- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.001
Evet 1-2 güne kadar pik olurBugünkü ovulasyon testim. Sanki daha da koyulaşmaya başlamışEki Görüntüle 2736872
Heyecanla bekliyorum :)Evet 1-2 güne kadar pik olur
Kizlar buraya da atayım bı bakalım ya. Bence bu ay piki gördüğümü dusunuyorum. 13. Günde ya da 17. Günde. Dün beyaz şeffaf akıntım oldu catladigini da düşünüyorum ama bugün testim tekrar yine koyu çıkıyor. Ben hangisi pikti artık yildim. Belki de gebelik öncesi gelen beyaz şeffaf akıntı mi bu ? Yoksa yine mi yunurtladim ? Geçen hafta kopacak derecede belim ağrıdı, bu hafta göğsümdeki yeşil damarlar resmen gozle sayılıyor baya,Eki Görüntüle 2736781 bugün ufak sivilceler çıktı bir anda. Bata 11 gün var. Yorumlarınıza ihtiyacım var kizlar
Adet ve yumurtlama düzensizliği için ben ve buradaki iki arkadaş daha agnucaston hayıt hapı kullanıyoruz henüz gebelik gerçekleşmedi ama yumurtlama üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bariz yumurtladimi hissettim bu ilacı kullanmaya başlayınca bende bu siteden çok olumlu yorumlar okudum.ve kullanmaya karar verdim istersen bı araştır sende canım kafana yatarsa kullanırsın tamamen bitkisel bı ürünBen bi kaç gündür burayı takip ediyorum biraz önce denk geldim yazınıza içeriğe bende Adet düzensizliği için gittim bi hafta oldu prolaktin yüksek amh düşük çıktı doktor ilaç verdi üçü içinde henüz adet olmadım ilacım dün bitti
Bugün de aktardan civan perçemi testere dişli Aslan pençesi aldım kullanayım dedim bi kaç yerde görmüştüm iyi geliyor diye bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilecek mi çok canım sıkılıyor
Sondaki pik gibi görünüyorMerhaba pko yok bende. Geçen ay doktora göründüm o şekilde biliyorum yani, adetlerim de düzenlidir zaten. Yalnız bak sana tekli çektiklerimi de atayım kurumadan önceki hallerini kuruduktan sonra da tam anlaşılmıyor. İlk attığım döngü günü 12, ikici attığım üstüne yazmamisim çekerken döngü 17. Bak bunlar da pik bence. O yüzden kafam karisiyor. Eki Görüntüle 2736788 Eki Görüntüle 2736789
Hayırlısı olsun canım inşallah bir gün güzel haber vericeksin bize inanıyorum ben bak Semiramis 7 ayında kavuşmuş prensesine inşallah bı gün bizlerde alicaz mutlu haberiKızlar benim bu ayda olmadı çünkü adet öncesi afederseniz ishal oluyorum hep bugün oldum yine. Hiç ümidim yok. Eşimle birlikte gidicez test yaptırmaya bende tekrar baktırıcam hormonlara falan. Hayırlısı napalım bekliyoz işte
Bugün yine koyulasmis canım bel ağrısı değilde kasık ağrın ya da yan tarafına vuran ağrı olmadı mı ben ordan anlıyorum yumurtanın çatladıginiKizlar buraya da atayım bı bakalım ya. Bence bu ay piki gördüğümü dusunuyorum. 13. Günde ya da 17. Günde. Dün beyaz şeffaf akıntım oldu catladigini da düşünüyorum ama bugün testim tekrar yine koyu çıkıyor. Ben hangisi pikti artık yildim. Belki de gebelik öncesi gelen beyaz şeffaf akıntı mi bu ? Yoksa yine mi yunurtladim ? Geçen hafta kopacak derecede belim ağrıdı, bu hafta göğsümdeki yeşil damarlar resmen gozle sayılıyor baya,Eki Görüntüle 2736781 bugün ufak sivilceler çıktı bir anda. Bata 11 gün var. Yorumlarınıza ihtiyacım var kizlar.
İnşallah canım bakalım bekliyoruz bende inanıyorum bigün burda hepimiz hamileyimmm! yazıcazzHayırlısı olsun canım inşallah bir gün güzel haber vericeksin bize inanıyorum ben bak Semiramis 7 ayında kavuşmuş prensesine inşallah bı gün bizlerde alicaz mutlu haberi
İnşallah canım bakalım bekliyoruz bende inanıyorum bigün burda hepimiz hamileyimmm! yazıcazz
Merhaba pko yok bende. Geçen ay doktora göründüm o şekilde biliyorum yani, adetlerim de düzenlidir zaten. Yalnız bak sana tekli çektiklerimi de atayım kurumadan önceki hallerini kuruduktan sonra da tam anlaşılmıyor. İlk attığım döngü günü 12, ikici attığım üstüne yazmamisim çekerken döngü 17. Bak bunlar da pik bence. O yüzden kafam karisiyor. Eki Görüntüle 2736788 Eki Görüntüle 2736789
Merhaba tekrar. Bugünkü ovulasyon testim de böyle. Neden sürekli pik çıkıyor anlamıyorumEvet pik gibi görünüyor neden olabilir hic anlamadım bazı kistler de buna sebep olabiliyomus ama yeni görünmüşsün doktora.. bolca değerlendir garanti olsun
Belki yumurtan 24 saat değilde daha fazla canlı kalmıştır canım yani burda bi arkadaştada olmuştu ordan biliyorum. Ovüden çok anlamıyorum genelde yorum yapmam ama söyliyim dedim.Eki Görüntüle 2737589 bu da bugünkü ovulasyon testim kizlar yine mi pik neden sürekli pik çıkıyor ?
Belki olabilir. Keşke içerde neler oluyor görebilsem yaa şu anBelki yumurtan 24 saat değilde daha fazla canlı kalmıştır canım yani burda bi arkadaştada olmuştu ordan biliyorum. Ovüden çok anlamıyorum genelde yorum yapmam ama söyliyim dedim.
Sorma keşke görebilsekBelki olabilir. Keşke içerde neler oluyor görebilsem yaa şu an
İyi nolsun bat bekliyorum testlerim negatifkızlar selam nasılsınız? benim ovülasyon dün oldu sanırsam test yapmadım ama. sol yumurtalığım ağrıdı. değerlendiremedim de.
Benimde bir ara bisekilde hep pik gözüküyor du sanırım yumurtan daha çatlaması canımMerhaba tekrar. Bugünkü ovulasyon testim de böyle. Neden sürekli pik çıkıyor anlamıyorum
Benim akıntım hic olmadı hep normaldi hamilelikten sonra cogaldı oda 3 aydan sonra falan canm
Anladım canım sağolBenim akıntım hic olmadı hep normaldi hamilelikten sonra cogaldı oda 3 aydan sonra falan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?