- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.061
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavileriniz vesile olur hemen hamile kalırsınEvet canım 5. Ayim da adetle sonuçlandı. Yumurtaliklarimin tembel olduğunu biliyorum. Bide gectigimiz ay değişik bi akıntım başladı sarımsı ve pütürlü süt kesiği gibi, hem de buna tedavi başlarız gerekiyosa. Esim de ben de baktircaz artık bu ay bakalim ne dicek.
Klomen başlatır diye düşünüyorum ablama da ilk gidisinde başlamıştı. Vakit kaybetmek istemiyorum
Canım 4. Günde bakılıyor diye biliyorum ben hatta 2-3-4 . Günler bakılıyorManyakPrenses ben adet oldum canım bu ay da olmadi yeni bat 15 ocak
Bu arada doktor randevusu alicam ama adetin 4. Günü daha müsait oluyoruz is olarak, o gün gitsem hormon tahlilleri ve jinekolojik muayene yapılır mı? Adetin en yoğun olduğu gün oluyor ama ilk olacağı için beni aydınlatın kızlar
Ben pazartesi sabaha randevu aldım canım hem adetim iyice çoğalmadan muayene olmuş olurum daha rahat ederim diye düşündüm. Cok çekiniyorum hem ilk jinekolojik muayenem olucak hem de adetliykenCanım 4. Günde bakılıyor diye biliyorum ben hatta 2-3-4 . Günler bakılıyor
Çekinme canım doktor onlar sonuçta ona göre önlemleri vardır yani. Sen bebişine odaklanBen pazartesi sabaha randevu aldım canım hem adetim iyice çoğalmadan muayene olmuş olurum daha rahat ederim diye düşündüm. Cok çekiniyorum hem ilk jinekolojik muayenem olucak hem de adetliykeninsallah vesile olur ne diyim
Bugün 22. Günüm yine kopkoyu çıktı canım. Düne pik demiştik bugün ama bugün yine kopkoyu.Bugün pik olmuş oncesini değerlendirebildin mi
Senin de bu ay benimki gibi olmuş canım mutlaka degerlendirBugün 22. Günüm yine kopkoyu çıktı canım. Düne pik demiştik bugün ama bugün yine kopkoyu.Eki Görüntüle 2738304
Bende tedavi düşünüyorum ama tup bebek istiyorum. Korona dan korkuyorum hastaneler cok tehlikeli su anda dikkat et kendine gidersende ben biraz daha beklicem kesin gitmeye karar verdiysen hayırlısı olsun buraya yaz gidişatı insallah ilk ayda pozitif olur sonucunEvet canım 5. Ayim da adetle sonuçlandı. Yumurtaliklarimin tembel olduğunu biliyorum. Bide gectigimiz ay değişik bi akıntım başladı sarımsı ve pütürlü süt kesiği gibi, hem de buna tedavi başlarız gerekiyosa. Esim de ben de baktircaz artık bu ay bakalim ne dicek.
Klomen başlatır diye düşünüyorum ablama da ilk gidisinde başlamıştı. Vakit kaybetmek istemiyorum
Bugünüde degerlendir canım sen bence bu günler onemlıBugün 22. Günüm yine kopkoyu çıktı canım. Düne pik demiştik bugün ama bugün yine kopkoyu.Eki Görüntüle 2738304
İnsallah canim ben de erteledim durdum hep ama özele gidicem orda virüsten dolayi tedavi alan yok diye bir nebze rahatım, tüp bebek daha kapsamlı tabi yumurta toplama transfer vs derken biraz daha zaman geciriyosun hastanede illaki. İnstagramda görüyorum her gün uzak yakın tum arkadaşlarım anne oldu, her zaman icilen siradan kahveler "anne kahvesi" olmus, eşle gecirilen her vakit "anne baba saati" olmuş falan iyice sinirlerim bozulmaya başladı artık.Bende tedavi düşünüyorum ama tup bebek istiyorum. Korona dan korkuyorum hastaneler cok tehlikeli su anda dikkat et kendine gidersende ben biraz daha beklicem kesin gitmeye karar verdiysen hayırlısı olsun buraya yaz gidişatı insallah ilk ayda pozitif olur sonucun
Çok haklısın seni iyi anlıyorum.ozele gitmen çok iyi olur hem özelde ilgi alaka daha iyi oluyor istediğin herşeyi rahatça sorabilir sin devlet bu konuda çok ilgisiz ben özelde tüp Bebek için fiyat aldım gayette uygun bir fiyat verdi doktorum fakat eşim pandemiden dolayı çok tedirgin o yüzden biraz daha bekleyelim diyoruz biz.senin adına çok sevindim tedavin şimdiden hayırlı olsun istediğin herşeyi sorabilirsin eltim tedaviyle ikinci denemede hamile kaldı ve sol tüpü tamamen kapalı olduğu halde bu süreçte hep yanındaydım iyi kötü tecrübeliyimİnsallah canim ben de erteledim durdum hep ama özele gidicem orda virüsten dolayi tedavi alan yok diye bir nebze rahatım, tüp bebek daha kapsamlı tabi yumurta toplama transfer vs derken biraz daha zaman geciriyosun hastanede illaki. İnstagramda görüyorum her gün uzak yakın tum arkadaşlarım anne oldu, her zaman icilen siradan kahveler "anne kahvesi" olmus, eşle gecirilen her vakit "anne baba saati" olmuş falan iyice sinirlerim bozulmaya başladı artık.
