Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım istersen bı gebelik testi yap sen formlarda yazıyor bu test gebelikte bu şekilde çıkıyor

C
anım anlattığın tüm belirtiler bende de mevcut yaptın mı gebelik testi falan

ManyakPrenses ben adet oldum canım bu ay da olmadi yeni bat 15 ocak
Bu arada doktor randevusu alicam ama adetin 4. Günü daha müsait oluyoruz is olarak, o gün gitsem hormon tahlilleri ve jinekolojik muayene yapılır mı? Adetin en yoğun olduğu gün oluyor ama ilk olacağı için beni aydınlatın kızlar

Yavrum ben adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırmıştım bide 21 ncı günü çağırıyor yumurtlama olup olmadina bakmıştı

Yavrum ben adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırmıştım bide 21 ncı günü çağırıyor yumurtlama olup olmadina bakmıştı
Ben de en uygun 3. Gün olduğunu biliyorum ama 4. Günü daha müsait oluyoruz o yüzden sordum, klomen verdiğinde hangi gün başlatıyor ve tekrar ne zaman çağırıyor peki

Baya varmış çıkmaz tabiki beklemek en güzeli
Valla gebelik testi ve erken gebelik testi stoklarimi yaptım . 2-3gün kala falan yaparim ama belirtilerime göre. Ovulasyon testi yapmaya devam edeceğim bakalım hala koyu mu çıkacak. Dün aşırı pikti çünkü atmıştım fotosunu. Allah hayırlısıyla nasip etsin bu ay inşallah hepimize

canım eşim kimyasal gebelikten sonra bi değişti. sanırım artık bebek istemiyor. benimle pek birlikte de olmuyor. anlamadım valla
En doğrusu eşinizle konuşmak. Belki öyle değildir o da panik oluyordur bı şey olacak diye. Sakince konuşup halledin ve günlerinizi değerlendirin inşallah

En doğrusu eşinizle konuşmak. Belki öyle değildir o da panik oluyordur bı şey olacak diye. Sakince konuşup halledin ve günlerinizi değerlendirin inşallah
konuştum ama istemiyor ben de çok üzülüyorum

Ben de en uygun 3. Gün olduğunu biliyorum ama 4. Günü daha müsait oluyoruz o yüzden sordum, klomen verdiğinde hangi gün başlatıyor ve tekrar ne zaman çağırıyor peki
Klomeni adedin üç yada dört günü başlatıyor bazen ikinci günü de baslatabiliyor beş gün Sabah akşam veriyor genelde bazen günde birde veriyor beş gün sonra kontrole gidiyorsun ilaç bitince yumurtanın durumuna bakıyor buyumusse çatlama iğnesi ve ilişki günleri belirliyor.eger yumurtan buyumemisse yeterince tekrar ilaca devam ediyosun doktorun tekrar çağırıyor ama çok uzun sürmüyor çağırması üç gün sonra gel diyor en fazla tedaviye mi karar verdiniz canım

Yumurtlamadan itibaren pikse sürekli gebelik ten supheleniliyor diye biliyorum ben inşallah döllenme olmuştur testlerin o yüzden piktir canım hayırlısı olsun hepimiz için yeni yıla bebislerimizle beraber gireriz inşallah

Evet canım 5. Ayim da adetle sonuçlandı. Yumurtaliklarimin tembel olduğunu biliyorum. Bide gectigimiz ay değişik bi akıntım başladı sarımsı ve pütürlü süt kesiği gibi, hem de buna tedavi başlarız gerekiyosa. Esim de ben de baktircaz artık bu ay bakalim ne dicek.
Klomen başlatır diye düşünüyorum ablama da ilk gidisinde başlamıştı. Vakit kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…