- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.941
Benim dünden beri arada bir hissettiriyor ama çatlama ağrısı gibi değil büyüyor sanırım Bikac gün içinde çatlar inşallah sende durumlar nasıl varmı bı değişiklikAynen öyle yapYum günü oldu canım gün boyunca ama her an değil arada bir gidip geldi ağrı sonra en son çok ağrı oldu hemen arkasından çatladı yani
Canım valla bugün adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ama geçti bilemiyorum inan hiç bişey hissetmiyorumBenim dünden beri arada bir hissettiriyor ama çatlama ağrısı gibi değil büyüyor sanırım Bikac gün içinde çatlar inşallah sende durumlar nasıl varmı bı değişiklik
Hayırlısı olsun canımCanım valla bugün adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ama geçti bilemiyorum inan hiç bişey hissetmiyorum
Günaydın canım. bende kualnmayı düşünmüyorum bu ay. Ben bir gün arayla deneyeceğim. Sen de öyle yap benceKızlar ben avulasyon testi kullanmadım adetimin 11 günü bugünü değerlendirdim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var bir gün arayla mı yoksa hergunmu çalışma olsun sizce?
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım
Tmm canım öle deneyelimGünaydın canım. bende kualnmayı düşünmüyorum bu ay. Ben bir gün arayla deneyeceğim. Sen de öyle yap bence
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Nereye gitmiş ki acaba? Bilgisini vermediler mi?Benimde cook sevdiğim doktorum hastaneden ayrılmıs dün ögrendim cook üzgünüm Kızlar yaben cok seviyodm dktorumu cook bilgili ilgili güleryüzlü dünya tatlısı biseydi off ben smdi bu saatten sonra kimi bulucam
Üzüldüm valla canım ya inşallah en az onun kadar sevebileceğin bi doktor çıkarsın Allah karşınaBenimde cook sevdiğim doktorum hastaneden ayrılmıs dün ögrendim cook üzgünüm Kızlar yaben cok seviyodm dktorumu cook bilgili ilgili güleryüzlü dünya tatlısı biseydi off ben smdi bu saatten sonra kimi bulucam
İnşaallah kuzum sağolTamamdır canım geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
Hastaneden ogtenebilirsin aslında sorsaydin keşkeBenimde cook sevdiğim doktorum hastaneden ayrılmıs dün ögrendim cook üzgünüm Kızlar yaben cok seviyodm dktorumu cook bilgili ilgili güleryüzlü dünya tatlısı biseydi off ben smdi bu saatten sonra kimi bulucam
Ögrendim canm yeşilköy acıbademe gitmis muayne ücreti 600 tl olmus dogum 13 bin tl normal sezeryan 16 bin yani baya bi yüksekHastaneden ogtenebilirsin aslında sorsaydin keşke
Doktoruma sordum yeşilköy acıbademe gitmis. Benim evime hastane 10dkydı. Smdi gittiği yer 1 saat sürer trafikle hemde acıbadem oldugu icn muaynesi 600 tl dogum 13-16 bin tl yani cok pahalı anlıycanızNereye gitmiş ki acaba? Bilgisini vermediler mi?
Sagol canm benim insallhÜzüldüm valla canım ya inşallah en az onun kadar sevebileceğin bi doktor çıkarsın Allah karşına
Üzüldüm canım gerçekten ya inşallah iyi bir doktorun olsun diye dua edicem sanaDoktoruma sordum yeşilköy acıbademe gitmis. Benim evime hastane 10dkydı. Smdi gittiği yer 1 saat sürer trafikle hemde acıbadem oldugu icn muaynesi 600 tl dogum 13-16 bin tl yani cok pahalı anlıycanız
Baya cokmus canım yaşÖgrendim canm yeşilköy acıbademe gitmis muayne ücreti 600 tl olmus dogum 13 bin tl normal sezeryan 16 bin yani baya bi yüksek
16 bin TL şok oldumBaya cokmus canım yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?