Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba pko var bende 35 günde bir adet oluyorum bazen 37 oluyor son adet tarihim 19 Kasım.yani bu gün 20. Günü adetin koyulaşma var sanki ama bat 28 Aralık

Kızlar merhaba pko var bende 35 günde bir adet oluyorum bazen 37 oluyor son adet tarihim 19 Kasım.yani bu gün 20. Günü adetin koyulaşma var sanki ama bat 28 Aralık

Eki Görüntüle 2736482
Merhaba daha pik olmamis belki hemen yarın değil de 2-3 gün sonra da pik olabilir. Pikten 14-15 gün sonra da gebelik olmazsa adet olursun. Benim de 33-35 günde olur adetim ve cogu zaman adetin 19-20-21. Günlerinden birinde pik olur.

Yumurtlama bence canım çatladıgında benimde öyle geldi

Kızlar benim bu ay yumurtlama 3 güne yakın sürdü ve en son piki 1 aralıkta gördüm 2 sinde sönüklesti. Sizce 14 ünde mi adet olurum? Bu ay hesaplayamiyorum Geçen ay da 14 ünde olmuşum genelde öne atıyordu bı kaç gün ama bu ay geç yumurtladim nedense

Ben siliklesmeden itibaren 14 gün diye biliyorum ve öyle hesapliyorum canım

Bende pikten itibaren 14. Gün olarak sayıyorum hep doğru çıkıyordu ama şimdi uzun süre pik oldu tahmin edemiyorum. Kasıklarım ağrıyor ara ara yeni başladı daha. Sende bı belirti var mı canim
Bazen var bazen yok arada kasık bel ağrısı oluyo ama cok değil, goguslerimde de agri var ama adet öncesi olduğu için olabilir. Yarın yine test alıp yapcam adete kadar 2-3 tane daha yaparım heralde napiyim merak etmektense sende var mı belirti

Ben yum akıntısı ile beraber 14 gün sayynca oluyorum canım belki işine yarar

Bende beklenen adet gününden önce yapmiyim diyorum negatifi görmek moral bozuyor belirti görene kadar sabredicem 4-5 gün kaldı zaten. Biraz önce başlayan kasık ağrım var ama belki usutmusumdur göğüs ağrısı bende her ay oluyor zaten onu belirtiden sayamiyorum onun dışında bişey yok

Yumurtlama canım

Ben bi kaç gündür burayı takip ediyorum biraz önce denk geldim yazınıza içeriğe bende Adet düzensizliği için gittim bi hafta oldu prolaktin yüksek amh düşük çıktı doktor ilaç verdi üçü içinde henüz adet olmadım ilacım dün bitti
Bugün de aktardan civan perçemi testere dişli Aslan pençesi aldım kullanayım dedim bi kaç yerde görmüştüm iyi geliyor diye bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilecek mi çok canım sıkılıyor

Ben son güne kadar test yapmadan dursam son gün negatifi görsem daha cok hayal kırıklığı yaşarım şahsen. Daha erken görünce en azindan adet başlayınca büyük şok yaşamam çünkü en ufak biseyi belirti sanıp umutlanip en son hayal kırıklığı yasamak bana daha zor gelir canm

Senin yaptığın gibi de yaptım bana iyi gelmedi canım kendimi çok odaklamis oluyorum. o yüzden böyle deniyorum kendimi olumsuza hazırlıyorum zaten. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabi

Senin yaptığın gibi de yaptım bana iyi gelmedi canım kendimi çok odaklamis oluyorum. o yüzden böyle deniyorum kendimi olumsuza hazırlıyorum zaten. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabi
Aynen canım insan kendini biliyor sen nasıl istersen öyle yap tabi. Allahım bu son stresli günlerimiz olsun lütfen pozitifi görüp rahatlayalim artık (covid degil gebelikte insallah)

Merhaba canım bende kullanıyorum ama yanında benim gittiğim baharatçı adaçayı ve papatyada vermişti. Bunları bardağa koyup kaynamış suyu üstüne koyuyorsun sonra 10 dk demleyip içiyorsun. Çok fazla koymana gerek yok acı oluyor çok. Ayrıca adetin 4. günü başlanıyor ve yumurtlamaya kadar içiliyor yani 14 gün. sonra kesiyorsun. Bide bana bitki çayını içerken ayaklarının altına sıcak su torbası koy demişti bende öyle yaptım. Bekliyorum 3 gün kaldı hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…