Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adet ve yumurtlama düzensizliği için ben ve buradaki iki arkadaş daha agnucaston hayıt hapı kullanıyoruz henüz gebelik gerçekleşmedi ama yumurtlama üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bariz yumurtladimi hissettim bu ilacı kullanmaya başlayınca bende bu siteden çok olumlu yorumlar okudum.ve kullanmaya karar verdim istersen bı araştır sende canım kafana yatarsa kullanırsın tamamen bitkisel bı ürün

Sondaki pik gibi görünüyor

Hayırlısı olsun canım inşallah bir gün güzel haber vericeksin bize inanıyorum ben bak Semiramis 7 ayında kavuşmuş prensesine inşallah bı gün bizlerde alicaz mutlu haberi

Bugün yine koyulasmis canım bel ağrısı değilde kasık ağrın ya da yan tarafına vuran ağrı olmadı mı ben ordan anlıyorum yumurtanın çatladıgini

bu da bugünkü ovulasyon testim kizlar yine mi pik neden sürekli pik çıkıyor ?

Evet pik gibi görünüyor neden olabilir hic anlamadım bazı kistler de buna sebep olabiliyomus ama yeni görünmüşsün doktora.. bolca değerlendir garanti olsun
Merhaba tekrar. Bugünkü ovulasyon testim de böyle. Neden sürekli pik çıkıyor anlamıyorum

Eklentiler

• IMG20201211142458.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 14
kızlar selam nasılsınız? benim ovülasyon dün oldu sanırsam test yapmadım ama. sol yumurtalığım ağrıdı. değerlendiremedim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…