- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.041
Canım istersen bı gebelik testi yap sen formlarda yazıyor bu test gebelikte bu şekilde çıkıyor2 gündür akıntım olduğu halde ovulasyon tesim bugün de bu sekolde. Üstelik sıvı alımına dikkat etmedim. En sondaki ovulasyon testini yaparken 5 dakika önce 1 bardak su ictim. Akşam üzeri bel ağrım tekrar basladi. Şaşırdım kaldımEki Görüntüle 2737958
Hayırlısı olsun canımBenim hafif kasık ve bel ağrım var kızlar ara ara artıyor göğüslerim acıyor hala, bir de gaz çok olmaya başladı 2-3 gün kaldı heralde bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım hoşgeldinGruba benide alır mısınız :) bat 20.12.2020 :) sonucu bekliyorum:))
Ikimizde aynı gün bat ve o günün geçmesini umut ediyoruz sabırsızlıkla bekliyorum. Inşallah güzel haberler nasip etsin RabbimGruba benide alır mısınız :) bat 20.12.2020 :) sonucu bekliyorum:))
Bata 9 gün var canım ya, bata bu kadar varken çıkmaz heralde diye düşünüyorum.Canım istersen bı gebelik testi yap sen formlarda yazıyor bu test gebelikte bu şekilde çıkıyor
anım anlattığın tüm belirtiler bende de mevcut yaptın mı gebelik testi falanKızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallahBu arada bende temmuz ayında evlendim o aydan itibaren korunmasız ilişkiye giriyoruz
Baya varmış çıkmaz tabiki beklemek en güzeliBata 9 gün var canım ya, bata bu kadar varken çıkmaz heralde diye düşünüyorum.
Yavrum ben adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırmıştım bide 21 ncı günü çağırıyor yumurtlama olup olmadina bakmıştıManyakPrenses ben adet oldum canım bu ay da olmadi yeni bat 15 ocak
Bu arada doktor randevusu alicam ama adetin 4. Günü daha müsait oluyoruz is olarak, o gün gitsem hormon tahlilleri ve jinekolojik muayene yapılır mı? Adetin en yoğun olduğu gün oluyor ama ilk olacağı için beni aydınlatın kızlar
Ben de en uygun 3. Gün olduğunu biliyorum ama 4. Günü daha müsait oluyoruz o yüzden sordum, klomen verdiğinde hangi gün başlatıyor ve tekrar ne zaman çağırıyor pekiYavrum ben adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırmıştım bide 21 ncı günü çağırıyor yumurtlama olup olmadina bakmıştı
Valla gebelik testi ve erken gebelik testi stoklarimi yaptımBaya varmış çıkmaz tabiki beklemek en güzeli
canım eşim kimyasal gebelikten sonra bi değişti. sanırım artık bebek istemiyor. benimle pek birlikte de olmuyor. anlamadım vallaO zaman bugün mutlaka değerlendir canım
En doğrusu eşinizle konuşmak. Belki öyle değildir o da panik oluyordur bı şey olacak diye. Sakince konuşup halledin ve günlerinizi değerlendirin inşallahcanım eşim kimyasal gebelikten sonra bi değişti. sanırım artık bebek istemiyor. benimle pek birlikte de olmuyor. anlamadım valla
konuştum ama istemiyor ben de çok üzülüyorumEn doğrusu eşinizle konuşmak. Belki öyle değildir o da panik oluyordur bı şey olacak diye. Sakince konuşup halledin ve günlerinizi değerlendirin inşallah
Klomeni adedin üç yada dört günü başlatıyor bazen ikinci günü de baslatabiliyor beş gün Sabah akşam veriyor genelde bazen günde birde veriyor beş gün sonra kontrole gidiyorsun ilaç bitince yumurtanın durumuna bakıyor buyumusse çatlama iğnesi ve ilişki günleri belirliyor.eger yumurtan buyumemisse yeterince tekrar ilaca devam ediyosun doktorun tekrar çağırıyor ama çok uzun sürmüyor çağırması üç gün sonra gel diyor en fazla tedaviye mi karar verdiniz canımBen de en uygun 3. Gün olduğunu biliyorum ama 4. Günü daha müsait oluyoruz o yüzden sordum, klomen verdiğinde hangi gün başlatıyor ve tekrar ne zaman çağırıyor peki
Yumurtlamadan itibaren pikse sürekli gebelik ten supheleniliyor diye biliyorum ben inşallah döllenme olmuştur testlerin o yüzden piktir canım hayırlısı olsun hepimiz için yeni yıla bebislerimizle beraber gireriz inşallahValla gebelik testi ve erken gebelik testi stoklarimi yaptım. 2-3gün kala falan yaparim ama belirtilerime göre. Ovulasyon testi yapmaya devam edeceğim bakalım hala koyu mu çıkacak. Dün aşırı pikti çünkü atmıştım fotosunu. Allah hayırlısıyla nasip etsin bu ay inşallah hepimize
Evet canım 5. Ayim da adetle sonuçlandı. Yumurtaliklarimin tembel olduğunu biliyorum. Bide gectigimiz ay değişik bi akıntım başladı sarımsı ve pütürlü süt kesiği gibi, hem de buna tedavi başlarız gerekiyosa. Esim de ben de baktircaz artık bu ay bakalim ne dicek.Klomeni adedin üç yada dört günü başlatıyor bazen ikinci günü de baslatabiliyor beş gün Sabah akşam veriyor genelde bazen günde birde veriyor beş gün sonra kontrole gidiyorsun ilaç bitince yumurtanın durumuna bakıyor buyumusse çatlama iğnesi ve ilişki günleri belirliyor.eger yumurtan buyumemisse yeterince tekrar ilaca devam ediyosun doktorun tekrar çağırıyor ama çok uzun sürmüyor çağırması üç gün sonra gel diyor en fazla tedaviye mi karar verdiniz canım
Amin canım inşallahYumurtlamadan itibaren pikse sürekli gebelik ten supheleniliyor diye biliyorum ben inşallah döllenme olmuştur testlerin o yüzden piktir canım hayırlısı olsun hepimiz için yeni yıla bebislerimizle beraber gireriz inşallah
Hoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide tabloya şimdiGruba benide alır mısınız :) bat 20.12.2020 :) sonucu bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?