Çok teşekkür ederim insallah o yollari fazla aşındirmadan hamile kalırız. Eşin haklı aslında devlet hastaneleri çok kötü durumda. Bircok kişi tüp bebek beklerken kendiliğinden hamile kaliyor kafasından çıkarıp tedaviye odaklandığı icin, insallah senin de öyle olur birbirimizin güzel haberlerini okuruz burdan.. ben yazarim sürekli akıl alırım sizlerdenÇok haklısın seni iyi anlıyorum.ozele gitmen çok iyi olur hem özelde ilgi alaka daha iyi oluyor istediğin herşeyi rahatça sorabilir sin devlet bu konuda çok ilgisiz ben özelde tüp Bebek için fiyat aldım gayette uygun bir fiyat verdi doktorum fakat eşim pandemiden dolayı çok tedirgin o yüzden biraz daha bekleyelim diyoruz biz.senin adına çok sevindim tedavin şimdiden hayırlı olsun istediğin herşeyi sorabilirsin eltim tedaviyle ikinci denemede hamile kaldı ve sol tüpü tamamen kapalı olduğu halde bu süreçte hep yanındaydım iyi kötü tecrübeliyim
Bidahaki ay bence ovü kullanmamayı dene bence çok stresli gözüküyor canım. Gün aşırı ilişkide her türlü yakalarsın zatenYa ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738355
Bugun moralim bozuldu böyle silikleştiğini görünce yumurtlamadım mı acabaBidahaki ay bence ovü kullanmamayı dene bence çok stresli gözüküyor canım. Gün aşırı ilişkide her türlü yakalarsın zaten
İnşallah canımÇok teşekkür ederim insallah o yollari fazla aşındirmadan hamile kalırız. Eşin haklı aslında devlet hastaneleri çok kötü durumda. Bircok kişi tüp bebek beklerken kendiliğinden hamile kaliyor kafasından çıkarıp tedaviye odaklandığı icin, insallah senin de öyle olur birbirimizin güzel haberlerini okuruz burdan.. ben yazarim sürekli akıl alırım sizlerdenRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Düzenli devam etmeyebilir devam et teste. Benim 20. Gün pik oluyo ve o zamana kadar bi koyu bi açık oluyor son 3 gün falan düzenli koyulasiyo. Stres yapma daha 12. Gundesin acele ediyosunYa ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738355
Daha bir kaç gün var bence kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkar o gün yumurtlama oluyor geneldeYa ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738355
Canım bu ay klomen kullandım heralde erken ovulasyon olcak dedim bu kadar çok koyulaşıpta sonrasında silikleşince bu ay yumurtlamıyorum galiba dedim cunku daha önce ovulasyon testi yaptığımda böyle olmamıştıDüzenli devam etmeyebilir devam et teste. Benim 20. Gün pik oluyo ve o zamana kadar bi koyu bi açık oluyor son 3 gün falan düzenli koyulasiyo. Stres yapma daha 12. Gundesin acele ediyosun
Klomen kullandiysan doktor takibinde değil misin o sana söyler yumurta gelismis mi kac mm olmus vs?Canım bu ay klomen kullandım heralde erken ovulasyon olcak dedim bu kadar çok koyulaşıpta sonrasında silikleşince bu ay yumurtlamıyorum galiba dedim cunku daha önce ovulasyon testi yaptığımda böyle olmamıştı
Canım bende pko var normalde ovulasyonda 18-19. Gunlerde pik görüyodum ama yavas yavas koyulaşıp 18-19 gunlerde tam koyu oluyodu bu ay klomen kullandım erken yumurtlama olcak galiba dedim böyle oldu. Adet günlerimde düzensizDaha bir kaç gün var bence kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkar o gün yumurtlama oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?