Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle yapYum günü oldu canım gün boyunca ama her an değil arada bir gidip geldi ağrı sonra en son çok ağrı oldu hemen arkasından çatladı yani
Benim dünden beri arada bir hissettiriyor ama çatlama ağrısı gibi değil büyüyor sanırım Bikac gün içinde çatlar inşallah sende durumlar nasıl varmı bı değişiklik

Bu arada kızlar bende pko olduğu için ben hep 18-19. gün yumurtluyodum bu ay klomen kullanıyorum ve 5. Gün adetim bittiğinde ovulasyon testi yapmaya başladım resimdeki gibi çıktı

Kızlar ben avulasyon testi kullanmadım adetimin 11 günü bugünü değerlendirdim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var bir gün arayla mı yoksa hergunmu çalışma olsun sizce?
Günaydın canım. bende kualnmayı düşünmüyorum bu ay. Ben bir gün arayla deneyeceğim. Sen de öyle yap bence

Üzüldüm valla canım ya inşallah en az onun kadar sevebileceğin bi doktor çıkarsın Allah karşına

Kizlar merhaba bat 21 Aralik şu anda reglime 12 gün var. Yumurtlama testlerim bir kaç gün önce pikti. Döngünün 17. Günü pikti. Bugün 19. Günüm ovulasyon testim silik çizgi gösterdi catladigini düşünüyorum. Fakat bugün akşam üzeri beyaz ve şeffaf akıntı geldi. Ovulasyon testim silik ama akıntım var. Yumurtlama mi yoksa gebelik belirtisi mi bilmiyorum. Sizce neler oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…