Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bu ayda olmadı çünkü adet öncesi afederseniz ishal oluyorum hep bugün oldum yine. Hiç ümidim yok. Eşimle birlikte gidicez test yaptırmaya bende tekrar baktırıcam hormonlara falan. Hayırlısı napalım bekliyoz işte

Canm esin bence artk bi test versin icinz rahatlar enazından. Neyin ne oldugnu bilirsinz. Kac ay olmustu kuzum

Ben Adette olamıyorum ilacım vardı bitti bekliyorum ek takviye olarak hayıt otu civan perçemi testere dişli Aslan pençesi verdi aktarda napıcam iyice şaştım

İshal belirtin bu kadar net mi canım test yapsana belli olmaz. Benim de bugün yumurtlamanin 11. Günü ve testim negatif, adete 3-4 gün var artık pozitife dönme ihtimali cok azaldı
Biz de adet olunca doktora gidicez kendimi şartladim artık doktor desteği olmadan olmucak belli oldu.

Kizlar buraya da atayım bı bakalım ya. Bence bu ay piki gördüğümü dusunuyorum. 13. Günde ya da 17. Günde. Dün beyaz şeffaf akıntım oldu catladigini da düşünüyorum ama bugün testim tekrar yine koyu çıkıyor. Ben hangisi pikti artık yildim. Belki de gebelik öncesi gelen beyaz şeffaf akıntı mi bu ? Yoksa yine mi yunurtladim ? Geçen hafta kopacak derecede belim ağrıdı, bu hafta göğsümdeki yeşil damarlar resmen gozle sayılıyor baya, bugün ufak sivilceler çıktı bir anda. Bata 11 gün var. Yorumlarınıza ihtiyacım var kizlar.

İshal de gebelik belirtilerinden biri diye yazıyor insanlar buraya yalnız?

Merhaba bence günde iki kere test yapma en son testin pik olmus, zaten akıntı da yeni gelmis. Benim akıntı geldikten 2 gün sonra pik olur hep. Ve benim de genelde 19-21 günleri arasinda yumurtlama olur. Pko var mi sende? Belki ondan dolayi lh dalgalanmasi oluyodur

Merhaba pko yok bende. Geçen ay doktora göründüm o şekilde biliyorum yani, adetlerim de düzenlidir zaten. Yalnız bak sana tekli çektiklerimi de atayım kurumadan önceki hallerini kuruduktan sonra da tam anlaşılmıyor. İlk attığım döngü günü 12, ikici attığım üstüne yazmamisim çekerken döngü 17. Bak bunlar da pik bence. O yüzden kafam karisiyor.

Evet pik gibi görünüyor neden olabilir hic anlamadım bazı kistler de buna sebep olabiliyomus ama yeni görünmüşsün doktora.. bolca değerlendir garanti olsun

Dün yaptım canım negatif benimde 4 gün vardı dün. Evet her ay önce ishal oluyorum bi kaç gün sonra adet

Dün yaptım canım negatif benimde 4 gün vardı dün. Evet her ay önce ishal oluyorum bi kaç gün sonra adet
Anladim canım. Bizim surecimiz ayni gidiyo, bizim de 5. Ay bitiyo. Hem esim hem ben bu ay doktora başlıyoruz bakalim. İnşallah uzun sürmeden amacımıza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…