri ucuz canim 30 tanesi 43 tl al ondan hem vucudunu takip et yumurtlamada neler oluyor hem akintini cozersin onu insAllah gerek kalmaz hepiniz hamos olursunuz bu ah insAllah duvam kabul olur ellerimiz bh mubarek gunde bos cevrilmez canim
Geçen ay kaçıncı günü pik oldu canim.belki yarın olurBiraz önce yine yaptım test hala çok silik ama sol kasık tarafında ağrım var acaba test mı bozuk ya yarın 15. Gün olacak bekliyorum bakalımilaç yumurtlama günümü geciktiriyor sanki
Geçen ay 14 ve 15. Günler pik olmuştu. Bugun 15. Gün hala çok silik şaşkınım. Geçen ay 2 gün geç adet oldum bende 28 günde bir olurdum 30 gün oldu. Bence ilaç geciktiriyor biraz adeti, seninde öyle olmuş olabilir. Yumurtlamadan sonra 16. Gün adet oldum geçen ay 14. Günü olması gerekirkenGeçen ay kaçıncı günü pik oldu canim.belki yarın olur
Son ilişki üzerinden kaç gün geçti canımKızlar bugün döngünün 29 günü hala adet olmadım normalde en geç 28 günde olurdum ama testler negatif geç döllenme olabilirmi acaba merak ediyorum geç döllenme olduysa ne zaman çıkar testte
Sanırım ilaçtan oldu böle bende öle düşünüyorum canım ilacın etkileri geçen ay sorun olmadı bu ay olduGeçen ay 14 ve 15. Günler pik olmuştu. Bugun 15. Gün hala çok silik şaşkınım. Geçen ay 2 gün geç adet oldum bende 28 günde bir olurdum 30 gün oldu. Bence ilaç geciktiriyor biraz adeti, seninde öyle olmuş olabilir. Yumurtlamadan sonra 16. Gün adet oldum geçen ay 14. Günü olması gerekirken
Sekiz gün geçtiSon ilişki üzerinden kaç gün geçti canım
Dün baya baktım ilaç adeti düzenlemek için kullanılan bir ilaç zaten adet düzenini bozmaması gerekiyor anlamadım bende ama 3 aya tamamlamak istiyorum umarim olumsuz bir etkisi olmazSanırım ilaçtan oldu böle bende öle düşünüyorum canım ilacın etkileri geçen ay sorun olmadı bu ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?